Roland fórum
Nem vagy belépve.
sziaztok uj vagyok még közöttetek segitséget szeretnék kérni exr5 re kellenének nekem stilusok de flopin mert ahol én lakom már nem kapni nemtudom hogy korg pa stilust le e játsza arról kellene nekem az undergrund ütem köszönöm előre is
Kilépett
hali
Footcontroler EXR-5 hoz?!
Koszi
Kilépett
Sziasztok
Erdelyben elek, sajnos en nem kaptam a hangszeremhez CD-t. Nem tudjatok le lehet tolteni valahonnan? Vagy ha megvan valakinek es fel tudna tenni valahova, megkoszonnem.
Lehet-e a temesvari dealer-nel lerendelni ilyet?!
Sziasztok
Kilépett
Koszonom a segitseget.
Egy kerdesem lenne, kapnak-e valahol egy flash file-t amit hardveresen(programozoval) beirok? Melyik flash csip a SW es melyik a tar az alaplapon? esetleg egy mukodobol kiolvasni segitene?
Udv
Szabi
Kilépett
Üdv,
szerintem alaplap hiba lépett föl
Ez már szerviz és eléggé drága történet.
Érdemes lenne a szervizzel beszélni:
tel.: 06/23-511-010
Kilépett
Sziasztok.
Javitottam tap hibaval a have EXR 5-et
Az alaplapon volt gond, egy 5 voltos stabilizator adta meg magat. Ezutan csak serviz menubol tudtam a kis gepet elinditani, egyedul nem boot-olt.
A 2.0 as soft volt rajta, de flash tesztet nem tudott valamiert vegezni. Feltettem egy eredeti 2.0 as firware-t de semmi.
Azon filoztam , lehet az 1.0 as sofware-re telepitett valaki 2.0 ast es a kotelezo 1.03 -ast atugrotta. Ezert nagy okosan probaltam kicselezni a gepet ugy , hogy atneveztem az 1.03 as update-ot file kiterjeszteset 2.0 as tipusra, remellve hogy visszatelepiti az 1.03 ast. Meg is csinalta batran a kis gep de utana halott. Nem tudom elerni mar a szervizmenut sem.
Rajottem h nagy hibat kovettem el de mar keso banat.
Otletek hogy tudnam feleleszteni.
Utoljára szerkesztette szabyyn (2012-10-16 23:39:49)
Kilépett
Csak frissebb verziókat lehet "feltenni", tehát lefelé nem működik. Német és más nem .com-os oldalról nem érdemes leszedni frissítést, mert sokszor azok egyedi és helyi igényekhez alakított speciális verziók.
A fagyásokat, egy Factory Reset (használati útmutatóban benne van) orvosolja, amennyiben nem áll fenn drasztikus hardver hiba...
Kilépett
Sziasztok! Olvasgattam a fórumot és látom már nagyon rég nincs itt mozgás. Egy EXR-5 hangszerem van amin sajnos már minden megfagy. Ezért döntöttem a verzió frissítés mellet, de sem 1.03 sem 2.00 verziót nem sikerült feltelepítenem. Eredetileg rajta egy 2.00 verzió van telepítve. A PC-men Win7-et használok és gondolom ez az oka hogy a német oldalról letöltött 1-03as verzió floppyra telepítésekor lefagy. De próbálkoztam egy máshonnan letöltött 1.03al viszont annak (ahogyan egy előző hozzászóló írta) a Check... üzenet után meg áll a telepítés. Tanácstalan vagyok.. Aki tud kérem segítsen.
Köszönettel: Attila
Kilépett
Helló.
Nincs az EXR-e2- höz használati utasításom. Segítsetek, vagy kűldjetek egyet, ha van valakinek. Kösz Papó.
Kilépett
hat csak ha szamitogephez kotod adatkabelen keresztul(talal a nyomtato kabel is) es ugy meg valtoztatod a geprol
Kilépett
Csá Mindenki.
