Roland fórum
Nem vagy belépve.
Üdv,
aki gépkönyvet szeretne, a hangszer típusát és gyári számát mellékelve legyen szíves írni a következő címre:
pandrea@rolandee.hu
köszönet
Kilépett
Sziasztok!
Ha lehet engem is érdekelne a magyar használati utasítás
liziking@citromail.hu
Előre is köszönöm!
Kilépett
Üdv mindenkinek!
Egy hozzászóló kért EM25-h magyar használati utasítást....szóval ha valaki tudna küldeni nekem is, nagyon megköszönném!
Cím: freecsaba@gmail.com
Előre is köszönöm!
Kilépett
Hát nem lettem okosabb ( Azt se tudom, hogy mi az a sustian pedál bemenet!!
Biztos, hogy EM-15-ösön van ilyen??
Kilépett
Sikerült valamire jutni?
Kilépett
Sustian pedál bemenet
Kilépett
Köszi az infókat, de mi az a pedálaljzat??
czs1
Kilépett
Ja sok sikert remélem az elméletem megint meghozza gyümölcsét
Kilépett
Valószinü neked is bekrepált a pedálajzatod,ezt kellene megkukkantani.Volt már ilyen téma,talán egy éve.egy EXR tipuson.SZIASZTOK
Kilépett
Üdv,
elsőre próbálj egy Factory Reset beállítást, a hangszer menüjéből.
Kilépett
Sziasztok!
Nekem ugyan nem EM-25-ösöm van, hanem EM-15-ösöm (ugyanaz, mint a 25-ös, csak nincs benne floppy, meg nincsenek meg a magyar style-ok), de a problémát tekintve nem hiszem, hogy van különbség.
Azt csinálja a gép, hogy ha lenyomok egy billentyűt pl. olyan hangzást választva, ahol a hang egy-két másodpercig kitartott, akkor ez a bizonyos kitartás nem szűnik meg, hanem a végtelenségig tart (tehát egy 1 mp-es leütés hangja végtelen ideig kitartrva szól, csak a szinti kikapcsolásával szűnik meg).
Olyan hangzással, ami csak a leütés idejéig szól (pl. piano) ezt nem csinálja.
Mi lehet a gond? Hogy lehet orvoslni?
czs1
Kilépett
nincs mit,csak vigyázz mert lefagyhat a gép bizonyos stylusoktól,pl g70,va76,stb,mert ezek a szintik 128 polifóniát tudnak,lejátszani,de a tied,csak 64 polifóniás,ugyhogy mindenféleképpen konvertálnod kell a STYLE WORKS UNIVERSAL-al!!
Kilépett
Köszönöm kerio és rolandbk5 segitségét és külön köszönet a használati utasításért!!!!
Kilépett
csak roland stylusokat fogaad!! STL formátumú,ugyhívják hogy STL
Kilépett
Karesz3343 írta:
ROLAND EM25 vagy EM25H szintihez keresek magyarnyelvű használati utasítást, továbbá kérdezném hogy a floppy milyen fájlformátumokat képes fogadni és lejéátszani. Köszönöm a segiteséget A gépkönybvet lehetne küldeni a kacsa987@citromail.hu cimre.
Küldtem kollega
Kilépett
ROLAND EM25 vagy EM25H szintihez keresek magyarnyelvű használati utasítást, továbbá kérdezném hogy a floppy milyen fájlformátumokat képes fogadni és lejéátszani. Köszönöm a segiteséget A gépkönybvet lehetne küldeni a kacsa987@citromail.hu cimre.
Kilépett
Kedves Lovagok és Lovagnők!
Megértettem a logikát, és a USER PROGRAM lenyomása közbeni bekapcsolás megoldotta a problémát.
NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!
Legközelebb előbb kérdezek, mielőtt három órát töltenék találgatással, erre soha nem jöttem volna rá magamtól.
Krisztina
Kilépett
matrix64 írta:
Ne vezesd félre a kedves érdeklődőt,nincs ilyen a menüben ,azt kell csinálni amit előzőleg leírtam a factory resethez..
nem vezettem félre, nem csak próbáltam segíteni, majd ezentúl nem teszem
Kilépett
Ne vezesd félre a kedves érdeklődőt,nincs ilyen a menüben ,azt kell csinálni amit előzőleg leírtam a factory resethez..
Kilépett
gondolom, olyan gomb van , hogy menü, azt megnyomod, és ott kell navigálni, mert valószínű ott fogod megtalálni a factory reset funkciót.
Kilépett
Nagyon köszönöm. A hétvégén addig nem nyugszom, amíg meg nem találom a csodagombot.
Sajnos, csak angol használati utasításunk van és én nem értek a zenéhez, a gyerek meg nem tud angolul.
Jó hétvégét.
Krisztina
Kilépett
Üdvözlet!
Így igaz, jól írják a kedves kollégák
Egy gyári beállítások visszaállítása orvosolja az ilyen problémákat.
A gyári beállítások visszaállításáról a használati útmutatóban is lehet olvasni.
Kilépett
A USER PROGRAM gombot nyomva kell tartani és úgy kell bekapcsolni a szintit.
Üdv.
Kilépett
keressetek meg egy olyan funkciót a hangszeren, hogy factory reset. azt a műveletet kell elvégezni(lásd. Pl: a használati utasításban),az visszaállít minden funkciót, valamint beállítást a gyári alapértékre, így ha valamit elnyomtatok, az visszaáll. ha nem működik ezután sem,akkor ott más, komolyabb gondok vannak. remélem tudtam segíteni.
Kilépett
Kedves Profik!
Kisfiam átállított valamit a hangszerén és most nem indul el a meghatározott stílus a START gomb lenyomása után. Már jártunk szerelőnél, ő azt mondja, hogy a gombok jók, csak valamint "elnyomtunk".
Hálás lennék, ha valakitől kaphatnék megolási javaslatot.
Előre is köszönöm!
Kriszti
Kilépett