Termékjellemzők
  • Két VS Preamp, fantom tápellátás támogatással
  • PC, Mac és iPad* kompatibilitás
  • Alacsony zajszintű, három utas hálózati ellátás (USB busz, két AA elem vagy AC adapter).
  • Masszív és kompakt alumínium ház
  • Hi-Z bemenet az elektromos gitárok vagy basszusgitárok számára
  • MIDI bemenet és kimenet
  • * Apple Camera Connection Kit alkalmazása, valamint a DUO-CAPTURE EX elemekkel vagy AC adapterrel történő tápellátása szükséges az iPad-dal történő használatához.

Hátlap

Professzionális bemenet/kimenet PC-re, Mac-re és iPad-ra

Kompakt méretével és masszív fémburkolatával a  DUO-CAPTURE EX egy ideális eszköz otthoni felvételek készítéséhez, valamint mobil stúdió munkákhoz. A beépített VS Preamp pár ugyan azokat a professzonális alkotóelemeket használja, mint a  Roland vezető digitális keverői. Két kombinált XLR/TRS bement használható, beleértve egy Hi-Z bemenetet a gitárok és basszusgitárok közvetlen csatlakoztatásához. A három utas hálózati ellátás (USB busz, elemek vagy külön beszerezhető AC adapter) rugalmasan alkalmazható az adott felvétel szituációnak megfelelően. A  DUO-CAPTURE EX  kompatibils a Windows, Mac OS X, és iOS* operációs rendszerekkel, ami nagymértékben növeli az eszköz flexibilitását és alkalmazhatóságát.

VS Preamp-ok

A DUO-CAPTURE EX két prémium minőségű, digitális úton vezérelt mikrofon előerősítővel (VS Preamp) büszkélkedhet, amelyek ugyan azokból a kiváló minőségű alkotóelemekből épülnek fel, mint a Roland V-Studio 700 és M-400 digitális keverők előerősítői. Két  XLR/TRS kombinált bemenet biztosított az előerősítők számára, valamint független fantom tápellátás az egyes csatornákra.

Alacsony zajszintű tápellátás

A DUO-CAPTURE EX egyik legfontosabb rejtett tulajdonsága az alacsony zajszint és flexibilis hálózati ellátás. A zajszegény szimmetrikus bemenet és kimenet megbízható alapot biztosít bármilyen professzionális audio alkalmazás vagy környezet számára. A DUO-CAPTURE EX újra generálja az USB-n keresztül  beérkező tápellátást és ezáltal ideális feszültséget biztosít az optimális hangminőséghez és hatékonysághoz, mobil stúdió környezetben is.

Otthoni felvételek

A DUO-CAPTURE EX két XLR/TRS bemenettel (fantom tápellátás a kondenzátor mikrofonok számára) rendelkezik, valamint egy Hi-Z bementi kapcsolóval, amennyiben a cél egy elektromos gitár vagy basszusgitár közvetlen csatlakoztatása. A DUO-CAPTURE EX kompatibilis az összes legfontosabb számítógépes platformmal, beleértve a WDM/ASIO-t (Windows), Core Audio-t (Mac), illetve az iOS-t (iPad).

Utazó zenészek

Kompakt méretének és erős alumínium borításának köszönhetően a DUO-CAPTURE EX ideális választás az utazó zenészek számára. Egy hátitáskában is könnyen elhelyezhető és a mindössze 440 grammos súlyával szinte semmilyen plusz terhet nem jelent az utazáskor. A mobilitás és rugalmasság érdekében a DUO-CAPTURE EX tápellátására három különböző lehetőség kínálkozik: USB busz, két AA elem vagy AC adapter (külön beszerezhető). A prémium minőségű előerősítők és alacsony zajszint professzionális felvétel minőséget eredményez, kültéri és beltéri munkáknál egyaránt.

iPad

A DUO-CAPTURE EX* csatlakoztatásával professzionális felvevő eszközként használható az iPad. A DUO-CAPTURE EX-en keresztül kiváló hanginőséggel rögzíthet éneket, gitárt vagy más hangszereket az iPad-ra a kedvenc iOS alkalmazásokkal. Továbbá a DUO-CAPTURE EX funkcionálhat USB-MIDI interfészként az iOS alkalmazások elektronikus hangszerekkel (pl. MIDI billentyűzet, V-dobok stb.) történő vezérléséhez.

* A DUO-CAPTURE EX egy Apple Camera Connection Kit segítségével csatlakoztatható az iPad-ra. A DUO-CAPTURE EX interfész iPad-dal történő használatakor elemekről vagy AC adapterről történő tápellátás szükséges. A DUO-CAPTURE EX nem használható az iPad töltésére.

 

 

 Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.