Termékjellemzők

 

A berendezés 32 bemenettel és 8 kimenettel rendelkezik, ahogy a tipikus színpadi berendezések. Az AD/DA konverzió 24bit/96kHz minőségben történik. Minden bejövő csatornán az XR-1 előerősítők mikrofonra vagy hangszerre egyaránt alkalmazhatók, így directbox-ra sincs szükség.

・Bejövő csatorna jelszintkijelző
Ez mutatja a jelszintet, esetleges túlvezérlést a Phantom táp ki vagy bekapcsolt állapotát minden csatornán. Akár a színpadról is ellenőrizhető a csatornák állapota.

・Analóg bemeneti egységek
Beépített 24bit/96kHz AD konverterek és csúcsminőségű mikrofon előerősítők phantom táppal.

・Analóg kimeneti egységek
Beépített 24bit/96kHz DA konverterek.

REAC Modul・REAC Modul
A redundáns REAC továbbítás biztosítja a folyamatos jeltovábbítást, még akkor is, ha esetlegesen egy kábel megsérül.

・MIDI terminálok
A midi jel is továbbítódik az ethernet kábelen, így lehetőség nyílik további keverők, hangszerek vezérlése külső midi eszközről.

・REMOTE terminál (RS-232C)
A dedikált S-4000R kontroller csatlakozó felülete, de van lehetőség számítógép csatlakoztatására is, ehhez a www.roland.com weboldalról ingyenesen letölthető szoftver futtatására van szükség.

・MUTE kapcsoló az összes kimenetre
Amíg ez a gomb nyomva van, az összes kimenet lenémul, így könnyen cserlhetőek a kábelek.

・3 hűtőventillátor
A megfelelő hőmérsékleten tartás érdekében 3 rendkívül halkan működő hűtőventillátor helyezkedik el a készülék hátuljában .
Hálózati csatlakozó

・Hálózati csatlakozó
A hálózati csatlakozót véletlenül nem húzhatjuk ki, egy ráhajtható fülecske becsatolásával. Opcionálisan szünetmentes tápot is alkalmazhatunk.Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.