Roland fórum
Nem vagy belépve.
Joe írta:
Szia!
A BK-7M-ben nem lehet stílust készíteni, azonban a style make up tool-al áthangszerelheted, kicserélheted a hangszíneket a Neked jobban tetszőre.
Más Roland hangszerek stílusait is rátöltheted, de a Roland kiadott egy pendrive-ot, melyen a régi legendás Roland stílusokból (G-1000,-800, VA-76 stb.) megtalálható egy válogatás BK-7M-re áthangszerelve. MIDI-t nem lehet benne szerkeszteni.
Az élő játék esetén használhatod a 4db ONE TOUCH memóriát, ahová pl. a kiválasztott hangszíneket is elmentheted ill. a pendrive-ra elmenthető performance-eket (régebben User memória).
Szia JOE!
Azt szeretném megkérdezni,hogy forintosítva mennyibe kerül a Roland pendrive a legendás stílusokkal?Hol kapható?Mennyi stílus található rajta?
Kilépett
matrixxxzsolt írta:
sziasztok!! Valaki tudna mondani valamit a Roland Bk 5 rol? Erdemes megvenni?? szol ugy mint a Gw 8 vagy a Prelude?
Jobban szól...hangszínekben és dobokban is...
Kilépett
Sziasztok valakinek van roland bk 5 szintije???ha valaki vett kerlek jelezzetek mert kivancsi vagyok ra nekem nincs leehtosegem kiprobalni!!!!csak amikor megveszem!!
Kilépett
Miért nem próbálod ki inkább magad?!
Kilépett
Sziasztok ha van mar valakinek roland bk5 hangszere kerem szoljon kivancsi vagyok mit tud!
Kilépett
sziasztok valaki megtudna mondani hol lehet talalni roland bk5 stilusokat??
Kilépett
BK-5 érkezése márciusra várható...
Kilépett
Koszonom akkor varok meg a vasarlassal !!!!
Kilépett
Mikorra várható a BK 5 beérkezése?
Kilépett
Üdv!
@matrixxxzsolt: BK-5 esetében én majd akkor nyilatkozom, ha már próbálgattam. Nos ez még arrébb van
@dominik: Létezik Song és Style MakeUp Tools is.
Kilépett
Sziasztok! Guru, make up tools-al csak stílust lehet áthangszerelni midit nem?????
Kilépett
sziasztok!! Valaki tudna mondani valamit a Roland Bk 5 rol? Erdemes megvenni?? szol ugy mint a Gw 8 vagy a Prelude?
Kilépett
Szia!
Köszönöm a válaszodat.
Azért jó lenne meghallgatni, hogy szerkesztgetés nélkül hogyan szólnak rajta a midik, bár annyira ez nem izgat, mert inkább stylekre épül a műsorom.
Viszont mivel vendéglátózom, jó lenne egy két ízes mulatós stylet rátenni.
Mindenesetre megvárom a BK5 megjelenését, aztán majd meglátjuk, melyikbe érdemes beruházni.
Kilépett
Szia!
A BK-7M-ben nem lehet stílust készíteni, azonban a style make up tool-al áthangszerelheted, kicserélheted a hangszíneket a Neked jobban tetszőre.
Más Roland hangszerek stílusait is rátöltheted, de a Roland kiadott egy pendrive-ot, melyen a régi legendás Roland stílusokból (G-1000,-800, VA-76 stb.) megtalálható egy válogatás BK-7M-re áthangszerelve. MIDI-t nem lehet benne szerkeszteni.
Az élő játék esetén használhatod a 4db ONE TOUCH memóriát, ahová pl. a kiválasztott hangszíneket is elmentheted ill. a pendrive-ra elmenthető performance-eket (régebben User memória).
Kilépett
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon. Jelenleg Tyros 2 hangszert használok, de szeretnék mellé egy második hangszert.
Valamikor régen Roland VA76-om volt, tehát nem ismeretlenek teljesen a Roland hangszerek. Amiben segítséget szeretnék kérni, hogy megtetszett a BK7 hangmodul, de olyan információkra lenne szükségem, amit még más fórumokon nem olvastam.
Tudok a BK7-ben stílust szerkeszteni?
Esetleg tudok-e más roland hangszerekben megszerkesztett stílusokat a BK 7re rátölteni? PL G70, VA 76?
Tudok-e midit szerkeszteni a hangszerben?
Mennyire bonyolult élő játékra a BK7? Gondolok itt a hangszínváltásra, splittelésre, stb...
Remélem kedvező válaszokat kapok és újabb taggal bővül a Rolandos társadalom!
Köszönöm előre is, Sanyi.
Kilépett