Roland fórum
Nem vagy belépve.
Üdv, nincs erre lehetőség az EA-7 esetében, csak a saját kijelzőn jeleníti meg a dalok szövegét.
Kilépett
Roland EA7 ről kérdezném , hogy külső monitor köthető e hozzá amin a dalok szövegét láthatom. A saját képernyőjén valamelyiken gondolom ki írja a szöveget. Köszi! BUÉK!
Kilépett
Hááááát igen. Köszi a gyors választ. Féltem, hogy nem lesz egyszerű eset egyik sem. Nem merem bütykölni, marad a szerviz.
Kilépett
Üdv, az adapter kérdés szerintem mindenképp komolyabb dolognak gondolnám... lehet szerviz. (Telefon: 06-23/511-010)
Az orgona hangszínnél, ha eleve hallható a rotary, akkor abban az esetben a modulációs kar csak annak a sebességének állításáért "felelős".
Atyo írta:
Sziasztok!
2014-től van meg a BK5-öm. 2 problémám van jelenleg vele.
1. Az adapter bemenetnél lehet valami hiba, mert nem minden "állásnál" veszi a "szuflát", azaz ha elforgatódik valami miatt, akkor megszünik a tápellátás! Megmozdítom és visszajön. Zenélés közben ez nem igazán üdvözítő.
2. A modulációs kart nem tudom úgy beállítani, hogy "organ" hangszíneknél ne legyen benne "lüktetés", ami szintén bosszantó.
Találkoztatok már ilyen hibákkal, van esetleg rá megoldás, vagy bármi javaslat?
Előre is köszönöm a választ.
Atyo
Kilépett
Helló!
A BK-9 rendelkezik egy SuperNatural szekcióval, amiben modellezett hangszínek vannak. Emiatt mindenképp eltér.
klausztamas írta:
Üdv!
Olyan kérdésem lenne,hogy a roland bk9 hangszínei eltérnek-e hangzásban a juno stage hangszíneitől,vagy ugyanaz a hanggenerátor van mindkét gépben?
Kilépett
Sziasztok!
2014-től van meg a BK5-öm. 2 problémám van jelenleg vele.
1. Az adapter bemenetnél lehet valami hiba, mert nem minden "állásnál" veszi a "szuflát", azaz ha elforgatódik valami miatt, akkor megszünik a tápellátás! Megmozdítom és visszajön. Zenélés közben ez nem igazán üdvözítő.
2. A modulációs kart nem tudom úgy beállítani, hogy "organ" hangszíneknél ne legyen benne "lüktetés", ami szintén bosszantó.
Találkoztatok már ilyen hibákkal, van esetleg rá megoldás, vagy bármi javaslat?
Előre is köszönöm a választ.
Atyo
Kilépett
Üdv!
Olyan kérdésem lenne,hogy a roland bk9 hangszínei eltérnek-e hangzásban a juno stage hangszíneitől,vagy ugyanaz a hanggenerátor van mindkét gépben?
Kilépett
Üdv, a kezelőfelületen elhelyezett funkciógombok segítségével. Key és Tempo.
Kilépett
Mi a módja a paraméterek megváltoztatásának?Lejátszás közben a menün keresztül?
Köszi a segítséget!
Kilépett
Üdv!
Lejátssza és lehet változtatni mindkét paramétert. Sőt az ének sávot is ki lehet keverni a zenéből (Center Cancel funkció).
Kilépett
Üdv!
Kezembe került egy Bk5!
Szeretném kérdezni,hogy csak lejátszani tudja az mp3-as file-okat USB-ről,vagy lehet változtatni hangnemet és tempót is mint pl.: a Korg Pa 600-nál?
Kilépett
ÜDV.Légyszíves mondjátokn már el részletesen milyen szinti a ROLAND BK 5 ös köszi
Kilépett