Roland fórum
Nem vagy belépve.
Üdv, a Prelude nem képes az mp3 szöveges megjelenítésére (cdg fájl) ezt csak a BK-5/7/9 tudja, de abban az esetben is szükség van a videó kimenetre csatlakoztatott tévére.
Kilépett
Ja, és a pendrive--ra exportálásnál azt írja, írásvédett! Miért? (inicializáltam a Rolandon)
Segítséééég!
Kilépett
Sziasztok
Hogyan tudok egy dalra (mp3?) szöveget varázsolni és azt kiíratni a prelude-ön? (ránéz még valaki erre a fórumra, pl zeneszalon? mert nagyon örülnénk minden segítségnek)
Előre is nagyon megköszönöm, ha valaki erre téved. :-)
Kilépett
Sziasztok tudnátok küldeni légyszíves prelude sílusokat. e-mail ba is küldhetitek
szabodaniel1995@citromail.hu nagyon szépen meg köszönném
Kilépett
Elkészítettem a Prelude(GW-8)E Sonarhoz, vagy Cakewalkhoz szükséges hangszerdefiníciós fájlt, vagyis bővítettem, mert a V2-es frissítéssel új hangszínek is érkeztek anno, de nem lehetett őket elérni(Special és World bankokat). Használja akinek szüksége van rá.
http://data.hu/get/7284444/PreludeE-V2_Tone.zip
Kilépett
Üdv.minden preludosnak.Valki tudna nekem segiteni egy pár bossanova,és disco ritmusokkal roland preludra ?? Nagyon megköszönném!! Csá..és kösy!
Kilépett
Csá és köszönöm a szives figyelmedet Csavar! Akkor gondolom maradnak a Mid-ik ha a karaokit nemviszi ?! Egyébként rájöttem a beállitásra a hangzásoknál már szépen szol, és csináltam pár uj stylust is. Végül is ezt a hangszert ém formázom az izlésem szerint igazad volt tényleg jók a hangszinek Köszi az infokat Csavar
Kilépett
Helló, érdemes mindent az Editorral felrakni a pendrive-ra, de speciel a karaoke (kar. kiterjesztésű) fájlokat nem játssza le a Prelude.
Kilépett
Üdv.mindenkinek szeretnék egy kis felvilágosítást kérni valakitöl aki már használt vagy használ karaokikat roland preludeon. Abba kéne segiteni hogy azokat is playlist editoral kell pend.ra rakni??
Kilépett
Köszönet az infóért "Csavar viszont érdekelne pár beállitási paraméter pl:REVEB nél hogy a hangszinek szép csengösen szolaljanak meg. És a dobszetnél mitkéne állitanom hogy szépen szolaljon meg ?? Megköszönnék pár beállitási infot!!!
Kilépett
Üdv, teljesen ugyanúgy nem fog szólni, mert a Rolandban csak részlegesen van benne az XG hangszín kollekció, ami a Yamahának a saját rendszere.
De elméletileg még jobban is szólhat, hiszen a Prelude-ben komoly szintetizátor hangszínek vannak
Kilépett
Sziasztok preludom van az igazat megvalva yamahas voltam a hangzásbeálitással van problémám a rolanddal. Vagy nemfog ugyszolni mint egy yamaha ?? Ha valaki segitene megköszönném!!!
Kilépett
Hello.
Javaslom olvass bele a "Roland GW8 segítség" topicba. Ott valószínüleg megtalálod a problémádra a megoldást.
matrixxxzsolt írta:
Sziasztok Roland Preludom van es olyan problemam alt elo hogy a pitch bender tulsagosan erzekeny alitottam az erzekenysegen de most is van egy ket milimeter jatek ha veletlenul egy legy is raszallna akkor is mar erzekelheto a hang eltolodas mi lehet az oka ?? kigyengult volna a rugo???nagyon zavar amikor hasznallom es bekapcsolas utann is ugy szooll mintha el lenne allittodva !!mi lehet az oka?
Utoljára szerkesztette Rolandos (2013-02-14 13:54:10)
Kilépett
Sziasztok Roland Preludom van es olyan problemam alt elo hogy a pitch bender tulsagosan erzekeny alitottam az erzekenysegen de most is van egy ket milimeter jatek ha veletlenul egy legy is raszallna akkor is mar erzekelheto a hang eltolodas mi lehet az oka ?? kigyengult volna a rugo???nagyon zavar amikor hasznallom es bekapcsolas utann is ugy szooll mintha el lenne allittodva !!mi lehet az oka?
