Gundy Keller
 Gundy Keller német gitáros 1986-ban saját zeneiskolát alapított, majd elkezdett dolgozni a Roland/BOSS cégnek, mint gitár és basszusgitár demonstrátor. Rendkívül elmélyült tudással rendelkezik a GK-termékek területén és ezek demonstrálásával világszerte nagy elismerést szerzett. 1996-ban alapította meg zenei műhelyét, A-TOWN Recordings néven, ahol ma is tevékenykedik, mint zeneszerző, zenei producer és hangmérnök. Gundy nem csak mint demonstrátor dolgozik a Roland cégnek, de aktívan részt vesz a kutatás és fejlesztésben (Research&Development) is. Szinte az egész világot bejárta már Roland/BOSS bemutatóival, gyakran turnézik Ázsiában (Kína, Taiwan, Indonézia, Malajzia, Korea, Japán), Európában, Dél Amerikában és az USA-ban is. Előadásai teli vannak meghökkentő, soha nem hallott gitárhangzásokkal, amelyek sokszor vizuális élménnyel is párosulnak.

Hallgasd meg Gundy játékát a V-Guitar System-en a következő linken: http://vg-8.com/files/audio/mp3-128-stereo/Track%2024.mp3Gundy Keller szerepelt a legendás Roland Guitar Masters című CD-n is:
ez a CD kiváló világhírű gitárosok saját dalait tartalmazza, amelyek kifejezetten erre az albumra készültek.
Olyan sztárok hallhatók a lemezen, mint Steve Vai, George Lynch és Paul Hanson a rocker szférából, vagy a country hős Steve Travato, a klasszikus mester Richard Smith, a legendás Al Di Meola, valamint a multi-hangszeres varázsló Gundy Keller. Mindegyik zenész VG-88-at és GR-33-at használt a felvételek során.

 

 


Mindezek mellett Gundy képzett dobos és ütőhangszeres is egyben, aki elektronikus percussion előadásokra specializálódott. Látogass el Gundy Keller weblapjára, ahol további értékes információkat találsz a kiváló muzsikusról: www.a-town-recordings.com

Néhány link, ahol Gundy demóiba hallgathatsz bele:
SL-20 demo: http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?
ProductId=959&skip=true&page=video&file=sl-20_demo_video_hd.flv

DD-7 demo: http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?
ProductId=958&skip=true&page=video&file=dd-7_demo_video_hd.flv

VG-99: http://www.youtube.com/watch?v=ZTcP2eu_ZRk


»» összes hír 2008.04.11


Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.