Roland fórum
Nem vagy belépve.
nekem van e60 kézikönyv
Kilépett
Ez gyors volt
Kilépett
A probléma megoldodott.... a 3 vari gomb be volt ragadva.
Kilépett
Üdvözlet. Olyan problémám van hogy ma vettem egy e60 at. Minden jo volt. Hazahoztam es bekapcsolásnál azt irja program load from usb. Mi lehet a gond es meg tudom e csinálni?
Kilépett
Szia Csavar!
Köszönöm a gyors választ.
Kilépett
Üdvözlet, szerintem rendelhető, vedd fel kérlek a Zenegalériában Deák Mátéval a kapcsolatot. Címe ahová írhatsz: deak.mate@rolandee.hu
Rolandos írta:
Jó Reggelt.
Érdeklődöm, hogy valakinek Roland E50-hez kottatartó van-e elfekvőben? Esetleg a Zene Galériában új?
Ha van, akkor mennyi az ára?
Kilépett
Helló, innen tölthető a kért OS:
http://rolandkeyboardclub.com/v/OS_updater_e50_e60.php
bondartibi írta:
Sziasztok
Tudna nekem küldeni valaki roland E 50 -hez régebbi szoftvert mint az 1.11? Minden oldalon már csak ez van fent. e mail: bondartibi@freemail.hu
Kilépett
Üdv, írj kérlek az info@rolandee.hu címre.
beny12 írta:
Sziasztok !
valakinek van E-60 magyar nyelvű leírása?
akinek van vagy talált valahol az legyen szíves elküldeni.
Előre is Köszönöm!
beny12@citromail.hu
Kilépett
Jó Reggelt.
Érdeklődöm, hogy valakinek Roland E50-hez kottatartó van-e elfekvőben? Esetleg a Zene Galériában új?
Ha van, akkor mennyi az ára?
Kilépett
Sziasztok
Tudna nekem küldeni valaki roland E 50 -hez régebbi szoftvert mint az 1.11? Minden oldalon már csak ez van fent. e mail: bondartibi@freemail.hu
Kilépett
Sziasztok !
valakinek van E-60 magyar nyelvű leírása?
akinek van vagy talált valahol az legyen szíves elküldeni.
Előre is Köszönöm!
beny12@citromail.hu
Kilépett
Szia Mira!
Ez az E-80-nál lehetséges...Úgy szokták ezt megoldani, hogy a fejhalgató kimenetbe beledugnak egy fejhalgatót vagy csak egy kis jack nagy jack átalakítót
Üdv.: Bandi
Kilépett
Hello!
Pl. bedugsz egy 6,3mm-3,2mm fejhallgató jack átalakítót az egyik fejhallgató aljzatba.
Kilépett
Sziasztok! Infót kérnék! Hogyan lehet a saját hangszóróit kikapcsolni az E-50-nek?
Kilépett
Szia,
egy klasszikus Roland hangzással rendelkező, sok lehetőséget (stílusszerkesztőt, 16 sávos dalszerkesztőt, szöveg és akkord kiírást, hangszín szerkesztést) biztosító hangszer.
A memóriakártyának köszönhetően több száz (esetleg ezer) Midi-fájl tárolását teszi lehetővé és azonnal lejátszhatóvá. Kellemes hangzást biztosító beépített hangszórók, stb.
hg7wpg írta:
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, infót.
Roland e 50-est akarok venni! Érdemes? Milyen gép lehet?
Megköszönném ha valaki küldene nekem e-mailben roland stílusokat: Mulatós, csárdás, roma stb...
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Kilépett
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, infót.
Roland e 50-est akarok venni! Érdemes? Milyen gép lehet?
Megköszönném ha valaki küldene nekem e-mailben roland stílusokat: Mulatós, csárdás, roma stb...
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Kilépett
Csatlakozom Csavar véleményéhez ! Annyit tennék hozzá az E-50 ,60 szintit meg kell tanulni kezelni!! Ezek a szintik mindent megengednek , átformálható benne bármi ha valaki elég idövel és Kreativitással rendelkezik.
Kilépett
rolande60 írta:
Udv.
NAGYON DE NAGYON SAJNÁLOM,HOGY EZT KELL HOGY MONDJAM DE MEGKKEKLETT VÁLNOM A ROLAND E 60 - TÓL.
