Roland fórum
Nem vagy belépve.
Köszönöm! Még szeretnék kéredzni erről a"GW 8E sonárhoz való definicíós fájlról" amiről Balti írt.Ezt a szintire kell telepíteni?
Kilépett
Igaz hogy én nem használtam a faktory reset-t frissítés után kérte hogy kapcsoljam ki majd kis idő után újra be a szintit bekapcsolás után egy kis pár másodperces inicionálás felhócske, következett azután beállt szépen alaphelyzetbe minden user beállítást megtartva DE ha FAktory Reset-t végrehajtasz akkor sem vész el az user stílus és egyéb beállítás.
Kilépett
Sziasztok!
Én frissítettem a 2.01 veraióra és semmilyen adatom sem minden user stílus megtartva maradt a szintiben, user beállítás nem veszett el mind megtartva maradt, ugyan ez volt az előző 2.00 ra való frissítéskor nem okozott semilyen adatvesztést az user ben.
Kilépett
Szia. Tulajdonképpen a frissítés utáni "kötelező" Factory Reset miatt igen. Szóval ajánlott a biztonsági mentés
Kilépett
Szia Csavar! Szeretném megkérdezni, hogy ha feltelepítem a GW 8-ra 2.01 es frissítést elveszitem-e az user beállításaimat,meg a rátöltött stílusokat.Köszi!
Kilépett
Üdv, azt hallottam zenész kollégáktól, hogy a Style Works jó lehet ilyesmire.
Kilépett
Kérem segítsetek! hogyan lehetne átkonvertálni a gw -7 stílusait gw -8 szintire hogy be lehessen tölteni őket?- innen letölthetőek meghallgathatóak a stílusok: http://www.roland.com/products/en/GW-7/ … index.html
Regio
Style Name
File Name
BPM
Copryright
Preview
Download
Hungary Hun Disco 1 HunDisco1
130
Roland East Europe
Hungary Hun Disco 2 HunDisco2
135
Roland East Europe
Hungary Roma Pop 1 RomaPop1
135
Roland East Europe
Hungary Roma Pop 2 RomaPop2
144
Roland East Europe
Hungary Budai Fx 1 BudaiFox1
125
Roland East Europe
Hungary Budai Fx 2 BudaiFox2
133
Roland East Europe
Hungary Lagzi Pop LagziPop
136
Roland East Europe
Hungary Hun Tango HunTango
123
Roland East Europe
Hungary Mulatos 1 Mulatos1
133
Roland East Europe
Hungary Mulatos 2 Mulatos2
135
Roland East Europe
Hungary Mulatos 3 Mulatos3
135
Roland East Europe
Hungary Hungaria 1 Hungaria1
182
Roland East Europe
Hungary Hungaria 2 Hungaria2
149
Roland East Europe
Hungary Orokzold Orokzold
133
Roland East Europe
Hungary Csardas Csardas
124
Roland East Europe
Hungary PopBossa PopBossa
170
Roland East Europe
Kilépett
Sziasztok fórumtársak!
Én még csak most fedeztem fel a Roland.com oldalon hogy a 2008 szeptemberben megjelent gw-8E-nak kijött egy újabb frissítése 2009 szeptemberben a version e2.00 / a versio 2. frissítés után gyorsabb a hangszer pld.-a pendrive - ról kb. 6 - szoros sebességgel szívja be bekapcsolás után az indexállományt a frissítés után a hangszer, A versio 2.00után, igaz még 2013- márciusában kijött a versio e2.01. Én ma letöltöttem és frissítettem a gw-8 at ezzel, vannak benne új dolgok pld a menüben 8. a Demo ahol az elsőben -Kapitány Péter is közreműködött és demók is vannak úgy mint stílus minták, dalok, hangszínek, hogy megmutassák a gw-8E képességeit amit ki lehet hozni belőle de ehez meg kell ismerni a hangszer adottságait erre jó ez a kis bemutató.akinek ilyen hangszere van bátran frissíthet a v2.01-re Fel is teszem ide a címet innen letölthető: http://www.roland.com/support/article/i … amp;p=GW-8
- a version 2.01 zip kicsomagolás után a Roland mappát kell egy pend-en betenni és a USB importon felajánja a version 2.01 re való frissítést enter és kb 3perc inst, majd ki és bekapcsolás után már fut is az új verzió a szintin.
innen letölthetitek a GW-8E Sonarhoz való hangszer definíciós fájlját, így aztán pillanatok alatt át lehet a poros SMF-eket hangszerelni úgy, hogy gw-8 hangszínein szólaljon meg:
http://www.syncopa.hu/Forumhoz/GW-8E.zip
Kilépett
rolikoff írta:
Sziasztok! Most vettem nemrég egy GW8-at, nagyon tetszik a hangszer egy G70 mellé vettem. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet mp3 számokat lejátszani a géppel? Ugye rámentem a playlist editorral az usb-re a kívánt mp3-mas fájlt. Azonban nem játsza le sajnos. Mi lehet az oka ? 1 gigás pendrive-val próbálkoztam. Egy útmutatót tudnátok írni vagy javaslatot ? Előre is köszönöm!
Lehet lejátszani, de valószínűleg akárcsak a Prelude-nél itt is számít már az elnevezés, a karakterek száma(<17), ne legyen ékezetes és 44,1kHz(VBR, divatosak a 48Khz-s fájlok ezekhez ha sikerül is feltölteni a listában a hangszer egy kérdőjelet tesz a fájl elé...) legyen a mintavételezése. Továbbá ha a fájlokkal minden ok, akkor a gyökérbe másolva őket nem szükséges a PlaylistEditorral(...nem tudom, hogy csak szerintem nem emberbarát? ) küszködni. Sajnos mappázni őket nem lehet...
