Roland fórum
Nem vagy belépve.
szia koszi de mint irtam hogy a szamitogepemen levo lejetszo teljes mertekben le jatsza szovegestol.Kerdesem az hogy nem e tudtok olyan programot amely at konvertalja a midi fajlt a szintim aszintjere.
Kilépett
Üdv,
elképzelhető, hogy a nem működő fájlok karaoke és nem csak szimpla smf-ek.
Magyar nyelvűért írj kérlek az info@rolandee.hu e-mail címre.
Kilépett
sziasztok sracok nekem lenne egy olyan problemam hogy van ojan midi szam amalyet a szamitogepen levo midi lejatszo lejatsza szovegestol,
de a szintim (E96) a zenet lejatsza de a dal szoveget nem.
Ha tudnatok seiteni vagy ha valaki tudna hasznalati utmutatot magyarul mert nekem angolulva es nekem nagyon heber tulsagosan videki parastgyerek vagyok.
KOszonom elore is.Ja es nem minden midi szamnal fordul elo.
Kilépett
Szuper!
Kedvenc hangszíneidet gyűjtheted egy "csokorba" a gyorsabb elérés végett: ez a Favorite Tones.
Kilépett
Hello Csavar!
Sikerült a frissítés, jól működik minden.
Wireless és Favorite Tones (ha jól írtam) ezekről mit lehet tudni.
Köszönöm. Üdv zsolesz
Kilépett
Igen. Jelezd kérlek, ha sikerült
Kilépett
OK.
Akkor CSAK a 6 fájl, semmi más a pendrive-ra.
Köszönöm
Üdv zsolesz
Utoljára szerkesztette zsolesz (2013-11-18 14:42:17)
Kilépett
Üdv!
Ne legyen mappa a pendrive gyökérkönyvtárában, csak a frissítés fájljai (ez kábé 5 darab, többnyire .bin kiterjesztésű fájl lesz).
Tulajdonképpen nem látja a fájlokat a hangszer...
Kilépett
Sziasztok.
Frissíteni akartam a BK-5-t, de nem sikerült.
Csak az van a pendrive-on MAPPÁBA téve.
Másik pendrive-val is próbáltam (szintivel formázva) azzal sem sikerült.
Update Mode:
Loading...
Egy óra után kikapcsoltam és ennyi.
Jobban nem merem "piszkálgatni" nehogy gond legyen.
A hangszer egyébként működik tovább.
Mi lehet a probléma? Ezért írtam már megint
Köszönöm zsolesz.
Utoljára szerkesztette zsolesz (2013-11-17 20:11:06)
Kilépett
Helló!
Bizony, a Write gombot nyomva tartva kell bekapcsolni.
Kilépett
Sziasztok.
Meg akartam csinálni a frissítést a BK 5-ön.
Csak az van a pendrive-on mappába téve.
Hiába nyomtam a write gombot, semmi.
A write gombot tartva kell bekapcsolni, akkor lesz jó?
Üdv zsolesz.
Utoljára szerkesztette zsolesz (2013-10-28 13:59:07)
Kilépett
Sziasztok,
Kb 4 hónapja vettem BK5-öt. teljesen nem vagyok vele még kibékülve. Vendéglátózom vele. VA-76-ot cseréltem le. Segítséget szeretnék kérni, cserélni szeretnék ütemeket, performanceket. Sajátom is át küldöm szívesen. Jó pár stílusba bele nyúltam már azok jól szólnak, de nagyon időigényes és nem volt még időm mindenre.
Szeretnék kérni ebben segítséget
Köszönöm!
Kilépett
Szia,az oldalon legalul van egy kis négyzet,azt pipáld ki,és csak utána engedi a letöltést.
Kilépett
Hello!
Először is köszönöm a választ.
Tuti, hogy én csinálok valamit rosszul:))))
Honnan tudom letölteni magát a frissítést, a folyamatot webfordítással meg tudtam találni.
Kilépett
Szia!A termékek közt,a BK-5 -nél megtalálod a legújabb frissítést 1.05.Azt töltsd fel.A Googliba írd be,ezt a frissítés számot,ott megtalálod magyar fordításban a frissítés folyamatát.
Kilépett
Sziasztok.
Úgy gondoltam, inkább kérdezek:))))
Hogyan kell a BK-5 frissítést megcsinálni.
Kell-e valamire különösen odafigyelni.
Melyiket töltsem, mert a rolandee.hu-n 4 is van.
Köszönöm. Üdv Zsolesz
Kilépett
Vettem egy BK-5-öt. A leírásától természetesen nem lettem okosabb, de már sok mindenre rájöttem magamtól. Viszont nem tudom kikapcsolni, vagy némítani a billentyűzetet mp3, és midi lejátszás közben. Nagyon megköszönném, ha valaki segítene ebben. ( Próbáltam úgy, hogy teljesen átvittem backing módra, de így is marad egy pici hang, és nagyon zavaró. )
Kilépett
Kilépett
Uí:Úgy érzem el kel mondanom nektek a következőt!Az elmúlt héten,egy ismerősömnél próbálgattam a Tyros 2-őt.Háát,neki nem mondtam,de,hogy a BK-5-öt nem cserélném el vele az fix.Igaz,hogy gyári beállításon volt,de nagyot csalódtam a hangzásában.Ez csak az én őszinte véleményem!
Kilépett
Sziasztok!Húúú,kollégák,ez 1.05 BK-5 frissítés nagy durranás ám!Mindenkinek feltétlen ajánlom,mert így álom kezelni a kis BéKát.
Kilépett
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy a BK-5 midik tekintetében mennyire jó választás??GW-8 ra kínszenvedés volt áthangszerelni a midiket,és az eredmény így sem lett 100%-os.....Bk-5 esetében mi a helyzet ilyen téren,hogy szólnak rajt a dalok??Ha valaki esetleg megosztaná a tapasztalatait megköszönném.Üdv!
Kilépett
Kedves Zenészkollégák!
Csináltam egy rövid kis videót a BK Partner (iPad) és a BK-5 kapcsolatáról. Remélem hasznos
Itt nézhető a videó:
http://rolandszintiguru.wordpress.com/2 … ato-video/
Kilépett
Hegedüs Zoltán írta:
Szia Csavar,
Köszönöm így előre is mindenki nevében aki ezt használja, vagy szeretné majd használni.
Tényleg jók vagytok...
Zoli
Kilépett
Itt van a BK Partner Usage Guide : http://www.rolandeur.com/apps_om/BKPartner.pdf akit érdekel
Kilépett