Roland fórum
Nem vagy belépve.
nem gond az akadékoskodásod,de már az mc-m csinált furcsa dolgokat,-tudom,hogy gyengébb,csak tájékozódtam....amúgy minek cserélgeted a
V-t?......nem értem..... :?:
Kilépett
ez a negyedik V, ami most nalam van, es meg egyik sem csinalt semmilyen zavarodast... csak ezert akadekoskodtam.
Kilépett
8) hello T.velem már előfordult,igaz az mc-505 grooveboxommal,hogy behülyült,kockákat irt a kijelzoje,vagy túlságosan sokat mentettem a patternbe vagy nem initzializáltam előtte,vagy nem tudom...de nem reagált semmire a hagszer.ezért érdeklőttem hogy ha a "V"-vel is előfordulna akkor mi lesz?Te milyen hangszerekkel illatve tec. cuccokkal dolgozol?
Kilépett
8) kedves T.Milyen hangszerekkel "dolgozol"?f.reset sokszor mentés mentésre,init.. nélkül,-midi-zavarok...!igaz,ez csak rajtam múlik,de előfordulhat!!!!de remélem nem fog!
Kilépett
Ismét sziasztok... 8) Elfelejtettem egy dolgot megkérdezni. Feltöltöttem a V-Synth-emre a 2.0-ás frissítést. Egy factory reset esetén a gyári,vagy a frissített állapot fog visszaálni?,vagy egyik sem és újra fel kell töltenem?
csak a sajat preseteidet veszited el, az os. marad a 2-es.
de mi indokolja a factory reset-et ?
Kilépett
Ismét sziasztok... 8) Elfelejtettem egy dolgot megkérdezni. Feltöltöttem a V-Synth-emre a 2.0-ás frissítést. Egy factory reset esetén a gyári,vagy a frissített állapot fog visszaálni?,vagy egyik sem és újra fel kell töltenem?
Kilépett