Termékjellemzők
  • A Note-Mixing funkció segítségével gyorsan elkészíthető eredeti ritmus-patternek
  • Ritmus-patternek széles választéka pl.: waltz, bossa nova, 8-beat patternek stb.
  • Loop Play funkció memória beállítások előhívására és ritmus patternek lejátszására
  • Tap Tempo funkció
  • Stopper óra és Timer funkció
  • Standard Pitch funkció hangszerek hangolásához
  • Háttérmegvilágítás

További információk

Az új DB-60 nemcsak egy metronóm, hanem annál jóval több.Az alap metronóm funkciókon kívül, ritmus pattern-ek széles variációival rendelkezik. Más jól használható tulajdonságai, mint például a memória, melyben minden dalhoz külön tempóbeállítást tárolhatunk el és a Loop-funkció, ahol rögzíthetjük a ritmus-patternek sorrendjét, valamint a Timer és Stopper funkciók által a DB-60 valóban több egy egyszerű metronómnál.

Számos hasznos funkció a gyakorláshoz

Egy metronóm alap funkcióin kívül a DB-60-ban sokféle ritmus pattern-t is találunk, melyek jól használhatók gyakorláshoz, de saját magunk is írhatunk metronóm és ritmus pattern-t,

amiket gyorsan elő tudunk hívni alkalmazkodva a gyakorlás menetéhez. Továbbá beállíthatjuk a gyakorlás időtartamát a Timer-funkció segítségével.

A Dal „ lüktetéséhez” illeszkedő ritmusok készítése

Egy különleges, egyéni dal gyakorlásakor fontos, hogy beállítsuk a metronómot a zene „lüktetésére”. A Note-mixing funkció használatával- mely megtalálható a magasabb típus számú Dr.Beat készülékekben is - új ritmusokat készíthetünk könnyedén és gyorsan.

Ennek segítségével beállíthatjuk az első hangsúlyos és a négy különböző további leütés szintjét. Ezek kombinálásával készül el az új ritmus. pl.: Egy 16-odos ritmus változó dinamikával, vagy egy poliritmikus ütem hangsúly variációkkal.Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.