Termékjellemzők
  • SuperNATURAL hanggenerátor a vezető TD-30 mintájára
  • A csúcskategóriás V-Drums-okkal egyenértékű hangminőség és kifejezőerő
  • Egyszerű és logikus felépítés az egyes dobok és cintányérok kicseréléséhez és azok személyre szabásához a dobszetten belül
  • zengetővel, multi-effektekkel és EQ-val effektezhető dobhangszínek
  • Dobolás WAV/MP3 dalokra és a játékunk felvétele audió formában egy USB flash memóriára
  • Dobtudásunk fejlesztése a Coach funkciókkal
  • Gyorsan elérhető metronóm, saját képernyővel, on/off gombbal és tempó potméterrel
  • USB host port a számítógéppel történő audió/MIDI kommunikációhoz
  • Pozícióérzékelés támogatása a pergőn, olyan kompatibilis Roland dobpadok használata esetén, mint a PD-128S/128, PD-125XS/125X, stb.
  • Kompatibilis a VH-11-es V-Lábcinnel, amely visszaadja a valósághű állványos lábcin nyitás érzetét, kiegészülve a perem és kupola hangszínekkel
 

Dinamika, kifejező játszhatóság és gyors kezelhetőség

Professzionális hangszíneivel, jól áttekinthető működésével és természetes játékérzetével a TD-25 komoly dobosoknak készült. A csúcskategóriás TD-30 utódjaként, ez a dobmodul is a fejlett SuperNATURAL hanggenerátorral készül, amely lehetővé teszi a Roland V-Drums-ok méltán elismert kifejezőerejének megtapasztalását, otthoni, vagy stúdió környezetben. Az élvonalbeli interfész jóvoltából a dobosok egyszerűen állíthatnak hangszíneket és dobszetteket hozhatnak létre a saját ízlésüknek, játék stílusuknak és az adott zenei műfajnak megfelelően. Továbbá a TD-25 számos hatékony lehetőséget kínál a dobolás fejlesztéséhez, beleértve a beépített audió lejátszót/felvevőt,  Coach funkciókat, beépített metronómot stb.

 

 

Páratlan hangzás és kifejezőkészség

A TD-25 modullal a dobolás kivételes élményt nyújt, ami a csúcskategóriás TD-30 modultól örökölt, viselkedés modellezést alkalmazó SuperNATURAL technológiának köszönhető. A tipikus dobmodulokat messze túlszárnyalva, a TD-25 hangszínei az igazi akusztikus dobokhoz hasonlóan, természetesen reagálnak az ütésekre. A pergőn a kávás hangsúlyozások, pergetések, a ghost-note-os groove-ok, a kemény beütések és a hosszú, kihangosodó fokozások a cintányérokon, mind valósághűen szólalnak meg. A még természetesebb játékérzet érdekében, a TD-25 érzékeli a pergő ütések pozícióját, megfelelő Roland dob padok használatakor, valamint támogatja a VH-11 V-lábcint is az autentikus lábcin technikák hiánytalan megvalósításához.


Csak kiválasztjuk a dobszettet és már játszhatunk is

A TD-25 modul kezelő felülete nem ismer lehetetlent, a beépített hangmodul kiváló hangszínek széles palettáját kínálja bármilyen zenéhez. A középen elhelyezkedő, nagyméretű tárcsának köszönhetően, a kézben tartott dobverők sem akadályozzák a kívánt dobszett gyors választását a zenei stílus alapján  (jazz, rock, elektronikus stb.). A stílus kiválasztása után, a tárcsa megnyomásával lehet léptetni a különböző dobszett variációkat. Mi a következő lépés? Kezdjünk játszani!