Kilépett
Rolandos írta:
Szia.
Hogy viselkedik a Prelude nálad? Nincs vele gond? Gondolkodom hangszer cserén, és felmerült a Prelude is többek közt, és a Bk3 is. Mióta van Preludeod?exre2 írta:
Sziasztok Roland Preludera nincs valmai Ipad-os megoldás ?
Hello!
A Prelude 2 éve van meg nagyon jol viselkedik, szuper hangszer nagyon gyönyörű hangszinekkel efektekel elátva csak nekem nagyon hiányzik belölle a favorit gombok ameikekre kitudod menteni több kedvenc hangszint ,meg a pdf vagy txt, jpg szövegfilenak a megjelenitését , meg hogy direkt usb röl olvassa a stilusokat, split hold funkcio, szöveges karaoke midiket , meg az mp3 ha lehetne transponalni meg tempot állitani, több performance hely lenne,no meg a sampler na de ne legyünk nagyravágyoak mert akkor nem ilyen árba lenne ezeket leszámitva tökeletesen müködik és könyen kezelhető persze meg tudnák oldani egy V3 mas frissitésel de a Roland sajnos fütyül rá a régebbi hangszerekre meg ránk kiséret automatikás felhasználokra. Ahogy neztem a Bk-n van egy pár ujitás de szerintem nem lényeges, hangzásilag nem cserelném le rá es nincs rajta d-beam se. Azért reménykedek egy frissitésben vagy egy ujabb jó hangszer megjelenésében ,persze a Korg meg a Yamaha már kiadta amire vágyok de a Roland az mindig Roland marad a maga kellemes hangzásával.
Kilépett
exre2 írta:
Nincs sajnos...
Kilépett
Szia.
Hogy viselkedik a Prelude nálad? Nincs vele gond? Gondolkodom hangszer cserén, és felmerült a Prelude is többek közt, és a Bk3 is. Mióta van Preludeod?
exre2 írta:
Kilépett
Kilépett
Hello!
Roland Zenegalériások mert nem tudtok közbelépni szolni irni a gyárnak, hogy készitsenek egy v3 mas frisitést a Preludenak ,nagyon sokan vanak akinek meg jol jönne ,es jobban fogyna az uzletekben is. (vagy ehez aláirásgyüjtés kell ?) (a fogyasztok, felhasznalok érdekeit ki képviseli ? vagy már ilyen nincs csak üzlet az egéssz ?)
Kilépett
Sziasztok kollégák!
Prelude gazda vagyok,alig 1 hónapja.Nagyon remek szinti,de nem tudok stylust konvertálni.tudna nekem ebben valaki segíteni?nem tudok eligazodni rajta.Előre is köszi a segítséget
Kilépett
Nagyon jo lenne ha mar tenyleg osszeszedne magat a Roland es sokkal tobb lehetoseget kinaljon nekunk kiseretautomatikasoknak!En is Prelude tulajdonos vagyok es nagyon jo lenne ha hangszint lehetne kimenteni favorit gombra es tobb performance elmentesi tarhely is lenne!es ha lenne 3 as frisittes az nagyon jo lenne !koszonom!
Kilépett
Hello !
Egy par kerdesem lenne, En es mek sok Preludos nagyon hianyolom a hangszinek favorit gombra valo elmenteset mert nem lehetett ezt megoldani?
Tudja e valaki hogy lesz e 3 mas frissites a preludra hatha azzal megoldodna?
Utoljára szerkesztette exre2 (2012-01-04 21:20:58)
Kilépett
Halasan koszonom Csavar!!!!!
Kilépett
Song Track nézetben, MFX kiválasztva, majd kurzorral lehet átlépni a MFX bejelölő nézetre az effekt kiválasztása után.
matrixxxzsolt írta:
Sziasztok azt szeretnem megkerdezni tolletek hogy amikor szerkesztem a ritmust a roland preluddal hogyan tudok efektet adni a hangszineknek hogy az ugy is maradjon??
Kilépett
Sziasztok azt szeretnem megkerdezni tolletek hogy amikor szerkesztem a ritmust a roland preluddal hogyan tudok efektet adni a hangszineknek hogy az ugy is maradjon??
Kilépett