Roland Digitális Zongorák (2 MB)

A fenti linkről letölthető a legújabb, 2010 őszi digitális zongora katalógusunk, PDF formátumban.

Roland digitális zongorák

Az új HP sorozat hangszerei a SuperNATURAL zongora hangforrást használják, amely ötvözi a a legújabb fejlesztésű V-Piano technológiát a 88 billentyûn sztereóban mintavételezett hanggal. Az új hangforrás a Roland széleskörű, aprólékos munkájának eredménye, amely az akusztikus zongorahang hangkarakterisztikájának elemzését követően digitális úton reprodukálja a gazdag és valósághű hangzást.

A Roland digitális zongorák alapvetően három családba tartoznak. A HP-sorozat modelljei a hagyományos akusztikus pianínók formáját követik. A DP-sorozat modern külsővel rendelkezik. A KR-sorozat és az RG-sorozat tagjai pedig az akuszikus nagyzongorák formáját idézik. (Az FP és RD-sorozat pedig a színpadi zongorák kategóriájában sorolható.)

 

 

"Nekem alkalmam volt nagyon sok hangszeren
játszani. 1992 óta használok Roland digitális
hangszereket is, stúdióban és színpadon
egyaránt. Első szólólemezemen, a „Csak dalok
című albumon Roland zongora szólt és a tehetségkutatókon is számos fiatal talentum számára bizonyult nagyon hasznosnak. Szívből ajánlom ezeket a hangszereket gyereknek, idősnek egyaránt, azoknak, akik épp csak elkezdik felfedezőútjukat a zene világába és azoknak is, akiket már magával sodort az aktív zenélés. Mert zenélni jó…”

(Presser Gábor)

 

 

 


»» összes hír 2008.11.10


Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.