 

Variáld a szetteket a saját ízlésedre

A TD-25 dobmodullal rendkívül egyszerű a hangszínek szerkesztése a játékmódnak és adott zenei stílusnak megfelelően. A pad ütésével hívható be a padra kijelölt hangszín, majd ezután a modul előlapján található pótméterekkel választható ki a hangszer, állítható be a hangolás, tompítás és a hangerő szintek. A tamok szerkesztése rendkívül gyorsan, egy művelettel végezhető el, beleértve a hangszínek kijelölését, valamint a tompítás és hangolás beállítását. A módosított beállítások mentése automatikus, ezért nincs szükség további lépésekre. Az Undo művelettel hatékonyan vonhatóak vissza a téves beállítások és gyorsan visszatérhetünk a dobszett első kiválasztásakor aktív állapotra.

 

Játék zenei kísérettel és audió felvételek készítése

Nincs kéznél egy zenekar, amikor gyakorolsz? Nem probléma. Elegendő egy Pendrive, megtöltve a kedvenc WAV/MP3 dalaiddal és máris belefeledkezhetsz a zenélés örömébe. A normál lejátszás mellett, lehetőség van meghatározott zenei részek loop-olására a kidolgozáshoz, illetve a tempó is lelassítható a nehéz részek precíz kigyakorlásához. Továbbá rádobolhatunk a modul audió bemenetére csatlakoztatott okostelefonon tárolt, vagy internetről megszólaltatott dalokra is. A dobolás fel is vehető audió fájlként - akár a zenei kísérettel együtt - egy  USB flash memóriára, ami kiváló módszer a játék fejlesztéséhez. A felvett anyag meg is osztható barátokkal vagy zenei producerekkel. A hangmodul az USB host portján keresztül egyszerűen összeköthető egy számítógéppel, ami lehetővé teszi az audió és MIDI adatok közvetlen felvételét egy DAW szoftverrel. 

 

TD-25 SPECIFIKÁCIÓ

Dobszett
18
Effekt típusok
Reverb (8 féle), Equalizer (tónus szabályzás), Multi effekt (21 féle)
Audió felvétel
Belső, USB pendrive
File típus: WAV/MP3
Kijelző
64 X 128 pontos, háttérvilágítású LCD
Csatlakozók
TRIGGER INPUT csatlakozó (DB-25 típusú csoportkábel): Kick, Snare, Tom1, Tom2, Tom3, Hi-Hat, Crash1, Ride, Ride Bell, Hi-HatControl
Extra Trigger bemenet: 2 (CRASH2, AUX) (sztereo 6,3mm-es jack) 
OUTPUT jacks (L/MONO, R) (sztereo 6,3mm-es jack)
PHONES jack (sztereo 6,3mm-es jack) 
MIX IN jack (sztereo 3,5mm-es jack)
MIDI OUT csatlakozó
USB COMPUTER port
USB MEMORY port
Interfész
Hi-Speed USB (USB-MIDI, USB-Audio, USB flash memory)
Kimeneti impedancia
1.0 k ohms
Áram ellátás
AC adapter (DC 9 V; Roland PSB-230EU )
Áram felvétel
500 mA
Tartozékok
Használati utasítás, CD-ROM (USB Driver), AC adapter, csoportkábel az ütőfelületekhez, szárnyas csavar (M5 x 10) x 2, dobmodul tartó tálca
Kiegészítők (külön megvásárolható)
Lábdobok: KD széria, Ütőfelületek: PD széria , PDX széria , BT-1, Cintányérok: CY széria, Lábcin vezérlők/pedálok: FD széria,VH széria Állvány: PDS-10 , APC-33, Aktív monitor: PM-10,  Dobkarám (MDS széria), Cintányér tartó állvány (MDY széria),  Ütőfelület tartó állvány (MDH széria), V-Drums kiegészítő csomag: DAP-3X, V-Drums szőnyeg (TDM-20 / TDM-10), USB flash memória  * A Roland által forgalmazott USB Flash memória használata javasolt. Más termék használata esetén a Roland nem garantálja a megfelelő működést.

A modulhoz tartozó driver innen letölthető: TD-25 Driver

MÉRET ÉS SÚLY
Széles
238 mm
6-1/8 inches
Mély
180 mm
7-1/8 inches
Magas
86 mm
8-7/8 inches
Súly
1000 g
2 lbs. 4 oz.
Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.