Roland fórum
Nem vagy belépve.
Szia!
Én a Cakewalk legaljább 3.01 verziót használom. A system exclusive üzenetek szerkesztésén kívül midiben mindent tud, amire szükséged lehet. Nulla gépigény, egyszerű, áttekinthető felület, és ugyanúgy használja az .INS kiterjesztésű hanxín definíciós fájlokat!
Lassan tizenöt éve foglalkozom midifile-ok készítésével, ezalatt az idő alatt szinte az összes népszerű sequencer programot kipróbáltam, de az egyszerűsége miatt midire a mai napig ezt használom.
Átdobom mailben, ha gondolod, próbáld ki.
Üdv
Robi
Kilépett
nem,nem adom el,ebben az árkategóriában(megkockáztatom,hogy még kicsit magasabban is)ez a hangszer verhetetlen... úgyhogy marad. A másik dolog: én is a MAKEUP TOOLS-AL írom át a hangszeren a nótákat,de mit kell csinálni,ha pc-n szeretném? sőt:megcsinálom gw8-al, kimentem pendrive-ra,berakom a playlistbe és megint a gm hangszinekkel szólal meg,írtátok már itt a fórumon nekem,hogy valami sysex(nem biztos,h.jól írtam)üzenetet kell törölni.. na ahhoz kéne valami progi,mert a cakewalkon nem találtam(pedig van),bocsi,hogy hülye kérdéseket teszek fel...
Kilépett
Csatlakozom Csavarhoz!
Idő kell hozzá, de ha az ember fia ráérzel, hát nagyon szép dolgokat lehet kihozni belőle.
(Két hét után én is vissza akartam vinni a boltba, de jó hogy nem tettem!)
Üdv.: Gabi
Kilépett
GW-8 egy remek hangszer és ahogy dominik is írta sok hasznos funkció van benne. Ismerkedj meg vele maximálisan mielőtt eladnád és esetleg meg is bánnád
Kilépett
Sziasztok!robrtzenesz, Habár nekem E60-om van,de én minden midit és stílust MAKEUP TOOLS-AL-al szerkesztekát. Tudomásom szerint, a gw-ben is benne van ez a funkció. te miéret nem ezt használod?
Kilépett
pedig már azt fontolgattam eladom a gw8-at,de mostmár nagyon bejön. ja,még azt szeretném kérdezni,hogy nem tudtok ajánlani valami egyszerű de nagyszerű seqencer programot,amit aránylag könnyű kezelni,hogy át tudjam írni a midiket gw8-ra... nekem cakewalk van,de hülye vagyok hozzá...esetleg valami linket ha tudtok küldeni,ahonnan letölthetek ilyet...előre is nagyon köszi. csőcsumibigicsunájj mindenkinek....
Kilépett
Ugye mondtam
Örülök, hogy sikerült!
Üdv
Robi
Kilépett
Na csá,vettem 2G pendrie-ot.rányomtam a műsort,és csodák csodája:mint a villám...köszi a tanácsot
Kilépett
Robimidnek: megkaptam,köszi. örülök neki ,mint majom a t...kének.. írtam e-mail-t,remélem olvastad. ha tudsz segíts légyszives. hálásan köszönöm. mindent.
Kilépett
robrtzenesz írta:
előre is köszi robimid a c.zenekar stílust..
Szia!
Küldtem a stílusokat mailben!
Remélem ez az, amire gondoltál.
Ha tudok még valamiben segíteni, csak sikíts bátran
Üdv
Robi
Utoljára szerkesztette robimid (2010-06-04 16:59:54)
Kilépett
előre is köszi robimid a c.zenekar stílust..
Kilépett
Üdv,
természetesen a fejlesztők dolgoznak...sok mindenen.
És temérdek dolgot (fejlesztések, tervek, updatek) mi sem ismerünk.
Az hogy milyen irányba tart a kíséretautomatikás vonal nem nehéz kitalálni, elég csak végigfutni a jelenlegi generáción.
Az hogy mit tartogatnak nekünk kedvenc fejlesztőink és mérnökeink.... a jövő titka
Kilépett
Sziasztok. Röstellem megkérdezni,de nagyon kíváncsi vagyok és szerintem még sokan mások is,hogy tényleg igaz az a pletyka miszerint a Roland abba hagyja a kiséröautomatikás hangszerek gyártását?várható még valami az e80-után?
Kilépett
Sziasztok !
Talán a V3-ig azért elviszik,mint a G70-et,aztán magára hagyják
Nem is értem a fejlesztők mit csinálhatnak közben..csomagolnak ??
Kilépett
Csavar írta:
Nincs infóm....
Kár
Nem értem rolandékat! Kiadnak egy klasz kis hanxert, teli lehetőségekkel, aztán ahelyett, hogy fejlesztenék, a sorsára hagyják,és ez is szép lassan el fog tűnni a süllyesztőben
Pedig lenne mit bővíteni rajta, és szinte biztos, hogy a HW, ami benne van, lehetővé tenné a software-s bővítést, csak hát ez sajnos roland betegség
Na mindegy... hátha egyszer még ... !
Kilépett
robrtzenesz írta:
sziasztok. hol tudnám letölteni a cigányzenekar stílust,tudjátok,amit hallgatókhoz lehet használni?
Szia!
Dobj egy mail címet, és küldöm!
Üdv
Robi
Kilépett
sziasztok. hol tudnám letölteni a cigányzenekar stílust,tudjátok,amit hallgatókhoz lehet használni?
Kilépett
Nincs infóm....
Kilépett
Tényleg, nem lesz semmi update a GW8 hoz már?
Kilépett
...mindig van...
Kilépett
csőcsumi mindenkinek. köszi a tanácsot,megpróbálom,de bár nagyon szeretem a gw8-at,kezdek kiakadni rá(vagy talán inkább magamra..),nem egy egyszerűen kezelhető..de nem adom fel.....tehát mégegyszer köszi..küzdök.
Kilépett