Termékjellemzők
  • A Roland legjobb EP és klavi hangszínei
  • Az elektromos zongorák minden hangja több dinamika szinten mintavételezve
  • Minden Pickup beállítást tartalmaz a klavinet hangszínekhez
  • Piano Mode funkció a Fantom X6/X7/X8 típusokhoz

A Roland legjobb EP és klavinet gyűjteménye

A mai hip-hop, R&B és egyéb zenei stílusokban egyre inkább divatosabbak a régi retro hangszínek, mint az EP (elektromos zongora) és a klavinet. Íme az SRX-12 bővítőkártya, amely válogatott hangszíneivel méltán viselheti a Roland logót. Minden SRX kompatibilis hangszerrel használható, és a Fantom X6/X7/X8 modellekben további funkciókra is lehetőséget ad (lent részletezve).

Autentikus megszólalás

Méltán állítjuk, hogy az SRX-12 gyűjteményével napjaink legkiválóbb mintavételezésű EP és klavi hangszíneit érezhetjük az ujjaink alatt. A felvételek a lehető legjobb mikrofonokkal és konverterekkel készítették, az E-Piano hangszínek mintái több dinamika szinten működnek, a klavinet hangszíneknél pedig még a Pickup beállításokat is figyelembe vették. Az audio minták minősége és a precíz programozás páratlan játékélményt biztosít.

Előnyök a Fantom-X billentyűs modellekkel

A Fantom X6/X7/X8 hangszerek egyik jellegzetes funkciója a Piano Mode. Bárhol vagyunk a Fantom operációs rendszerében, egy gombnyomással beléphetünk a zongora üzemmódba, és csak a hozzátartozó paramétereket látjuk a kijelzőn. Ha az SRX-12-őt bármelyik Fantom-X hangszerbe beépítjük, egy szoftver frissítéssel a Piano Mode-ból is elérhetők az EP és klavi hangszínek, a beállításokat pedig grafikusan végezhetjük, egyszerűen és gyorsan. Bár a Piano Mode funkció csak a Fantom-X6/X7/X8 modellekkel használható, természetesen az SRX-12 minden egyéb SRX kompatibilis hangszerrel is működik.

SRX kompatibilitás

Az SRX típusú bővítőkártyák, beleértve az SRX-12-t is, kompatibilisek a következő hangszerekkel:

- Fantom X6/X7/X8/XR/Xa
- Juno-G
- RD-700/700SX
- VR-760 V-Combo
- G-70
- MC-909
- Rodgers MX-200
- Fantom S/S88*
- Fantom (FA-66)
- XV-5080/5050/3080/2020/88
 
* 1.06 és magasabb szoftververzióval

Interaktív demo ittImpresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.