Roland fórum
Nem vagy belépve.
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet a GW 8-ban egy stílus egy partját átszerkeszteni,vagy kicserélni. Köszi.
Kilépett
Sziasztok! Az érdekelne hogy a GW-8-hoz milyen hangositás lenne a legideálisabb????
Utoljára szerkesztette orultzenesz (2011-02-03 17:41:47)
Kilépett
A User performance-be elmentett (saját szerkesztésű) hangszíneket (hangokat) lehet exportálni a Utility/Export > Sound/System-en keresztül a GW-8-al formatált pendrive Sound mappájába és később, ha szükségest, akkor importálhatod a hangokat a pendrive-ról a Utility/Import > Sound/System által.
Kilépett
orultzenesz írta:
Szia! Érdekes dolog hogy van hang betöltési lehetőség csak hang nincs hozzá.
Már felhivtam a galériát is de nem tudtak rá tökéletes válast adni.
A leirásban pedig ott áll fehéren-feketén a 6. oldalon hogy fő funkció.
Én is olvastam,benne van a használatiban,de én a gw8-al kapcsolatban már semmin nem lepődöm meg....
Kilépett
orultzenesz írta:
Köszi a választ. Még azt esetleg tudod h honnan lehet hangszineket leszedni a gw8-ba???
Szia!
A válasz egyszerű: nem lehet.
A GW-8 user performance beállításait lehet két hangszer között
exportálni-importálni.
Kilépett
Szia! Érdekes dolog hogy van hang betöltési lehetőség csak hang nincs hozzá.
Már felhivtam a galériát is de nem tudtak rá tökéletes válast adni.
A leirásban pedig ott áll fehéren-feketén a 6. oldalon hogy fő funkció.
Kilépett
orultzenesz írta:
Köszi a választ. Még azt esetleg tudod h honnan lehet hangszineket leszedni a gw8-ba???
Na ez egy jó kérdés... én sehol nem találtam....
Kilépett
Kilépett
orultzenesz írta:
Sziasztok! Kérdésem a következő: a gw8-ban a word hangoknál 1420 és 1578 között mi van????
Azt irja ki hogy INIT PATCH.
Gyakorlatilag 158 üres hely van ott. Mi célból???????
állítólag oda pakolja be az importált hangszíneket...elvileg.....de aztán a gyakorlatban működik-e,azt nem tudom,de erre van fenntartva, ha jól tudom..
Kilépett
Sziasztok! Kérdésem a következő: a gw8-ban a word hangoknál 1420 és 1578 között mi van????
Azt irja ki hogy INIT PATCH.
Gyakorlatilag 158 üres hely van ott. Mi célból???????
Kilépett
Tisztelt kollégák.A nettről levett styleket hogyan lehet a Gw8 . al lejátszatni
Bubu.
Kilépett
Ez természetes
A GW-8ban már teljesen új hanggenerátor rendszer van, vagyis a régebbi stílusokat a stílusszerkesztővel érdemes átgyúrni egy kissé. Persze véletlenszerűen található olyan stílus amelyik még GW-8 beállításaival is elfogadható, de mivel a GW-8 többet tud (szvsz) érdemes kihasználni ezt.
Kilépett
Köszönöm Csavar. Volna még kérdésem ha nem gond? Van egy Em 55-ös Rolandom.Ez a szinti nagyon jól lejátssza az összes Roland stílust.(G 1000,ill,EM 2000). GW 8-ra is rátöltöttem néhányat ezekből a stílusokból, de nem tudok dolgozni velük, mert nagyon furcsán szólnak,mintha egy terem másik végéből hallanám a zenét,vagy valahonnan a mélyből.Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra valami megoldás, hogy a GW 8-on is tudjam használni ezeket a stílusokat? A Chriss Midi stúdió már nem készít stílusokat. Esetleg tudtok-e valamilyen más céget akik foglalkoznak ilyesmivel, vagy valamilyen módon rá lehet konvertálni a GW 8-ra ezeket a stílusokat? Köszi!
Kilépett
mulatosokk írta:
Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogyan lehet a GW 8 stílusaiban az accomp hangszínt kicserélni.köszi!
A Part View gomb segítségével elérhetőek a stílus sávjai és ott cserélhetőek is a hangszínek (többszöri lenyomásra+kurzor).
Kilépett
Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogyan lehet a GW 8 stílusaiban az accomp hangszínt kicserélni.köszi!
Kilépett
Sziasztok szintén meghallgattam!tetszettek ügyes!én is belekezdtem a szerkesztésekbe..... de még csak pár stílust sikerült összehozni....
Kilépett
Szia orultzenesz! Meghallgattalak.
Szeretnék veled priviben beszélni.
polluxkasztor@vipmail.hu
Kilépett
Sziasztok! Van egy Em 55-ös Rolandom.Ez a szinti nagyon jól lejátssza az összes Roland stílust.(G 1000,ill,EM 2000).Vettem egy GW 8-at,erre is rátöltöttem néhányat ezekből a stílusokból, de nem tudok dolgozni velük, mert nagyon furcsán szólnak,mintha egy terem másik végéből hallanám a zenét,vagy valahonnan a mélyből.Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra valami megoldás, hogy a GW 8-on is tudjam használni ezeket a stílusokat? A Chriss Midi stúdió már nem készít stílusokat. Esetleg tudtok-e valamilyen más céget akik foglalkoznak ilyesmivel? Bárki tud segíteni nagyon köszönöm!
Kilépett
Jaj igen az analóg rész, tudtam hogy valami egészen nem elhanyagolható dolgot felejtek ki
Köszönöm
Kilépett
Kiegészíteném néhány dologgal:
-GW8-ban van Analog Modify szekció, Prelude-ban nincs
-Prelude-ban van néhány plusz hangszín, ami a GW8-ban nincs
Kilépett
Üdv, inkább azt írnám le miben különbözik:
-Prelude kijelző a hangszerben lévő SMF szövegét megjeleníti, GW8 nem.
-Beépített hangszóró (csak a Prelude)
-Favorite (csak a GW8)
-GW8 létezi latin illetve európai kiadásban is.
Remélem nem hagytam ki semmit
Kilépett
üdv mindenkinek.egy prelude -om van.miben egyezik a gw8-al ?
Kilépett
Sziasztok!
Robimid, matrix64 a címem: elevelke kukac gmail.com
Kilépett
Sziasztok! Még mindig érdekelne, hogy készít-e valaki saját stilusokat gw8-cal.
Én ugyanis igen és szeretnék konzultálni ez ügyben.
Hamarosan töltök fel demokat az általam készített stilusukról.
Kilépett
Üdv ! Már fellelhető olyan verzió is a neten,ami ismeri a gw8/prelude-t
De csak privátban,ha valakit érdekel..
Kilépett