Roland fórum
Nem vagy belépve.
Sziasztok
A bk5 tud szoveg filet txt megjeleniteni ? Es tobb hangszint el tud e menteni favorit gomb ra, meg stilust olvasa direkt a pendriverol vagy be kel tolteni mint a preludenal? ,mp3 mat tud transponalni meg tempot valtani?
Kilépett
köszönöm szépen infót kedves kolégák,jöbőhónapb biztos veszek eggyet xd.
Kilépett
Sziasztok,
Mondom, én soha nem cseréltem, és azok a hangszerek ennyire nem voltak modernek, mint a Bk5.
Szerintem a mikrókapcsolókat sem kell manapság cserélgetni, ha rendeltetés szerűen van használva.
Szerintem ne vacakolj a mende-mondákkal, menj és vásárolj egy Bk5-t, és nem fogod megbánni.
Üdv.
zoli
Kilépett
Ma már tényleg ritka a csere esete és az is inkább 10-15 év után esetleg...de ha szükséges megoldható!
Kilépett
roland bk5 írta:
ÜDV. nem püfölésre gondoltam énse,hanem normál használatra,csak azért kérdeztem,mert hallottam,hogy valamilyen filcet,vagy gumiharangot ami visszanyomja a billentyűt,állítolag cserélni kell.KÖSZI.
Kilépett
ÜDV. nem püfölésre gondoltam énse,hanem normál használatra,csak azért kérdeztem,mert hallottam,hogy valamilyen filcet,vagy gumiharangot ami visszanyomja a billentyűt,állítolag cserélni kell.KÖSZI.
Kilépett
Szia Zoli,
Nagyon sok hangszerem volt, és nagyon sokat játszottam rajtuk, de az hogy gumisort kellett volna bármelyikben cserélne, soha nem kellett. Nem szétverni kell a hangszert, hanem játszani rajta. Ha meg erősebb vagy a kelleténél, akkor vegyél egy Fatart, aztán azt lehet püfölni. Szerintem ezek már nem mennek tönkre.
Üdv.
Zoli
Kilépett
köszönöm,a tanácsod,de azt megkérdezném,hogy ilyen billentyűknél szobai használat melett napi 3,4 óra használatkor,kb milyen idő közönként kell gumisort cserélnem,mert nekemg1000 em vólt és én aziom 6 évig nem is kellet cserélni,mondjuk az félsújozott vólt. köszi.
Kilépett
Szia Zoli,
Én vásároltam mellé egy M-Audio keystation 88es-t master billentyűzetet, és így megfelelő.
Nekem Mackie rendszerem van. Keverőm is az, meg a hangfalaim is. Nálam a hangkép az megfelelő.
Én nem gondolkoznék rajta. Rengeteg megoldás, jó hangszínek, használható stilusok, és a billentyűje sem annyira gáz. Azt mondják kicsi, de engem nem zavar a játékban.
Nem gondolkoznék rajta. Ennyi pénzért nem kapsz ilyen eszközt.
Üdv.
Zoli
Kilépett
köszönöm válaszod,még azt szeretném kérdezni hogy,hangzásilag van olyan tömör,jó,mint a g1000,meg még azt is szeretném kérdezni,hogy a billentyűje,a milyen,azt tudom hogy nem sújozott,de azért jó minőségű,és gumisort milyen időként kell cserélni,ha naponta 3,4 órát használnám,tudod én vásárlás előtt vagyok azért kérdezek ennyit,köszönöm előre is,ÜDV:KOVÁCS ZOLTÁN.
Kilépett
Hello RolandBk5,
Nekem Bk5-m van. A G1000 után nincs kérdés. Van közötte 15 év.
Szóval.
- Egy kisérőautómatikás hangszer.
- A mostani Roland szintikből kapott hangszíneket.
- Mp3 lejátszás, és ennek daszövege.
- Stilus szerkesztő.
Szerintem a mostani ár-minőség-használhatóság aránya messze a legjobb.
Ha G1000-el megvoltál elégedve, akkor ebben sem fogsz csalódni.
Üdv.
zoli
Kilépett
ÜDV.Légyszíves mondjátokn már el részletesen milyen szinti a ROLAND BK 5 ös köszi
Kilépett