Új fejezet a valósidejű videóvágás történetében.

A NAB show (Las Vegas, USA) keretében bemutatásra kerültek az Edirol cég újgenerációs videó-munkaállomásai.

DV-7DL Pro és DV-7DL Direct Linear videó szerkesztő rendszer

Új fejezet a valósidejű videóvágás történetében. Tökéletes funkciói segítségével a folyamatos és kreatív videógyártás válik lethetővé. A nagysikerű, a DV-7 sorozat összes kiváló tulajdonságának (rendkívüli stabilitás, egyszerű kezelhetőség, stb.) megtartása mellett, a Direct Linear sorozat rengeteg új valósidejű funkcióval lett felruházva. Funkciói segítségével (Pl. AB roll) a felhasználó élvezheti a valósidejű lineáris videószerkesztés összes jó tulajdonságát úgy, hogy nem kell lemondania a non-lineáris környezet előnyeiről sem! Direct Linear funkciók sok egyéb mellett tartalmazzák a folyamatos loop alapú szerkesztést; úsztatás, zoom, kép a képben, kulcsolás, Double Exposure effekteket.

A Direct Linear szerkesztő rendszer rendelkezik FireWire (DV be/ki) porttal, S-videó, kompozit videó, és sztereó audió csatlakoztatási lehetőséggel. Annak érdekében, hogy a kezdetektől a legjobb minőséget kapjuk, az összes belső művelet és a tárolás is DV stream formátumban történik.

A Direct Linear alapú szerkesztés célja, hogy a felhasználó maximális segítséget kapjon egy szabad-, valósidejű videó útómunkához.

Bővebb információ hamarosan......


»» összes hír 2003.11.30 / Kozma János


Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.