Roland fórum
Nem vagy belépve.
Az MC-303-asomon többek között a funkció billentyű; sem reagál semmire. Lelehet máshogy is menteni az adatokat a gépről, vagy felejtsem el? Szeretném megjavíttatni, de az adatok kellenének róla.
Kilépett
Kösz. Ezt már észrevettem (hogy nincs semmi extra benne).
Bár az editor még mindig kábelhibát jelez, de már letettem róla.
Kilépett
Nincs extra beállítás. Ha a MIDI megy, akkor az editor szoftver is. A szoftverben MIDI kimenetként az audigy-t kell megadni és kész.
Egyébként nincs olyan paraméter, (ezt úgy értsd hogy egy darab sincs) amit az editorban könnyebben elérsz, mint a cuccon. Az MC arról híres, hogy tele van potikkal, és bármelyiket odébb tekerheted. Ez benne a jó. Van nagy kijelző is, úgyhogy szerintem normális használat közben editort futtatni az MC -re teljesen felesleges, sőt időpocsékolás. :idea:
Az elözőt is én küldtem.
Kilépett
A midinek nem lehet baja, mert a groovebox a rebirth programot tudta vezérelni.
Helló! Letöltöttem az MC-909 editor-t, csatlakoztattam az mc-909-et midi kábellel egy creative sound blaster audigy 2 zs hangkártyához, szerintem mindent jól állítottam be, mégse ismeri fel a gépet. Van valami extra beállítás?
Kilépett
Sziasztok!
Korg Em-1 hez keresek magyar nyelvű kézikönyvet.
Minden megoldás érdekel.
ace@citromail.hu
szevasztok
Roland SP-808 groovesamplerhez keresek gepkonyvet,
tuda seggiteni valaki? hol talalhatom?
elore is koszonet
abiri
Kilépett
Elég nehéz ügy, az 5 voltos kártyákat viszonylag nehéz beszerezni. Számítástechnikai szaküzletek, digitális fotó-boltok (Photo-hall), esetleg MediaMarkt jöhet szóba.....
Sziasztok !
Van egy mc-505 groovebox amihez lehetne használni 2 ill. 4 MB os SMc 5 voltos kártyát .Sajna a netet böngészve sem találok memória kártyát.Esetleg tudnátok valami infót adni hogy honnét lehetne beszerezni?
Köszönöm.
Sziasztok !
Van egy mc-505 groovebox amihez lehetne használni 2 ill. 4 MB os MMc 5 voltos kártyát .Sajna a netet böngészve sem találok memória kártyát.Esetleg tudnátok valami infót adni hogy honnét lehetne beszerezni?
Köszönöm.
Vendég: Köszönöm, megnézem mit tud ez a progi.
Kilépett
Cakewalk Project 5. Ez pattern alapú, és ki is küldi a midi jeleket.
http://www.cakewalk.com/Products/Project5/default.asp
Üdv Néktek.
Egy kérdésem lenne.
Tudtok -e ajánlani egy jó, nem túl bonyolult pattern szerkesztő progit, lehetőleg olyat, ami ki is küldi a hangszerekre a MIDI jelet, nem csak fogadja.
Köszi
Kilépett
Az XP-50 szekvenszerébe kell felvenni a dump-ot.
Az mc-n elindítod a dump folyamatot, és felveszed a szekvenszerbe. Ha vissza akarod tölteni, akkor ugyanez fordítva. Ez sajna pillanatpok alatt nem megy, de nem több az egész 3 percnél.
Hali!
Egy gyors kérdéssel fordulok hozzátok, van 1 xp-50, és 1 mc-303-am.
A kérdésem pedig a következő: Ki szeretném menteni a 303-as user patternjeit, úgy, hogy azt egy pillanat alatt vissza lehessen tölteni, sajna pc nélkül kell +oldani a dolgot, a legnagyobb bajom, hogy nincs egyik ketyeréhez se leírásom amiből bővebb infót tudtam volna szerezni. Ha tudtok írjatok egy egyszerű +oldást.. köszönöm
MIDI fájlba kell kimenteni és akkor a user-ba, vagy a kártyára is importálhatod uolyan groove-ként mint a többi. csak nem árt újrahangszerelni. gondolom pont ez a cél.
Helló! Ha MC-303-ról szeretném átmenteni az adatokat MC-909-re, hova másolja őket?
Kilépett
lehet.
bármelyik multi effektet használhatod a bejövő jel effektezésére, sőt ez a jel is átmegy a mastering processzoron. Ez valójában egy három sávos kompresszor, melyen mind a három sáv paraméterei egyenként beállíthatók, és kérdésedre válaszlova igencsak meggyőző. Azért is hasznos, mert élő felhasználás esetében mindig az adott hely paramétereihez tudod igazítani a hangzást. A memóriát max 256MB-os rammal bővítheted, így a gyári 16-tal együt van: 272 MB..
üdv
hello,
sokat olvastam az mc-909-ről, és lenne pár kérdésem:
lehet-e effektezni az audio bemenetre érkező jelet élőben, és milyen effekteket lehet használni?
mekkorára lehet bőviteni a memóriát max?
ez a mastering dolog mennyire meggyőző?
előre is köszi
Kilépett
Ide várjuk minden kedves poti :shock: tekergető,
szűrő :twisted: gyilkos kolléga tapasztalatait, kérdéseit a Roland Groove Gear termékeivel kapcsolatban.
Kilépett