Roland fórum
Nem vagy belépve.
Az E-50 igaz 259.000.- Ft, de legalább kisérőautomatikás, és ha nem is olyan szinten, de lehet hangszíneket editálni is. Az összes lényeges paraméter megvan, szűrő, burkológörbék...stb.
Igazándiból az az én bajom, hogy az olyan szintik ahol mind a hangot, mind pedig a kíséretautomatikát lehet "customizálni" (nem mintaletöltésre, hanem szerkesztésre gondolok) nagyon ritkák, vagy csak a 250K-s kategóriától kezdődnek (de ezek már többet is nyújtanak, mint amire nekem szükségem lenne (D beam, 2 sequencer, vocoder, stb.)). Kb. 150K és 250K közt nincs is szinti ami mindkettőt tudná.
Kilépett
Szia.
Igazából az érdekelne, hogy van-e komoly hangmodulálási lehetőség:
DCO, LFO, EG, ilyesmik.
Továbbá van-e lehetőség mintavételezett hangminták hozzárendelésére,
esetleg Wav konverzióval, vagy máshogy.
Előre is köszi.
Vannak ilyen hangszerek, csak ezek a paraméterek a kíséretautomatikás hangszerekre nem jellemzőek. Ha komolyabb hangszíneket szeretnél programozni, akkor javaslom inkább bármelyik FATNOM-ot, ráadásul ezekkel wav-ot is lehet importálni....
üdv
Szia.
Köszi az infot.
Igazából az érdekelne, hogy van-e komoly hangmodulálási lehetőség:
DCO, LFO, EG, ilyesmik.
Továbbá van-e lehetőség mintavételezett hangminták hozzárendelésére,
esetleg Wav konverzióval, vagy máshogy.
És még, hogy hány negyedes hosszban képes az automata kíséret rögzíteni.
Előre is köszi.
Kilépett
Szia!
Az E-50 még nincs forgalomban ezért még nincs hozzá gépkönyv sem. Az angol nyelvű kb. júliustól várható, a magyar pedig augusztustól, mivel ettől kezdve lesz kapható a hangszer.
A következő linken elég részletes leírást kaphatsz róla és a specifikációit is megtalálod. roland.com/products/en/E-50/features.html
Az E-50 egyébként funkcióiban megegyezik a G-70-el (a profi szekvenszer, a Gitár mód, a draw-bar-os Hammond szekció, a zongora minták, a V-harmonika harmonika hangszínei, stb.).
Ha bármi kérdésed van még írj.
Teddy
Kilépett
Hali.
Nem tud valaki ehhez a szintihez angol vagy magyar manual-t a Net-en?
Mert ez, és még a Korg-PA-50 és a Yamaha PSR-1500 közül vacillálok.
A másik kettőhöz már találtam, és olvastam manual-t. Erről viszont nem sokat tudok, pedig döntő lehetne.
Előre is köszi.
Kilépett