Termékjellemzők
  • Rendkívül könnyű mintavételezés az innovatív Loop Capture funkció segítségével
  • Többféle mintavétel lehetőség: vonal bement, mikrofon bemenet (fantom-táp), USB audió, és .WAV/AIFF import
  • Számos kitűnő effekt, köztük a Super Filter és a DJFX Looper
  • Audió interfészként használható bármely DAW szoftverhez vagy DJ-s audió alkalmazáshoz (Cakewalk SONAR LE mellékelve)
  • Nagy méretű Sample memória kapacitás, bővítés CompactFlash kártyával (2GB-ig)
  • Tartozék Wave konverter program (Mac és PC-hez), továbbá .WAV/AIFF fájl export/import
  • D-BEAM kontroller és V-LINK kompatibilitás a még kifejezőbb előadásokhoz

Valós idejű audió eszköztár DJ-k, producerek, és Sample-alapot használó zenészek számára

Az SP Sampler család legújabb tagja olyan új átütő erejű innovatív tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a Loop Capture és a Super Filter funkciók. Az SP-555 gyors és nagy teljesítményű, de egy dolgot megörökölt a korábbi SP modellekből: élvezet használni! Az SP-555 alapvető hangszer lehet azon DJ-k, producerek és Sample-alapot használó zenészek számára, akik előadásukat professzionálisabb szintre kívánják emelni.


Hátlap

Gyors, könnyű, sokrétű mintavételezés

Akár a színpadon is azonnal készíthetsz mintákat az SP-555-el, a vonal bemenetéről, mikrofonon keresztül, vagy USB audióról - tökéletes megoldás DJ-k vagy élő színpadi produkciók számára, amikor az elkészült mintát máris hozzákeverik az aktuális dalhoz. Az SP-555 egészen 2GB-ig bővíthető CompactFlash kártyával, ami több mint 12 óra újra töltés nélküli lejátszást tesz lehetővé!

Élő Loop készítés

Ez az új funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan „kikapjunk” egy darabot a bejövő audió jelből vagy egy éppen lejátszás alatt álló Loop-ból és azonnal le is játszuk azt tökéletes szinkronban a többi sávval. A Loop-okat már a felvétel készítésekor meg is effektezhetjük és egy Pad-hoz hozzárendelve később bármikor használhatjuk. A Loop-okat többször egymásra is rétegezhetjük, mint a Sound on Sound típusú készülékek esetében.

„Gyilkos” effektek

A selymes, simogató hangzástól a totális audió megsemmisülésig, az SP-555 37 féle rendkívül hatásos DSP effektet tartalamaz a hangzás megváltoztatására. Néhány a sok közül: Voice Transformer, Delay, Isolator, a különleges Super Filter és DJFX Looper. Az Effekt memória lehetővé teszi, hogy azonnal, hibamentes váltással hívd elő kedvenc effekt beállításaid.

Vizuális varázslat

Kápráztasd el a közönséged az SP-555 D-BEAM és V-LINK funkcióival. Mozgasd a kezed a láthatatlan infravörös fényt kibocsátó D-BEAM kontroller felett és ezzel a mozdulattal indíts mintákat, „tekergesd” az SP-555 szűrőjét, vagy akár szinti szólót is játszhatsz. Egy V-LINK kompatibilis videó berendezést csatlakoztatva szinkronizálhatod zenédet a videó anyaggal.


Vizuális varázslat

Számítógép kiegészítő

Az SP-555 használható önmagában vagy számítógéppel összekötve is. Audió interfészként a mellékelt Cakewalk SONAR LE szoftverrel vagy bármely egyéb DAW vagy DJ-s alkalmazással kiválóan használható! A mellékelt Wave konverter szoftverrel, .WAV és .AIFF fájlok importálhatóak és tárolhatóak egy CF kártyán további felhasználás céljából (CF olvasó szükséges).

 Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.