Termékjellemzők
  • Összetett vokál modellezés: háttér vokálok, kisebb –nagyobb kórusok, autentikus vagy teljesen szintetikus formában
  • A saját hangunkból kiindulva kreálhatunk masszív kórus hangzást
  • A hangmagasság felismerő algoritmus segítségével a bejövő jel hangmagassága alapján alkalmazhatjuk a vokódert, így nem kell a billentyűzeten sem játszani.
  • A Poly-Voice Keyboard üzemmódban bejövő audio jel nélkül is működhet, így nem kell énekelni
  • V-Synth-hez és VariOS –hez: PC-card formátumban kerül forgalomba
  • A V-Synth XT gyárilag tartalmazza

 

Vokál szerkesztés magas fokon

Az emberi hang a lehető legkifejezőbb zenei hangszer az összes közül, egyben a legnagyobb kihívás digitálisan modellezni a nagyon összetett karakterisztikája miatt. Íme a VC-2, ami ezt hivatott megoldani. A VC-2 átalakítja a V-Synth-et, a V-Synth XT-t vagy a VariOS-t egy komplex vokál-modellező eszközzé. Legendás vokódereket, masszív kórusokat modellezhetünk, mindezt a lehető legkifejezőbb módon.

Építsünk fel egy virtuális kórust

Akár egy hangra, vagy egy egész éneklő kórusra van szükség, a VC-2 produkálja azt a minőséget amire az előadó vágyik. A saját hangunkból, szavainkból kiindulva készíthetünk kifejező virtuális vokálokat. A magas felbontású vokóder segítségével igazán modern hangszíneket gyárthatunk, például a retrós “robot voice” - ezek maximálisan megfelelnek a mai dance zene elvárásainak.

Kezekkel vagy kezek nélkül

Akárcsak az egyéb vokóderek, a VC-2 esetében is lehetőség van arra, hogy éneklés közben a billentyűzeten játszva egyéb szólamokat szólaltassunk meg. Ezenkívül két lehetőség van még a vokálok megszólaltatására. A Poly Voice Keyboard üzemmódban bejövő audio jel nélkül játszunk a billentyűzeten, vagy ennek az ellenkezője, hogy a hangmagasság felismerő algoritmus az élő éneklés alapján szólaltatja meg a szintetizált hangot, így nem kell a billentyűzeten játszani.Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.