Roland fórum
Nem vagy belépve.
sysex delete.. törlés.. cakewalkkal és akkor az lesz az alapértelmezett hangszínkiosztás amit a prelude -el készítettél
Kilépett
Sziasztok valaki tudna nekem segiteni?
Roland Prelude: Átszerkesztek egy kész midi dalt, szól is azokon a hangszíneken amit átállítottam. Felülírom a régit ki exportálom pendrive-ra, visszatöltöm és újra a régi hangszínek szólnak. Tehát nem tudom elmenteni. Rosszul csinálok valamit, vagy nem is lehet így elmenteni? Nagyon megköszönném ha valaki segítene. Köszi.
Kilépett
Szia BANDITA!
Nos, nem tudom, miért nem szólalt meg a múltkor, mert most meg megszólalt. Csakhogy akármit csináltam, true bypass szólt a guitar outputon. Ezért kikapcsoltam a GK pickupot, és használtam a jól bevált main out-ot. Még az erősítőszimulációt is rajta hagytam minimálisan, mert így hozta az általam elképzelt hangzást. Furcsa, mert már több mint 1 éve nyúzom, és még soha nem szólt kombón. : )
Nem rossz...
Köszönöm a segítséget!
Kilépett
Szia Majka!
A System menüben a GK-settings-be belépve kapcsold off-ra a Gk pickupot és akkor meg kéne, hogy szólaljon.
Írj, hogy sikerült-e
Hellóó!
Kilépett
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem!
Nos, van egy VG-99 cuccom. Még sohasem játszottam vele kombón, csak keverőpulton keresztül. Kitaláltam, hogy kipróbálom. Beledugtam egy GK-3 nélküli gitárt (az inputba) és a guitar outputon vártam a jelet, ami nem jött. Mi lehet ennek az oka vajon? Nem kellene onnan kijönnie a jelnek????
Előre is köszi!
Kilépett
Sziasztok.
Köszönöm hogy irtatok választ,segítettetek vele.Megpróbálok letölteni ilyen midi szerkesztő programot.
Van honlap cím ahonnan le lehet ezt tölteni?
Vagy nincs meg valakinek ez a midi?"operaház fantomja"
Utoljára szerkesztette rangidos13 (2009-09-29 15:47:04)
Kilépett
Valóban 19, de most szabvány MIDI-ről (és a song playerről) volt szó, vagy legalább is én úgy értelmeztem, ami 16 multitimbrál az EXR esetében is. Nekem még -persze lehet rosszul emlékszem- sosem sikerült 16 partnál többet kihozni az EXR-ből, smf esetében.
Kilépett
Bocs, hogy vitába szállok, de az EXR-5 19 part multitimbrális (legalább is a leírása alapján), viszont ebbe beleértendő az Upper, Lower és Split partok is. Midik esetében valószínűleg csak 16 partot képes megszólaltatni. (De akkor a hibaüzenetben miért azt írja, hogy több, mint 18?) :S
Kilépett
EXR-5: 16 part multitimbrális. Tehát lentiek alapján 2 trackkel van több...
Kilépett
Üdv!
Azt jelenti, hogy a midi fájl több partot tartalmaz, mint amit a hangszer képes megszólaltatni (az EXR-5 elvileg 18 part multitimbralitással rendelkezik).
Egy midi szerkesztő programmal (Cakewalk, Cubase, stb.) ki kell törölni, vagy egymásra húzni néhány sávot és akkor jó lesz...
Kilépett
Letöltöttem a net-ről midi zenéket,és az egyik zenénél a szinti azt irja ki "over 18t".Egy Roland EXR-5 ös gépem van.
Mi lehet ez a hibakód?Egyébként az operaház fantomja zenéjét vettem le.
Ha tud nekem valaki segíteni,kérem segítsen.Nagyon megköszönném.
Lehetne a válaszokat "rangidos13@citromail.hu " -ra küldjétek.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Kilépett