Roland fórum
Nem vagy belépve.
SZASZTOK
szeretnék kéérném segítségeteket, szükségem lenne, 2/4 ritmusra "esztam" de ilyen pattogós féle és nem az a fura béliritmussal keverve
előre is köszönöm segítségeteket, ha valamire szükségetek van ,és tudok segíteni szivessen rendelkezésetekre állok
Tiszteletel Kovács istván
email:. stevi06@hotmail.com
Kilépett
Az EXR-5-re nincs szoftver frissítés. Az ROHS szabványra történő átálláskor az új készülékeken új verzió számot kapott a firmware, de ez tartalmában megegyezik a korábbival. Meg se próbáld frissíteni az előző verziót, mert meghibásodást eredményez.
Kilépett
hogy kell softot cserelni egy roland exr5
Kilépett
en tudok adni ingyen hisz zeneszek vagyunk es kell segitenunk egymast
Kilépett
szevasztok. az exr 5ossel kapcsolatosan nekem van egy rakas ritmusom ugyanolyan az enyem is. de en is szeretnek kerni toletek egy user programot az exr 5s nek mert az enyem exr 7 tol van s nem tul jo.valaki tud segiten?
Kilépett
Szia!
Küldjük mail-en!
Kilépett
Sziasztok!
Egy nagy kérésem lenne hozzátok. Magyar nyelvű leírás kellene a Roland EM 55- ös szintihez.
Emailem csincsi84@gmail.com
Előre is köszi.
Kilépett
Üdv, szerintem inkább az a baj, hogy új topikban indítottál egy új témát. Keress egy aktív topikot/témát, és oda írj be.
Ez amúgy is törlésre érett (hamarosan törölni is fogom)
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette Csavar (2011-01-11 11:41:11)
Kilépett
Nagyon kedvesek vagytok! Ennyi segítséget már rég kaptam. :-)
Kilépett
Sziasztok!
Új Tag vagyok, és szeretnénk tőletek ötleteket, tanácsokat, vagy ha valakinek lehetősége van eladni, vagy küldeni részemre exr 5s-re modern mulatós és discó stb. stilusokat!
Kérlek sígítsetek, mert pl. a gyári mulatósra használt stilus nem a legjobb.
Köszi!
Sziasztok!
Kilépett