Roland fórum
Nem vagy belépve.
Köszi ismét, hogy időt szakítottál rám!
Lehet, hogy újabb cubase lesz belőle, mert ettől lassan idegrohamot kapok. Anno az ataris korszakban nem volt ennyire túl bonyolítva a dolog :-)
Még 1x kösz!
Füzi
Kilépett
Csak az SX óta használok cubase-t az előző verziókat nem ismerem,előfordulhat hogy ott nem lesz jó. Esetleg próbálj a program könyvtárai között keresgélni hasonlót vagy szerezz be legalább egy sx3-at ,ott biztosan működik .
Kilépett
Köszönöm szépen!
Sajnos nekem azon a helyen nincs semmi ami a cubade-ra utalna. Beállítottam, hogy látható legyen a rejtett file, de semmi. Lehet, hogy az a gond, hogy én vst24-et használok?
Kilépett
Szevasz power32 !
Erre a címre tettem,saját készítés,ha problémád akadna vele jelezd.
***http://senduit.com/07322b***
Nézz bele a fájlba,ott az elérési út ahova be kell másolni,de az "application data" könyvtár alapesetben rejtett,ezt láthatóvá kell tenni.
A gm2 nincs a fájlban ,de találsz a neten
Üdv.
Kilépett
Olvastam amcsi forumokat és rájöttem, hogy a cubaseban kellene egy script ami a juno di pachtérképét írja le. Kerestem, de sehol nem találom a neten. Nincs valakinek tippje?
Köszi előre is!
Kilépett
Sziasztok!
Vettem a címben szereplő szintit és egy gondom van vele, hogy nem tudom a cubase vst 24-be beállítani, hogy a midi csatornák megtartsák az adott hangszert. Ha feljátszok valamit az 1-re, akkor a 2-es nem szól visszajátszásnál és ez egyes sávon sem tudom a hangszereket váltani.
Köszi előre is a válaszokat.
Kilépett