Termékjellemzők
  • Gyors ritmus beállítások Note-mixing funkcióval, sokféle beépített Dob-pattern az együtt játszáshoz
  • Dedikált toló-potméterek, kapcsolók, forgó kerék, nagyméretű megvilágított LCD a felhasználóbarát működéshez
  • 4 metronóm hang
  • Referencia hang funkció az egyszerűbb és gyorsabb hangolásért
  • Gyakorlás a Rhythm Coach funkció segítségével egy csatlakoztatott V-Pad-dal*- de gumi padot és akusztikus dobot szintén érzékel a beépített mikrofonján keresztül (*opcionális)
  • Közvetlenül csatlakoztathatunk gitárt/basszus gitárt, valamint a fejhallgató monitorozás is megoldott
  • Indítás/megállítás lábkapcsolóval, MIDI bemenet külső szekvenszer szinkronizáláshoz

További információk

A sokoldalú és professzionális Dr.Beat

Gyakorolj stílusosan a Dr.Beat metronóm sorozat csúcs modelljével. Az új DB-90 minőségi hangokkal és dob pattern-ekkel rendelkezik, hogy általuk gyakorlásunk sokkal zeneibb és élvezetesebb lehessen. A Rhythm Coach funkció, a beépített mikrofon, a referencia hang funkció a hangoláshoz, egy bemenet hangszer csatlakoztatására, MIDI bemenet és más egyéb hasznos lehetőség, melyek mind örömtelibbé és hatékonyabbá teszik a tanulást, gyakorlást.

Jobb ütemek, Jobb gyakorlás

A Note Mixing funkcióval azonnal ritmus variációkat készíthetünk úgy, hogy beállítjuk az öt különböző hangjegy érték hangerejét. Az előlapon található toló potméterek, kapcsolók, és a nagyméretű forgó kerék lehetővé teszik a különböző paraméterek azonnali megváltoztatását. Négy különböző klikk hangból választhatunk- közte az emberi-számolás hang - melyeknek segítségével mindig pontosan tudhatjuk, hogy az ütemen belül éppen hol tartunk. A DB-90-ben valósághű PCM Dob-pattern-ek is találhatók, melyek segítségével hatásosan fejleszthető a pontosságunk és ritmusérzékünk.

Csatlakozz a Rhythm Coach-hoz!

Ez az innovatív gyakorlást segítő funkció, mely négy módban használható: segít fejleszteni a pontosságot, sebességet és kitartást. A DB-90 beépített mikrofonjával akusztikus dobbal is használhatjuk a Rhythm Coach funkciót, vagy csatlakoztathatunk egy Roland V-Pad-ot is a készülék Trigger bementére. Gyakorolj vele és fejleszd magad gyorsan, intenzíven.

Széleskörű felhasználás

A dobosok használhatják V-Pad-dal vagy a beépített mikrofonon keresztül. A gitárosok és basszus gitárosok közvetlenül a DB-90 bemenetére csatlakoztathatják hangszerüket és hallgathatják magukat fejhallgatón keresztül. Gyakorlatilag minden hangszeres zenész fejlesztheti képességit a DB-90 nyújtotta lehetőségekkel…és aki még külső szekvenszerhez akarja szinkronizálni, hogy bonyolultabb kíséretre játsszon, az használja a DB-90 MIDI bemenetét. Ezt a színpadon is előnyös tulajdonságot főként a dobosok használhatják ki.Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.