Roland fórum
Nem vagy belépve.
A használati útmutató szerint 128 MB-ot kezel. Ilyenkor a felvételi idő High módban kb. 43 perc. Ha ennyit ír ki Neked is- ami valószínű-, akkor nem használja a nagyobb memória területet.
Kilépett
Még egy kérdésem lenne: Ha 128Mb DIMM RAM helyett csak 256Mb-osom volt, installálva fel is ismerte, akkor is csak 128Mb-osként kezeli? Egyébként ki is írta, hogy "Installed 255Mb".
Kilépett
Köszönöm. Ám azért ha valaki tud hozzá magyar nyelvűt (mert van hozzá, olvastam máshol is), szívesen megvenném, vagy honorálnám.
Kilépett
Természetesen készülnek fordítások (cél, hogy minél több és hamarabb), de a CDX-1 már újonnan nem kapható tehát magyar nyelvű már nem fog készülni hozzá.
Kilépett
Üdv!
nem készült magyar nyelvű? Akkor fordítgatnom kell?? Gondolom akkor később sem készült...és amit manapság forgalmaznak? Ahhoz sincs?
Kilépett
Üdvözlet!
Utána kérdeztem a központban és anno nem készült hozzá magyar nyelvű.
Kilépett
Nemrég szert tettem egy CDX-1 DiscLab készülékre, amit használtan vásároltam. Sajnos nincs meg a hozzávaló CD-RW lemez, és úgy látom, nem mindent kezel.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen típusú újraírható lemezt hajlandó megenni a készülék? TDK és Sony High Speed-es lemezekkel már próbáltam.
Megoldottam a problémát: A Verbatim 8x-12x High Speed lemezeket megeszi.
Viszont elkelne egy magyar nyelvű használati utasítás, mert csak angol van. Ebben vajon kaphatok-e segítséget?
Utoljára szerkesztette kovacsferi (2011-01-16 23:34:10)
Kilépett