Termékjellemzők
  • A világ legkisebb USB audió interfésze, amely támogatja mind az ASIO és a DSD formátumokat
  • Kiváló minőségű audió lejátszás az újonnan kifejlesztett S1LKi audió motornak köszönhetően
  • 2,8 MHz-es DSD audió Native lejátszása
  • Ultra-kompakt, 4 csatornás audió kimenet
  • Nagy teljesítményű 158 mW + 158 mW (40 ohm)-os fejhallgató erősítő
  • ASIO támogatás, alacsony késleltetésű működés

Mobile UA Professzionális hordozható audió interfész

 


 
A Mobile UA egy következő-generációs USB audió interfész, amely az újonnan kifejlesztett S1LKi DSP technológia alapján működik. Ez a rendkívül kompakt, busz-tápellátású USB D/A konverter kiváló minőségben játssza le a PCM hang- és az ultra-nagy felbontású DSD audió fájlokat. Képes akár 4 csatornás, alacsony késleltetésű kimenet kezelésére több felhasználó számára. Továbbá lehetőség van metronóm sávhasználatára és Cue lehallgatásra is felvétel és élő előadás közben egyaránt.

 

 


 

"S1LKi" DSP audió motor, amely támogatja a PCM és DSD lejátszást

A Mobile UA támogatja a 2.8MHz-en mintavételezett DSD audió fájlok natív lejátszását.
Ugyanakkor a szabadalmaztatott "S1LKi" audió motor rendkívüli pontossággal képes reprodukálni a hagyományos 44,1kHz és egyéb PCM hang fájlokat is.
A DSD audiónál használt 1-bites D/A konverterrel azonos típusú átalakító, „ultra-finom, felhő-nélküli” hangzást eredményez a meglévő D/A átalakítókhoz képest.
* Az 5.6 MHz-es DSD audió adatokat a belső motor átalakítja és 2,8 MHz-es DSD audióként játssza le.
 
Négy kimenet és ultra-kompakt kialakítás élő előadásokhoz, kültéri felhasználáshoz

Az Ultra-kompakt dizájn és az USB-busz tápellátás mellett, a Mobile UA audió interfész rendelkezik a készülék bal és jobb oldalán egyaránt megtalálható sztereó mini-Jack aljzatokkal. Így egyszerre két ember is használhatja monitorozásra vagy az egyik használható fő kimenetként, míg a másik CUE lehallgatásra, illetve metronóm-sávként. Az alacsony késleltetésű ASIO támogatás kompatibilitást biztosít számos professzionális alkalmazáshoz.

*Ha az egyik oldalon található Jack aljzat AUX kimenetként van beállítva, az eszközre vonatkozó hangerő beállítások nem lesznek érvényesek ezen a kimeneten.

 
Nagy teljesítményű audió kimenet (158 mW + 158 mW (4ohm)

A fejhallgató kimenet ideális hangerő szintet biztosít a lehallgatáshoz olyan helyzetekben is, amikor a környezeti zajok és más zenészek játékának kizárása szükséges.

 A készülék bal oldala

 

 

 

A készülék jobb oldala

Alacsony késleltetés

Az USB Audio Stream és a DSP feldolgozás egyetlen Custom Chip-el történik. A Mobile UA a Roland elismert VS Streaming technológiáját használja az alacsony késleltetésű, stabil működés érdekében.
 
Mi az a DSD?

A DSD, vagy Direct Stream Digital technológiát a hangok digitalizálására használják, csak sokkal magasabb mintavételi frekvenciát alkalmaznak, mint az elterjedt PCM formátumban. Minden minta egy 2,8 MHz-es mintavételi frekvenciájú egyetlen bit-ként kerül rögzítésre, ami 64-szerese a zenei CD-k –nél alkalmazott frekvenciának (44,1 kHz). Az 5,6 MHz-et használó DSD formátumot - mely 128-szorosa a CD-nek- is széles körben használják. Mivel a DSD lényegesen nagyobb pontossággal képes rögzíteni a zenei CD-knél, elsődleges felhasználási területe a felvétel készítés és a zene forgalmazás.Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.