Roland fórum
Nem vagy belépve.
Helló!
Úgy látszik itt adós maradtam egy válasszal.
A hozzáadott szoftverek (Style Converter, Playlist Editor és a driver), mind pc-alapúak (XP/Vista). Bár a 2.0 verzió utána a Converter nem is annyira, de a Playlist Editor miatt kelleni fog egy pc.
Azt viszont még nem volt alkalmam kipróbálni, hogy USB-MIDI szekciót hogyan is reagálja le egy Mac.
Kilépett
Üdv mindenkinek.
Elsősorban Csavartól kérdezném, de örömmel veszem a választ bárki mástól is. Egy Roland Prelude-re vágyom, rövidesen össze is jön rá a pénz. Egy számomra fontos dolgot azonban nem tudok. Vajon ez a hangszer képes-e együttműködni Macintosh számítógépekkel? A gyári CD-telepítője tartalmazza-e az ehhez szükséges fájlokat? Nem szeretnék ugyanis csupán ennek a kedvéért üzembe állítani egy PC-t, amikor a Mac-emmel tökéletesen elégedett vagyok, és a különféle zeneszerkesztő programok is erre vannak installálva. A főoldal ismertetője azonban csak a PC-s kapcsolatot tárgyalja... Tehát meg tudja ezt valaki mondani?
Üdvözlettel:
Pardon
Kilépett
Szia,
a Preludeben némileg több hangszín és stílus található, valamint beépített hangszóró található és SMF lejátszás közben megjeleníti a szöveget (amennyiben a MIDI fájltartalmazza).
Roland stílusok többnyire gond nélkül importálhatóak, maximum némi keverést igényelnek a hangszínarányok.
Kilépett
Sziasztok! Légyszi mondjázok el nekem mi a különbség a Gw8-as és a Prelude között? Még azt is szeretném megkérdezni, hogy lehet használni ezekkel az EM 55-ös ritmusait? Köszi!
Kilépett
Üdv!
Egy audió interfész (pl.: Cakewalk UA-1G http://www.rolandee.hu/product.php?node_id=2004694 ) megoldhatja a problémát.
Kilépett
sziasztok,olyan gondom van,hogy laptopról játszom a midiket,a van bascot használom,a gépre fel van nyomva a virtual sound canvas szoftwerszinti,azt használom hangmodulként. néha akadozik a lejátszás,mintha" ugrálna"..mit tegyek? tudtok tanácsot adni? kérlek segítsetek.... köszi.....
Kilépett
sziasztok...ide csak ezek szerint én irogatok...
Kilépett
jony20 írta:
Sziasztok! Egy nehéz döntés előtt állok mert le akarom cserélni a szintimet és nem tudok dönteni. Van egy roland EM20-om amit 5-6 éve nyúzok. A neten szétnéztem minden fele és a Gw8-as lenne nekem a legoptimálisabb árban és tudásban, csak nem tudom még hogy milyenek a visszajelzések róla, vannak-e hibái (lefagyás stb.) aki ismeri írja meg a véleményét. Előre is köszi szépen!
Szia!
Nagyon jó hangszer! Nekem még egyszer sem fagyott le, pedig másfél év alatt kapott rendesen!
Kilépett
szia,nekem már 1éve van,attól függ mire akarod használni...midire nem ajánlom,élőjátékra viszont tökéletes
Kilépett
Elcserélném újszerű megkímélt állapotban levő Roland RD 300sx digitális zongorámat egy Roland GW-8 -ra.
Vagyis eladom a zongorámat.
tigram65@gmail.com
Kilépett
A fórumon, már indítottak GW-8-as topicot. Nézz bele és választ kapsz a kérdéseidre.
Kilépett
Sziasztok! Egy nehéz döntés előtt állok mert le akarom cserélni a szintimet és nem tudok dönteni. Van egy roland EM20-om amit 5-6 éve nyúzok. A neten szétnéztem minden fele és a Gw8-as lenne nekem a legoptimálisabb árban és tudásban, csak nem tudom még hogy milyenek a visszajelzések róla, vannak-e hibái (lefagyás stb.) aki ismeri írja meg a véleményét. Előre is köszi szépen!
Kilépett