A 10 éves garancia 2014. december 01-től érvényes a Roland HP- és LX- sorozat digitális zongoráira vonatkozóan, amely védelmet nyújt a vásárlók számára meghibásodás és hibás kivitelezés esetén.

A termékgarancia talán nem az első szempont egy új hangszer megvásárlásakor. De lehet a legfontosabb - különösen, ha a készülék meghibásodik egy héttel azután, hogy a garancia lejárt.
Egy új zongora, játékkonzol, vagy egy mosógép vásárlása során, a legtöbben nem sok figyelmet fordítanak a termékhez kapott garanciára. Talán azért, mert nem gondoljuk, hogy legújabb kedvencünk is meghibásodhat; bár tudjuk, hogy nem tarthat örökké, igenis elvárjuk a több éves folyamatos kifogástalan működést.

A törvény elég jól szabályozza az alapvető fogyasztói jogokat, így ha kicsomagoláskor a termék nem működik, akkor számíthat arra, hogy a kereskedő megoldja a problémát. De mi a helyzet hosszú távon, amikor a termék évekkel a vásárlás után hibásodik meg?

Lehet fizetni a kiterjesztett garancia szolgáltatásért - de ez aligha tűnik fair-nek. Extra biztosítást kell fizetnünk azért, hogy biztosítsuk magunkat egy gyári meghibásodás ellen. Némelyik kiterjesztett garancia-csomag ára három számjegyű is lehet, ami nagy, megterhelő költséget jelenthet.

Egy másik alternatíva, hogy olyan gyártó által biztosított garanciát keres, ahol ezt másképp gondolják. Ha a gyártó többet nyújt a törvény által előírtaknál, az elárul valamit Önnek a termék minőségéről?
Hisszük, hogy a gyártói garancia egy nyilatkozat arról, hogy mennyire megbízható a termék, ezért méltón kijelentjük: a Roland digitális zongora egyet jelent a megbízhatósággal hosszú távon is. Emiatt a HP-és LX széria digitális zongoráira 10 év ingyenes garanciát biztosítunk!

A Roland 10 éves garanciája védi ma a leghosszabb ideig a piacon az Ön zongoráját az esetleges gyártási hibákból adódó meghibásodások ellen. Több, mint 4 évtizede készítünk digitális zongorákat, így pontosan tudjuk, mit jelent a megbízhatóság, a kivételes szintű tartósság és a minőségi összeszerelés.

Sok minden történhet egy évtized alatt. Ön egy teljesen kezdő zongoristából kiváló zongoristává válhat. Ha gyermekünknek vásárolunk hangszert, szeretnénk meggyőződni arról, hogy a választott zongorát hosszú évekig használhatja. Bármilyen zenei utat választ, megnyugtató az a tudat, hogy a Roland digitális zongora végig kíséri Önt - ma, holnap és az elkövetkező években is.

A 10 éves garancia az alábbi termékekre vonatkozik:

Roland HP504 , HP506 és HP508 digitális zongorák
Roland HPI-50e digitális zongorák
Roland LX-15e digitális zongorák

 

A 10 éves garancia érvényesítéséhez regisztrálja termékét az alábbi oldalon:

http://www.rolandeasteurope.com/product-registration

 
A 10 éves garancia részletes feltételeinek megtekintéséhez kattintson az alábbi

link-re:

A HP- és LX- szériákra vonatkozó 10 éves garancia részletes feltételei

 

 

 


»» összes hír 2014.12.19


Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.