Termékjellemzők
  • Professzionális jeladó eszköz, mely alkalmas elektronikus hangok megszólaltatására akusztikus lábdobról
  • Kompatibilis a Roland TM-2 Trigger modullal, a TD-sorozatú V-Drums hangmodulokkal és az SPD-sorozatú percussion ütőfelületekkel
  • Az új fejlesztésű „önműködő” rögzítés egyszerű és gyors felszerelést biztosít
  • Strapabíró üvegszállal megerősített ABS ház és stabil felszerelést biztosító mechanika, a megbízható működés végett
  • Védő szorító, a fából készült lábdob kávák védelme érdekében
  • Tartozék TRS csatlakozó kábel

RT-30K Akusztikus dob trigger

 Profi megoldás a Hibrid doboláshoz

Az új RT-30 sorozat kivételes trigger érzékenységet biztosít, ultra-gyorsan felszerelhető és kompatibilis a legújabb dob hardverekkel is – jó szívvel ajánljuk minden hibrid dob felhasználónak.  A speciálisan lábdobra kifejlesztett, strapabíró házban elhelyezett RT-30K, gyors és pontos triggerelést biztosít és igazán könnyedén felszerelhető. Az új fejlesztésű „önműködő” rögzítésnek köszönhetően, a triggeren található érzékelő automatikusan az optimális pozíciót veszi fel a dobbőrrel szemben. Így nincs szükség aprólékos mechanikai állítgatásra a felszerelés után.

 

 


 

Bővítsd ki akusztikus dobfelszerelésed triggerekkel és hozz létre egy modern Hibrid dobot

Az RT-30 sorozatú akusztikus dob triggerekkel változatosabbá teheted az akusztikus dobfelszerelésed. Egy hagyományos dobra triggereket szerelve, külső elektronikus eszközök hangjait szólaltathatjuk meg – mint például a Roland TM-2 trigger modul -, úgy hogy a megszokott módon dobolunk a megszokott dobszerkón. Ezzel, az úgynevezett Hibrid dobfelszereléssel, sokféleképpen fokozhatjuk élő megszólalásunkat. Többek között elektronikus hangzásokkal - a mai modern zenei műfajokhoz illeszkedve -, vagy akár egyedi hangmintákat is keverhetünk az akusztikus dobhangok mellé, aminek köszönhetően tökéletesen reprodukálható a lemezre stúdióban kikevert dobhangzás élőben is.

 


 

 Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.