ANNYIRA ROSSZ RITMUSAI ES HANGSZÍNEI VOLTAK,HOGY MÁR NEMBÍRTAM.
EDDIG CSAK ROLANDJAIM VOLTAK DE SZERINTEM A G1000 ES UTÁN A ROLAND NEMDOBOTT KI JÓ GÉPET A PIACRA !!!
MOST MEGVETTEM A YAMAHA S900 - AST HÁT AZ MEG FAAANTAZTIKUS.
NEMGONDOLTAM VOLNA,HOGY A YAMAHA VALAHA IS ILYEN GÉPET TUD CSINÁLNI!!!A KOVETKEZO GÉPEM TYROS3 LESSZ HA A ROLAND NEMSZEDI MAGÁT OSSZE...
Ez eléggé szubjektív vélemény!
Kilépett
Udv.
NAGYON DE NAGYON SAJNÁLOM,HOGY EZT KELL HOGY MONDJAM DE MEGKKEKLETT VÁLNOM A ROLAND E 60 - TÓL.
ANNYIRA ROSSZ RITMUSAI ES HANGSZÍNEI VOLTAK,HOGY MÁR NEMBÍRTAM.
EDDIG CSAK ROLANDJAIM VOLTAK DE SZERINTEM A G1000 ES UTÁN A ROLAND NEMDOBOTT KI JÓ GÉPET A PIACRA !!!
MOST MEGVETTEM A YAMAHA S900 - AST HÁT AZ MEG FAAANTAZTIKUS.
NEMGONDOLTAM VOLNA,HOGY A YAMAHA VALAHA IS ILYEN GÉPET TUD CSINÁLNI!!!A KOVETKEZO GÉPEM TYROS3 LESSZ HA A ROLAND NEMSZEDI MAGÁT OSSZE...
Kilépett
E-50-ben nincs MIDI TRHU.A szekvenszer témát nem tudja ily módon tovább küldeni, csak a saját eseményeit a TX csatornákon. Legalább is nekem nem sikerült
Kilépett
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék: Az E-50-es nahgszeremen a MIDI TRHU funkciót szeretném előcsalogatni. A gépkönyvben nem találom a megoldást. Valójában egy külső szeqencerről az E-50 MIDI IN-jébe jövök, és így szólal meg a hangforrás. Eddig minden OK, viszont a MIDI-n bejövő jelet szeretném tovább vinni, egy másik hangforrásra. Ugye a MIDI OUT-ról megyek tovább, de az IN-be érkező jel nem megy ki az OUT-on.
Mit lehetne tenni?
Kilépett
Hali!
Remélem nem formáztad PC-vel a hangszer memóriáját, mert az nagyon rosszat jelentene.... Ha a szekvenszert vezérlő REC és TOP gombot bekapcsoláskor lenyomva tartod addig, míg meg nem jelenik a flash memória formatálási képernyő, akkor követve a képernyő utasításait a 8BEAT16BEAT gomb megnyomásával formatálhatod a belső memóriát. Ezután a hangszerhez mellékelt CD-ROM Factory könyvtárának tartalmát be kell másolni az E-50-be, majd a Utility Menüben egy Factrory Reset-el lezárni az ügyet. Fontos, hogy a műveletek alatt ne legyen áram szünet, ill. véletlenül se kapcsold ki a hangszert. Ha gondold a Zenegalériában elvégezzük egyeztetett időpontban a fentieket. A kevesebb hangszínt valószínűleg azért látja a hagszer , mert a Utility menüben a Sound Set Mode a Best Selection-re van állítva Extended helyett.
Kilépett
KÉREM A SEGÍTSÉGETEKET!!!
EGYIK PILLANATRÓL A MÁSIKRA NEMFÉREK HOZZÁ AZ E 50 BELSŐ MEMÓRIÁHOZ,DE MÉG SZÁMÍTÓGÉPRŐL SEM!NEM ENGEDI MEGNYITNI.
MI A TEENDŐ,ÚJ SZOFTVER KELLENE?NEKEM MÉG AZ 1.0.7-ES VAN RAJTA.
JA ÉS MÉG EGY,A HANGSZÍNEK KÖZÜL IS ELTŰNT EGY CSOMÓ.PL.AZ ORGONÁKNÁL CSAK 4 BANK TALÁLHATÓ.
Kilépett
Akkoe már rakom is föl ! Köszi a segítséget !
Kilépett