Új magyar Roland újság

Megjelent a magyarországi Roland magazin első száma. Bár ez a kiadvány a V-Magazin legelső száma, a lapnak már van némi hazai történelme: 1995-ben és 1996-ban ugyanis jelent már meg Magyarországon kizárólag Roland hangszerekkel foglalkozó magazin, DISPLAY címmel.

A V-Magazin-t évente két alkalommal tervezzük megjelentetni, s fő célja a Roland hangszerújdonságok kissé részletesebb bemutatása. Ezen felül fontos feladatunknak tartjuk a Roland világáról szóló hírek és információk továbbítását Olvasóink felé. Szeretnénk beszámolni néhány, a hangszereinkkel kapcsolatos tippről, trükkről, sőt azt szeretnénk, ha ezekről a hasznos tudnivalókról neves hazai zenészek tájékoztatnák az érdeklődőket!

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a V-Magazin-t egyáltalán nem a piacon jelenleg kapható zenei újságok és magazinok konkurenciájaként készítettük! Sokkal inkább egyfajta Roland-os kiegészítése a kínálatnak, hiszen ezen szaklapoktól nem várható el egy V-Magazin terjedelmű, Roland specifikus olvasmány megszerkesztése.

Nagyon számítunk Olvasóink véleményére, hiszen szeretnénk mindenki számára hasznos információkkal megtölteni minden egyes lapszámot. Ezért mindenkit arra bíztatunk, küldje el véleményét számunkra! Az észrevételeket az info@rolandee.hu e-mail címre vagy a 06/23 338 087-es faxszámra várjuk! Azon érdeklődők, akik a hangszerek egyéb tulajdonságairól szeretnének bővebb információkat kapni a zenegaleria@rolandee.hu címen tehetik fel kérdéseiket, ahol a lapban bemutatásra kerülő szakértők adnak felvilágosítást.

Az első szám szinte kizárólag a NAMM Show és a frankfurti hangszervásár Roland vonatkozású újdonságairól számol be. Bízunk benne, hogy a magazint átlapozva mindenki számára egyértelművé válik, hogy ezen a két nemzetközi seregszemlén igazán elkényeztetett minden hangszerbarátot a Roland!


»» összes hír 2003.05.01 / Tóth Csaba


Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.