Termékjellemzők
  • Kitűnő minőségű bővítőkártya valósághű rézfúvós hangszerekkel
  • A Patch-ek külön hangszereket és fúvós szekciókat is tartalmaznak
  • A különleges hullámformák biztosítják az élethű játék érzetét pld.: falls, stb.
  • Pop-rock, film és klasszikus zenei alkalmazásokra ajánlott leginkább

További információk

Az SRX-10 bővítőkártya a rézfúvós hangszerek széles választékát tartalmazza, amelyek leginkább pop, film és klasszikus zenében alkalmazhatóak. A híres stúdió hangmérnöknek, Dan Blessinger (Prince) közreműködésének köszönhetően minden egyes SRX-10-es Patch tökéletesen visszaadja a hagyományos rézfúvós hangszerek hangzását, artikulációját.

Valósághű rézfúvós hangszerelés készítése
A Roland SRX-sorozatú bővítőkártyái szakmai elismerést nyertek a minőségi hangszínek kínálatában és ez alól az új  SRX-10 “Big Brass Ensemble” sem kivétel. Ennek a csúcs-minőségű bővítőnek a segítségével telthangzású, dinamikában gazdag rézfúvós kíséreteket készíthetünk.

Kiváló programozás a legjobb hangzásokért
Fárasztó keresgélés használhatatlan CD-ROM-ok százain? Az SRX-10-es minden hangszíne gyors hozzáférést biztosít a tökéletes rézfúvós hangszínekhez- trombiták, pozanok, francia kürt és tuba- valósághű “falls”-al. Amikor egy pop-rock dalt, filmzenét, vagy éppen egy klasszikus művet hangszerelsz, ezt a válogatást valóban nélkülözhetetlennek fogod tartani. A többszintű billentési értékekhez rendelt hullámformák lehetővé teszik, hogy a rézfúvósok hangjának minden apró részletét megszólaltasd és ezáltal a zenéd életre kel.

Interaktív Demó

 Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.