Termékjellemzők
  • Elemről működő erősítő bárkinek, bármikor, bárhol
  • 5 Wattos (2.5W + 2.5W) sztereó kivitel, két kiváló minőségű 10 cm-es (4”) hangszóróval
  • Bemenetek mikrofon számára, sztereó hangszereknek és sztereó AUX bemenet; valamint fejhallgató kimenet
  • Center Cancel funkció a Karaoke előadás érdekében
  • Beépített sztereó zengető/kórus, torzító és egyebek
  • Tartozék pánt az egyszerű hordozhatóság érdekében
  • Súly: 2,5kg

Oldalnézete 

Hordozható erősítő mindenre!
Az új MOBILE CUBE erősítőbe csak bedugod a hangszereidet és már kezdődhet is a buli. Kicsi, de erős: ezen a kis méretű sztereó erősítőn az összes elektronikus hangszer és audio berendezés megszólaltatható, bárhol és bármikor. Csatlakoztathatunk hozzá mikrofont, elektromos és akusztikus gitárt, billentyűs hangszert, dobgépet, MP3 lejátszót és akár 15 órán keresztül muzsikálhatunk vele elemről működtetve a készüléket.

Külön megvásárolható hordtáska: CB-MBC1

Kis méret, nagy hang
A 280 mm széles, 108 mm mély és 177 mm magas, brifkó méretű MOBILE CUBE az utazó zenészek álma. Működik elemről is, így bárhol használható – csak bedugom a hangszerem, bekapcsolom és már mehet is a Jammelés. A két kiváló minőségű hangszóró a MOBILE CUBE fizikai méreteit meghazudtoló sztereó hangzást biztosít.


Beépített sztereó effektek
A Roland legendás effekt motorjával felszerelt MOBILE CUBE remek, minőségi sztereó zengető és kórus effektet kínál. Lágyítsd el az énekhangod, torzítsd meg a gitárhangod, vagy alakíts ki szép sztereó hangképet. A Center Cancel funkció segítségével egy kész zenei anyag lejátszásakor minimalizálhatjuk a fő éneket, így akár Karaoke, vagy Play-along célokra is használható a MOBILE CUBE.


Bármilyen hangszer csatlakoztatható

A sokféle bemenetnek köszönhetően a MOBILE CUBE alkalmas mikrofon, billentyűs hangszer, akusztikus gitár, elektromos gitár, MP3 lejátszó (és még sorolhatnánk tovább) megszólaltatására is. Egyetlen hasonló méretű erősítő sem rendelkezik sztereó bemenettel. Használhatod gyakorló erősítőnek otthon, vagy utazás közben, lakásban, vagy szabadtéren, de ideális partikra, karaoke bulikra, és ének oktatásra is. Egy mikrofon állványra helyezve monitor hangszóróként, vagy mikro-PA rendszerként is használható.

Opcionálisan választható állvány: ST-100MB
Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.