Arra lennék kíváncsi, hogy EXR-5 Flash memóriájába már beírt stílusok nevét hogyan tudom megváltoztatni?
Kilépett
Elvileg nem, de jobb ha a biztonság kedvéért azokat is ki mented.
Kilépett
Köszi, de van egy pár stílus ami a flash memoriában van, ezek is törlődnek vagy azokat nem érinti az újraindítás?
Kilépett
Ha csinálsz egy gyári visszaállítást (Factory reset), akkor helyre kell állnia az alap beállításoknak.
1. Kapcsold ki a géped
2. Bekapcsoláskor tartsd lenyomva a [USER-PROGRAM/WRITE] gombot.
3. A kijelzőn megjelenik a "Factory" üzenet és az EXR-5 visszaáll a gyári értékekre.
Ha kellenek a user programjaid, azt előtte mentsd el és utána visszatöltheted.
Kilépett
Ismét üdv Mindenkinek.
Roland EXR-5-ös bekapcsolásánál nem az alap piano hang jelentkezik be, hanem valami más, ez utalhat valami kezdődő problémára?
Kilépett
Köszi. hívom .
Kilépett
Üdv!
Van lehetőség alkatrész rendelésre, én mégis a szakszervizt javasolnám.
Az árral kapcsolatban meg is adnám a szerviz elérhetőségét: 06/23-511-010
tpali30 írta:
Hy Mindenkinek!
Most regisztráltam, mivel egy EXR5 boldog tulajdonosa lettem.
Annyi kérdésem lenne felétek ,hogy a billentyűzet alatti gombsorcsért meg tudom-e házilag oldani, vagy mindenképpen hozzáértőhöz kell vinnem a gépet? /most vettem észre, hogy az egyik hangnál eléggé le kell nyomni hogy megszólaljon/
Körülbelül mennyibe kerül a javítás?
Előre is Köszi.
Kilépett
Hy Mindenkinek!
Most regisztráltam, mivel egy EXR5 boldog tulajdonosa lettem.
Annyi kérdésem lenne felétek ,hogy a billentyűzet alatti gombsorcsért meg tudom-e házilag oldani, vagy mindenképpen hozzáértőhöz kell vinnem a gépet? /most vettem észre, hogy az egyik hangnál eléggé le kell nyomni hogy megszólaljon/
Körülbelül mennyibe kerül a javítás?
Előre is Köszi.
Kilépett
sziasztok
roland exr5-höz kellene telepitö cd tudvalaki segiteni
Kilépett
sziasztok kérhetnék egy kis segítséget exr 5 höz szeretnék pár jó mulató s stílust vagy midit előre is köszönöm
Kilépett
Sziasztok
Sajnos en nem kaptam a hangszeremhez CD-t. Nem tudjatok le lehet tolteni valahonnan? Vagy ha megvan valakinek es fel tudna tenni valahova, megkoszonnem.
Sziasztok
Kilépett
Joe írta:
Hali Biceboca!
Adj meg nekem egy pontos e-mail címet, mert a freemail-es fiókodra nem tudom átküldeni a levelet.
Üdv,
Joe
Szia
Az e-mail cimem
szintyjanos@yahoo.com
Volna esetleg valami uj update? Neha lefagy a hangszer es nem tudom hogyan tudnam ezt elkerulni.
Koszi
Kilépett
Sziasztok!
Nézzétek meg az új cuccokról készült demókat!
http://www.rolandconnect.com/product.php?p=spd-30
Üdv.: Bandi
Kilépett
Sziasztok,
Igen ám, de az árban benne van egy DR-HS5 fejmikrofon is, ami önmagában sem egy olcsó miksi, ráadásul nem gerjedékeny, valamint illesztve van a VP-hez. Így már nem is olyan drága.
Üdv:
Gabesz
Kilépett
jurij. Köszi az infot! Kezdem sajnálni hogy ennyire kíváncsi voltam:((((
Kilépett