Kilépett
Üdv!
Az mp3 fájlokat nem lehet szerkeszteni, a midiket meg bármilyen szekvenszer programmal, sőt ez utóbbi a GW-8-ban is van.
Ezeket a fájlokat lejátszás szempontjából pendrivera, meg a - hangszer mellé adott - Playlist Editorral érdemes felrakni.
Kilépett
Üdv!
Roland GW8-asom van egy hete. Milyen programmal lehet szerkeszteni midi ill. MP3 fájlokat. Mint nyugdíjas régen játszottam zenekarban. A GW8 megtetszett. Ha kérhetek segítséget, minden infó érdekel. GW8 2 verziós a gépem. A 2.01 és 2.02 verziójú fájlokat is be lehet tölteni? Az STL kiterjesztésű fájlokat lehet feltölteni? Egy újszülöttnek minden dolog új. Ebbe én is újszülött vagyok. Régen nem voltak a hangszerek ennyire sokoldalúak.Volt egypár hangszín és volt pár ritmus. Ma csodálatos világ csak mit miért erre nehéz a válasz. A kifejezések tömkelege stb. Midi fájljaim vannak és egy régi midi szerkesztő. Nem minden midi fájlomat tudja kezelni. A kottát ki lehet róla nyomtatni . "Midisoft studió 4.0"XP alatt működik.
Üdvözlet
Kilépett
Üdv!
Mindegyik update esetében kiemelik, hogy csak azt a verziót szabad telepíteni amilyen kiadású a hangszer!
A hibaüzenet is erről szól.
Kilépett
Üdv mindenkinek!
A gw8-asom nem vesz be semmilyen update-et,csak a latin kollekciót! Pár hete sikerült az europe collection-t föltennem,aztán visszafrissitettem a latinra(hangszinek miatt) ez után jött a probléma!!
Tud valaki ebben segíteni?
a köv. hibaüzenetet irja ki: Cannot Update, Different localize version.
előre is köszönöm
Kilépett
Sziasztok! Most vettem nemrég egy GW8-at, nagyon tetszik a hangszer egy G70 mellé vettem. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet mp3 számokat lejátszani a géppel? Ugye rámentem a playlist editorral az usb-re a kívánt mp3-mas fájlt. Azonban nem játsza le sajnos. Mi lehet az oka ? 1 gigás pendrive-val próbálkoztam. Egy útmutatót tudnátok írni vagy javaslatot ? Előre is köszönöm!
Kilépett
Üdv,
egy pendrive megformázása GW-8 menüjéből. Ezután lesz rajta Sytle mappa, oda kell betenni a stílusokat, aztán USB Import segítségével betölthető a hangszerbe.
Kilépett
sziasztok!!!!
Kerem valaki irja le nekem hogy hogyan kell ritmust feltolteni a roland gw 8-ra
Kilépett
Köszi Fritz! Majd kereslek.
Kilépett
Helló Mulatosokk! A stílus cd Azerbajdzsánból rendeltem. Ha érdekel vagy valakit érdekel, hívjatok. 0620 374 9390
Kilépett
Szia Fritz! Szeretném megkérdezni honnan szerezted a3500 db stílust? Köszönöm!
Kilépett
Szia Csavar! Köszi a segítséget remélem sikerül összehozni a styles bulit. Egyébként két üzit küldtem de az első amint látom valamiért eltűnt. Az elsőbe csak azt kértem hogy tud e valaki segíteni abban hogy hogyan lehet a gw8-ba stl formátumú stylest betölteni. A másik üzit már olvastad. Lenne még egy kérdésem! Ezeket stl file-okat meg lehet esetleg halgatni pc-n? Csak azért kérdem mert úgy könnyebb lenne átválogatni azt a 3500 stílust.
Kilépett
Üdv.
Így lehet stílust a hangszerbe tenni:
a GW-8 menüjében meg kell formázni egy pendriveot, majd a Style mappába tenni stílusokat (max 100!) a számítógépen. Utána USB Import / Style a GW-8 menüjében, vagy az USB Import gombbal.
Ennyi cool
Kilépett
leírás
Hatalmas STYLE gyűjtemény a ROLAND Arranger munkaállomások formátumban STL.
(VA-3 VA-5 VA-7-VA-76 G70 E80 E60 E50 GW-7 GW-8)
A gyűjtemény több mint 3500 stílusok. A fájlokat konvertálni a WinRar.
teljes Stílusok (ez volt a cd-hez mellékelve, próbáltuk a WinRar-progival de nem tetszett neki. Mi lehet a hiba?
Kilépett
Üdv.
A hangszerrel meg kell formázni egy pendrive-ot, utána ezen a pendrive-on lesznek mappák. A Song mappába kell tenni a dalokat, utána a hangszerbe téve a pendrive-ot, az USB import gomb megnyomásával, vagy menü Import funkcióval a Song kiválasztható és a mappába tett dalok hangszerbe lesznek másolva. Ez a szövegmegjelenítés miatt fontos.
Lehet dalokat lejátszani közvetlenül a pendrive-ról is.
Kilépett
Sziasztok most vettem 1 gw 8at most ismerkedem vele valaki ha tudna nekem abban segíteni hogy pendriw.ról hogyan lehet stylust a hangszerbe be tölteni megköszönném..
Kilépett
Köszönöm, már működik. Külön a partoknál a hangerőt lehet-e állítani, ne ugyanaz az erősségű legyen pld. az intrónál és a többinél ? Vagy ezt csak a Style Worksban tudom állítani ?
Kilépett