Ingyenes biztosítás az új Roland hangszerekhez

Egy-egy hangszer, hangtechnikai berendezés megvásárlása manapság jelentős anyagi befektetés lehet, hiszen a megfelelő minőségű berendezések több száz-, esetleg millió forintba kerülnek. Egy-egy nagy értékű berendezésnek, mint vagyontárgynak megóvása a tulajdonos fontos érdeke, ám ezeket a berendezéseket sokszor nem egyszerű biztosítani. Ebből a megfontolásból határozta el a Roland East Europe Kft., hogy aktív lépéseket tesz az értékek megóvásában, a vásárlóik számára nyújtott ingyenes vagyonbiztosítás keretében.

2003. szeptember 1-től a Roland hangszerek és berendezések automatikus biztosítással vásárolhatók meg a forgalmazó értékesítési partnereinél. A biztosítás egy bizonyos értékhatárt meghaladó hangszerek esetében jár.
A biztosítás egy évre nyújt széleskörű védelmet a hangszert illetően, hiszen akár biztosítási alapkockázatok (tűz, robbanás, összeroppanás, vihar, vízkárok, katasztrófa kockázatok, stb.), akár betöréses lopás esetén szolgáltatást garantál a hangszer tulajdonosának. A biztosítás díját a vásárló helyett a Roland állja, és emellett a biztosítás megkötése sem jelent különösebb procedúrát a vásárlónak, hiszen a biztosítóval kötött keret-megállapodás alapján a vásárlással szinte automatikusan létrejön a biztosítás: egy egyszerű formanyomtatvány kitöltését követően a vevő megkapja az esetleges kárrendezéshez szükséges tájékoztatókat.
A Roland biztosítási partnere a konstrukció kidolgozásában az UNION Biztosító, amelynek stratégiai tervei az elkövetkezendő évekre a vagyon és egyéb nem-életbiztosításokra koncentrálnak. A Roland és az UNION együttműködése már csak azért is adódott, hiszen mindkét cég kiemelt figyelmet fordít az olyan népszerű és minőségi zenei előadók és produkciók támogatására, mint a 2002-ben megtartott LGT Fesztivál.


»» összes hír 2003.09.01 / Tóth Csaba


Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.