Roland fórum
Nem vagy belépve.
Egy szoftver backup ingyenes és kábé félóra, ha nincs gond a hangszerrel.
Kilépett
Ha netán elqrom, akkor ti mennyi idő alatt, kb mennyiért csináljátok vissza?
Kilépett
Igen. Factory Data tulajdonképpen a belső memória tartalma, mappákkal és azok tartalmával együtt.
Kilépett
Még egy kérdés: ha formázom az internal memorit, akkor törlöm a saját (E50)stílusokat is? Ha igen, akkor a faktori data megfelelő mappáit kell beilleszteni a memoriába?
Kilépett
Ilyesmi angolul...többnyire.
Amúgy a linken csak a Factory Data lesz, leírás nem.
Itt olvasható a művelet! http://roland-arranger.com/index.php?op … ;Itemid=56
Kilépett
Már biztosan unsz, de az a pdf file, amit mondtál, hol van ebben? Magyarul esetleg? ezt is megköszönném)))
Kilépett
francisbalas@gmail.com írta:
Köszi! De nekem nincs meg a cd, nem kaptam a géppel 2 éve! Tudnál egy linket adni, hol találok a neten ilyet??
Köszönöm
Kilépett
Köszi! De nekem nincs meg a cd, nem kaptam a géppel 2 éve! Tudnál egy linket adni, hol találok a neten ilyet??
Köszönöm
Kilépett
A cd-n van egy pdf, ahol le van írva a procedúra. Formázni kell a memóriát és felmásolni a factory data-t. Ezután jöhet egy újabb Factory Reset. Ezt írtam legutóbb...
Csak a Factory Reset használata "kisebb" hibák esetén segítség...sajnos. Itt már többről van szó.
Kilépett
Szia Guru!
A Faktori Resetet te ajánlottad, de mint írtam, nem történt törlés, hiába hajtottam végre. Az Usb-n keresztül meg nem töröltem semmist, mert nem hajta végre a gép. Más baj lehet! Csak nem tudom mi, amikor hosszú idő óta kifogástalanul működött, csak amikor megtelt a memóriája, kezdett el vacakolni, Ezért kérdeztem, mi lenne a megoldás, amit laikusként tudnék csinálni, mert a galéria nekem nagyon messze van, a munka mellett nem jut időm, hétvégén meg nektek nem jó! Nincs valami promt tipped??
Kösz
Kilépett
Jaj, sikerült összezavarni a hangszert a kétfrontos törölgetéssel. :S
Nos ilyenkor törlés és a CD mellékleten lévő back up adatok felmásolása szokott segíteni. Ezt jó lenne, ha szakember tenné, akár itt bent a Zenegalériában...jómagam
Kilépett
Guru segíts!
Csináltam egy faktori resetet, de csak 208kb szabadult fel!
Ugyanakkor a Music Assistant beállításokat nem mutatja, ha belemegyek az externál menübe, utána nem látja a saját stílusait sem, csak ujraindítás után!
Hogyan tudom leszedni az SSD-ről a felesleget! Próbáltam Usb-n keresztül, de nem törli le a kijelölt file-ket!
Ugyanakkor a számítógépen látszanak a Music A beállítások, a bemásolt stílusok, dalok. Mit tegyek?
Köszi!
Kilépett
De ha egyszer nem mutat semmit a tartalomból! Mintha üres lenne, akkor hogyan??
Kilépett
Érdemes a saját (és fontos) beállításokat kártyára menteni, majd Factory Reset-tel helyreállítani a gépet.
Számítógép segítségével történő gép-memória matatást nem ajánlanám, csak rutinosoknak!
Kilépett
Szia Guru!
A kérdésem az lenne, hogyan tudok törölni az internal memóból, ha nem mutat semmit a tartalomból, pedig fullon van??
Kilépett
Üdv!
Menu-System-Info
itt látszik mennyi a szabad belső memória (másfél megabájt mindenképp kellene!)
Ajánlott egy memóriakártya használata!
Kilépett
Sziasztok!
Egy ideje azt írja ki az internal memo, hogy device full, s nem is mutatja meg mi van benne. Üresnek látszik!
De azóta, hogy ez megjelent, song üzemmódból ha vissza akarol térni a stílus üzemmódba, a belső stílusoknál folyton azt írja: style not found! Pedig ott van, csak ilyenkor újra kell indítani a gépet!
Gondolom törölni kellene a belső memóriából, de nem tudok, mert nem mutat semmit!
Mit kell csinálni? A gépkönyv nem ad elég kapaszkodót!
Köszi előre is
Kilépett