"Munkatársaink készségfejlesztése a Roland hangszerek hazai és regionális sikeressége érdekében"
Megvalósító szervezet: Samling Kft.
A HEFOP/2005/3.4.1. hivatkozási számú pályázat keretében támogatott projekt.

A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program és EQUAL Program Irányító Hatósága (HEFOP IH) az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht. (ESZA Kht.) közreműködésével 2005 áprilisában pályázatot hirdetett A vállalkozói készségek és a munkavállalók alkalmazkodóképességének fejlesztését célzó képzések támogatása címmel HEFOP/2005/3.4.1 hivatkozási számmal.

A Roland East Europe Kft. sikerrel pályázott a fent említett Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program keretében. A képzési projekt az EU társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Programja keretében valósul meg a vállalatnál.
A pályázat címe “Munkatársaink készségfejlesztése a Roland hangszerek hazai és regionális sikeressége érdekében" volt. A pályázat megvalósítója a Samling Kft.
A Roland East Europe Kft. - Intermusica Kft. néven -1989-ben alakult azzal a céllal, hogy a kelet- és közép-európai országokban a japán Roland Corporation termék portfolióját forgalmazza, elsősorban elektronikus hangszereket, multimédiás termékeket, stúdió berendezéseket.
A képzési projekt célja a szervezet alkalmassá tétele az ügyfelek igényeinek több szintű, magas színvonalú kiszolgálására, biztosítva ezáltal a vásárlók stabil, hosszú távú kötődését a termékhez, valamint új vevők bevonását a törzsvásárlói körbe. Mindez a Roland East Europe Kft. megbízható gazdasági eredményeinek, megszerzett piaci pozícióinak fenntartását és erősítését szolgálja.
Ezek érdekében a képzési projekt elsődleges célkitűzése a munkatársak ismereteinek, komplex képzések biztosítása, amellyel elősegíhető a jó ügyfélkapcsolatok kialakítáa, a hatékony időfelhasználás, a projektszemlélet bevezetése és a termékek etikailag kifogástalan értékesítése.
Az elvárásaok szerint mindezek eredményeképpen a vállalkozás rugalmasabban tud majd alkalmazkodni a mindenkori piaci helyzethez, versenyképessége javul, és az ügyfélkör bővülésével és az ügyfélkapcsolatok javulásával a társaság általános produktivitása, hatékonysága növekszik.
A képzési program révén az alábbi célok elérését tűzték ki:
• Értékesítési technikák javulása
• Kommunikációs konfliktuskezelési képességek fejlődése, amellyel a munkatársak eleget tudnak tenni az ügyfélkörük sokirányú kommunikációs kihívásának, hatékony prezentációs technikák elsajátítása
• A hangszer piacon egyre inkább használatos angol nyelv kommunikációs képességek javítása
• Belső motiváció erősítése, hatékonyabb időbeosztás elérése
• Előrelátó tervezés, növekvő szervezettség elérése modern menedzsment módszerek alkalmazásával
A Roland East Europe Kft. teljes személyi állománya részt vesz a jelen oktatási projektben.

A pályázati kiírásról bővebb információt a www.esf.hu honlapon olvashat.

»» összes hír 2007.03.06


Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.