Roland fórum
Nem vagy belépve.
Sziasztok itt( http://www.gigastylecollection.net/page … age35.html) latam hogy letezik stl lejatszo program szamitogepre megvan valakinek?
Kilépett
Üdv, nincs sajnos
Kilépett
Sziasztok Roland Preludera nincs valmai Ipad-os megoldás ?
Kilépett
Hello!
Roland Zenegalériások mert nem tudtok közbelépni szolni irni a gyárnak, hogy készitsenek egy v3 mas frisitést a Preludenak ,nagyon sokan vanak akinek meg jol jönne ,es jobban fogyna az uzletekben is. (vagy ehez aláirásgyüjtés kell ?) (a fogyasztok, felhasznalok érdekeit ki képviseli ? vagy már ilyen nincs csak üzlet az egéssz ?)
Kilépett
Hello BUEK mindenkinek!
En es mek sok Preludos nagyon hianyolom a hangsinek favorit gombra valo elmenteset, mert nem lehetett ezt megoldani?
Tudja e valaki hogy lesz e 3 mas frissites a preludra hatha azzal megoldodna?
Koszi
Kilépett
Helo Roland Prelude tulajdonosoktol lene egy par kerdesem az msn vagy email cimem fabianervin@yahoo.com
Kilépett
Keresem Roland Prelude szinti magyar nyelvű használati utasitását ha valaki el tudná küldeni digitális formátumban nagyon koszonom emailcimem fabianervin@yahoo.com .Előre is köszönöm
Kilépett
musicman55 írta:
üdv.a systembe ilyen nincs,hoy system lock.olyan van,hogy local switch.
De pedig ott lesz az
(Menu - System majd jobbra lépegetve a kurzorral látható lesz a System Lock menüje)
Kilépett
akkor factory reset,utána próbáld meg újra.
Kilépett
üdv.a systembe ilyen nincs,hoy system lock.olyan van,hogy local switch.
Kilépett
Üdv,
át kellene nézni mi van bekapcsolva:
Menu/system/system lock
Kilépett
üdv.megvan az userek között,de nem azzal a tempóval és hangszínekkel amivel mentettem,hanem a gyári tempóval és a legutóbb használt hangszínnel.
Kilépett
musicman55 írta:
üdv mindenkinek.prelude ügyben szeretnék tanácsot kérni.olyan problémám van(hozzá kell tennem,teljesen kezdő vagyok ezen a téren),ha egy gyári ütemből akarok menteni user-ba,úgy hogy csak nevet,tempót és upper,lower hangszínt változtatok.csak a nevet menti,következő használatkor vissza áll a gyári tempóra és a hangszíneket sem őrzi meg.biztosan valamit rosszul csinálok. ha tud valaki segíteni megköszönném.
Az user stílusok közt keresd azt is....
Kilépett
üdv mindenkinek.prelude ügyben szeretnék tanácsot kérni.olyan problémám van(hozzá kell tennem,teljesen kezdő vagyok ezen a téren),ha egy gyári ütemből akarok menteni user-ba,úgy hogy csak nevet,tempót és upper,lower hangszínt változtatok.csak a nevet menti,következő használatkor vissza áll a gyári tempóra és a hangszíneket sem őrzi meg.biztosan valamit rosszul csinálok. ha tud valaki segíteni megköszönném.
Kilépett
Gratulálok és jó munkát!
Kilépett
Értem..
Köszönöm válaszod, egyébként már meg is vettem
Kilépett
Üdv,
rosszabbul nem jársz, mivel némileg valami pluszt is kapsz. Sampler funkció nincs benne! Tehát a saját hangszíntárral kell gazdálkodni.
Kilépett
Sziasztok, érdeklődnék van-e valakinek bármilyen tapasztalata erről a hanszerről. Én most készülök venni egyet mert nagyon jó áron jutok hozzá. Nem járok rosszabbul vele mint egy GW 8 al? Leginkább előre megírt song és style-okkal akarok dolgozni. Külső, más hangszer hangja is pl: egy szép vst hang vagy egy bass wav minta beépíthető-e a saját használható hangként vmilyen módon?
Köszönöm válaszokot.
Kilépett