Roland fórum
Nem vagy belépve.
200 dalt lehet betölteni.
Media Player módban a szövegmegjelenítés nem is olyan egyszerű (ebben az esetben), de nem elképzelhetetlen a megvalósítás. Talán 1szer...
Kilépett
Sziasztok,
Eldölt a dolog köszi a segítséget, és Prelude-t vásároltam a mai nap. Nagyon jó hangszer, és tényleg jó választás volt.
Hirtelen egy ötletem lenne, ha esetleg beleszólhattok a fejlesztésbe, a következő lenne:
- szerintem baromi hasznos lenne, ha nem csak SONG módban lehetne a dalszöveget olvasni, hanem az USB MEM PLAYER-el is müködne a dalszöveg kijelzés. Nem tudom mennyi midit lehet betőlteni a SONG módba.
Remélem ez is megoldódik hamarosan.
Üdv.
Zoli
Utoljára szerkesztette Hegedüs Zoltán (2010-01-30 00:06:33)
Kilépett
Tartalmasabb - szerintem
Egy komplett Sonic Cell hangforrás található benne. Bőséges.
Kilépett
Köszönöm a választ.
Nem ugy gondoltam, hogy nem jó, csak a hármasból gondoltam arra, hogy melyikkel lehet jobban és hatékonyabban dolgozni amire én szeretném használni.
Nekem a Prelude és az E50 tetszik. Még egy kérdés, hogy hangszínekben a Prelude ujjabb, és van olyan tartalmas mint az E50?
Üdv.
Hegedüs Zoltán
Kilépett
Hegedüs Zoltán írta:
Köszi a gyors választ.
Bár lenne kérdésem.
- Hangszínekben melyik a jobb? Erre csak szubjektíven: Prelude a nagy kedvenc
- A discover 5 nem tudja ezeket a funkciókat, mivel jobb az E 50? E-50 stílusok, szekvenszer, még kapható újonnan, sokoldalú hangszer
- A Prelude-ben mi az amiért nem lenne jó? Hogy nem jó, egyikre sem írtam, de talán a szövegmegjelenítés ebben a verzióban a legvisszafogottabb
- A felsorolt hangszerek között mi a különbség a hangszínekben? A hármasból talán a Prelude lóg ki, egyedibb, újabb és frissebb..
Ezek csak a döntésben segítenének.
Üdv.
Hegedüs Zoltán
Kilépett
Köszi a gyors választ.
Bár lenne kérdésem.
- Hangszínekben melyik a jobb?
- A discover 5 nem tudja ezeket a funkciókat, mivel jobb az E 50?
- A Prelude-ben mi az amiért nem lenne jó?
- A felsorolt hangszerek között mi a különbség a hangszínekben?
Ezek csak a döntésben segítenének.
Üdv.
Hegedüs Zoltán
Kilépett
Üdv,
elég konkrétan körülírtad mire lenne szükséged és ezeket a funkciókat összességében csak az E-50 foglalja magába.
Ez egy konkrét érv az E-50 mellett (a három közül). mivel eleget tesz elvárásaidnak
Kilépett
Sziasztok,
Szeretnék vásátolni egy számomra igen hasznos hangszert. Rolandokban gondolkozom, és a kérdésem a következő lenne.
Roland Prelude, Roland Discover 5, Roland E50. Ezek közül szeretném valamelyiket, csak kellene egy-két érv. Én főként midikkel dolgozom, és fontos nekem még a dalszöveg, és az sem lenne hátrány, ha a TXT lehetőség müködne, mivel saját midiket játszom főként, és a szöveget igy akarnám bevinni. A Make Up Tools funkció lehetősége is számítana.
Ha valakinek van valami féle tanácsa, hogy melyik miben jobb, és melyik lenne számomra az ideális eszköz, szivesen fogadom.
Üdv.
Hegedüs Zoltán
Kilépett