Termékjellemzők
  • 2.1 csatornás rendszerek, kiváló hangminőséggel és teljes frekvencia átvitellel
  • Védelmi áramkörrel ellátott egyedi tervezésű hangszórók, melyek széles dinamika tartományú, folyamatos nagy hangerőt leadó bemeneti jelszinteket is képesek kezelni
  • Változatos csatlakoztatási lehetőségek olyan elektronikus hangszerek bekötéséhez, mint a V-Drumok, billentyűs hangszerek, színpadi zongorák, vagy média eszközök, hanglejátszók, otthoni hangrendszerek
  • 3-csatorna multi-médiás bemenet, köztük digitális, sztereó mini-jack, RCA
  • Külső keverőpult csatlakoztatható a szimmetrikus XLR bemeneti aljzathoz

A CM-110 rendelhető fehér színben is

Hátlap

2.1 monitor rendszer elektronikus hangszerekhez

A mai elektronikus hangszerek extrém hang tartományokban képesek megszólalni, a mennydörgő mélyektől a fülsértő magasokig. A Roland büszkén mutatja be új-generációs közel téri monitor rendszer sorozatát, melyek kifejezetten a modern szintetizátorok, elektromos dobok, és egyéb hangkeltő készülékek igényeinek kiszolgálásra készültek.  Az új CM-220 és CM-110 beépített védelmi áramkörrel rendelkező, 2.1 csatornás hangrendszerek, melyek a teljes frekvencia spektrumot átölelő, kristálytiszta hangzást biztosítanak, a CUBE-ok megbízhatóságával. A CM-220 egy 200 wattos erősítő, két 50W-os szatellittel és egy 100W-os sub-bal; a CM-110 pedig 100 wattos, két 25W-os szatellittel és egy 50W-os sub-bal. Érezd és élvezd a zenét az új CUBE monitorokkal!

Kezelőfelület

Új dimenziók

A CM-220 és a CM-110 egyaránt áll egy fő egységből (mélynyomó) és két darab szatellit sugárzóból. A CM-220 összteljesítménye 200 watt, míg a CM-110-é 100 watt. A változatos bemenetek sokféle analóg és digitális készülék csatlakoztatását teszik lehetővé, mint például elektronikus hangszerek, audio lejátszók, vagy akár számítógép. A gazdag, telt hangzás alkalmassá teszi a rendszereket az otthoni szórakoztató elektronikai berendezések megszólaltatására is. Kiváló lehallgató rendszer akár otthonra, vagy egy házi stúdióba is.

Védelmi áramkör

Az új CM-sorozat kiváló minőségű hangszórókat és védelmi áramkört is tartalmaz, a szintetizátorokból, V-Drumokból és egyéb hasonló hangszerekből érkező rendkívül széles dinamika tartomány és/vagy a folyamatos nagy jelszintek kezelése érdekében. Más szóval, ezeket a CUBE-okat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a különféle megpróbáltatásoknak. Másrészt mindkét rendszer környezetbarát, hiszen az Auto-Off (automata kikapcsolás) funkcióval megszűnik a szükségtelen áramfogyasztás.

Kézre álló kezelőfelület

Mindhárom bemeneti csatorna dedikált hangerő szabályzóval rendelkezik, valamint egy Master hangerő potméterrel a három csatorna egyszerre is állítható. A Phase kapcsolóval megoldható a mélynyomóból kimentő hang fázisfordítása, ami segít a subwoofer ideális elhelyezésében. A két EQ szabályzó a mély és a magas tartományok hangerejét állítja, míg a Woofer potméterrel a mélyláda hangerejét szabályozhatjuk.

ST-CMS1 monitor hangfal állvány

A CUBE* monitorok gyorsan és könnyedén installálhatók az új ST-CMS1 hangfal állványra. Az ST-CMS1 erős és stabil, keményfém lábakkal és állítható magasságú központi csővel rendelkezik. Gondoskodjon róla, hogy CUBE-ja biztonságosan és stabil álljon a lehető legtökéletesebb pozícióban. Az ST-CMS1 ideális koncertekre, otthonra, vagy akár hangszerboltokba is.

* Kompatibilis a CM-110, CM-220, CM-30 és Mobile CUBE/AC/BA erősítőkkel.Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.