Termékjellemzők
 • Hordozható kivitel, kiváló minőségű megszólalás akár 80 fős közönség számára
 • Becsült SPL (hangnyomás szint) érték: 108 dB
 • Egy 2.4 GHz-es vezeték-nélküli mikrofon (DR-WM55) tartozék, egy második DR-WM55 pedig külön vásárolható hozzá szükség esetén
 • Működik 8 db AA elemről, vagy AC adapterről (az adapter tartozék)
 • A beépített pozícióérzékelő az erősítő horizontális elhelyezésekor automatikusan sztereóra váltja a működést
 • Két darab 6.5"-os (16 cm) kiváló teljesítményű hangszóró
 • Három csatornás beépített keverő, kétsávos EQ-val
 • Echo/Reverb effekt
 • Beépített Gerjedés-gátló funkció
 • Vonal kimenet a felvételhez, vagy a hang tovább vezetéséhez
 • Integrált tároló hely a vezeték-nélküli mikrofon és a tartozékok számára
 • Automata kikapcsolás funkció
 • Kompatibilis a Roland ST-A95 hangfal állvánnyal

Hátlap

Sokoldalú, hordozható PA némi csavarral

A BA-55 egy bármilyen környezetben alkalmazható, egyedi, kiváló minőségben megszólaló, elemről is működtethető hangrendszer. Az erősítő rendkívül strapabíró kivitelű, ugyanakkor könnyű, továbbá tartalmaz egy beépített és illesztett vezeték-nélküli mikrofont is, mely használható nyilvános beszédekhez, énekhez és egyéb eseményekhez is. A BA-55 kis vezeték-nélküli PA rendszerként funkcionálhat tantermekben, üzleti meeting-eken, éttermekben, esküvőkön, kis zenei klubokban, stb. Érdekesség, hogy a BA-55 tartalmaz egy beépített érzékelőt, mely automatikusan vált a sztereó és a mono megszólalás között (ha elfektetve használjuk sztereó, ha pedig felállítva, akkor mono). Amennyiben beszédre alkalmazzuk, és maximális teljesítményre van szükségünk, válasszuk a függőleges, álló alkalmazást. Amikor pedig zenei célt szolgál, és sztereó hangképre van szükség csak fektessük el vízszintesbe. Ilyen egyszerű! Fekete (BA-55) és fehér (BA-55-WH) színben is kapható.

Könnyen használható és hordozható

A BA-55 igazán könnyedén használható. Semmi bonyolult nincs benne: csak bekapcsoljuk a vezeték-nélküli mikrofont és/vagy csatlakoztatjuk hangszereinket, beállítjuk a kívánt hangerőket és már mehet is! Ennyi! A BA-55 automatikus gerjedés-gátló rendszere meggátolja az akusztikai gerjedést. Az egyszerű szállítás érdekében a BA-55 kényelmes tárhelyet biztosít a vezeték-nélküli mikrofon és a tartozékok számára.

Fehér Színben is kapható

Több-funkciós PA rendszer

A BA-55 kiválóan élvezhető hangzást biztosít akár bel téren, akár szabadtéren. Az aktuális használatnak megfelelően elemről vagy hálózatról is működtethető. Amennyiben beszédre alkalmazzuk, állítva helyezzük el a készüléket, ilyenkor ugyanis a beépített érzékelő automatikusan mono módra kapcsol a maximális hangterjesztés érdekében. Zenei használat esetén pedig fektetve használjuk a BA-55-öt, így sztereó megszólalást kapunk; amikor például MP3/CD lejátszót kötünk a BA-ra, vagy széles hangképre van szükségünk.

Beépített Echo/Reverb

A BA-55 beépített Echo/Reverb effektje remekül szól és egyszerű használni is, egyetlen szabályzóval változtathatjuk az effekt típusát és mértékét. Amikor a szabályzót az OFF pozícióból kimozdítva a 12 óra pozícióig tekerjük természetes zengetést kapunk, mellyel szép térbe helyezhetjük a hangzást. A 12 óra és a maximum pozíció között pedig ismétlő, echo effekthez jutunk. Az Echo/Reverb effekt, kényelmi okokból, ki/be kapcsolható a tartozék DR-WM55 vezeték-nélküli mikrofonról is.

Tartozék vezeték-nélküli mikrofon

A BA-55 csomag tartalmaz egy kiváló minőségű vezeték-nélküli mikrofont (DR-WM55). Kifejezetten ehhez a rendszerve lett illesztve a mikrofon, mely tartalmaz Ki/Be kapcsolót, valamint Echo Ki/Be kapcsolót is. Az Echo kapcsoló segítségével közvetlenül a mikrofonról kapcsolhatjuk a BA-55 beépített Echo/Reverb effektjét. Ez egy rendkívül jól használható kényelmi funkció, így magán a mikrofonon kikapcsolható az effekt beszéd előtt, majd bekapcsolható ha egy énekes következik.

A DR-WM55 típusú mikrofon

 

Specifikáció:

 


 Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.