Roland fórum
Nem vagy belépve.
Csavar írta:
Próbálj meg egy új (másik) pendriveot. Formázd meg a GW-8 al és exportáld ki arra... hátha a memóriamodullal van baja.
Próbáltam 2 pendrive-val is, ugyanaz az üzenet
Kilépett
Sziasztok!
Roland Prelude-vel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Feltöltöttem a midi fájlaimat a hangszerre. (2.0 frissítéssel a dalszöveget is olvassa) Észrevettem, hogy a hangszínek hangereje nagyon eltérő. Ha hangszeren állítom a sávok hangerején, akkor a hangszer nem menti el a változtatásokat. Olyan programra lenne szükségem, amivel PC-n beállítom a sávok hangerejét és visszatöltve a hangszerre már a változtatásokkal szólal meg.
Ebben kérném a segítségetek.
Köszönettel: Nagyzse
Kilépett
Próbálj meg egy új (másik) pendriveot. Formázd meg a GW-8 al és exportáld ki arra... hátha a memóriamodullal van baja.
Kilépett
Csavar írta:
Stílus exportálásnál az összes User stílusban található elmentett történet egyszerre lesz kimásolva pendrive-ra. Egyesével nem lehet.
robimid írta:
Sziasztok!
Behúzom a stílust, áthangszínelem, elmentem, frankó minden.
Exportálnám Utility menüből, (export style) "Write Error!"
Két pendrive-val is kipróbáltam, ugyanaz a jelenség.
Én vagyok láma, vagy tényleg nem lehet stílust exportálni???
Szia Csavar!
Nekem nem exportál semmit
Azt írja, hogy "Write Error!"
Kilépett
Sziasztok!
Nekem is elképesztően gyors lett a frissítés után.
Nagyságrnddel gyorsabb.
Kilépett
Üdvözlet Mindenkinek!
Nálam a 2 verzió frissítéssel, a pendrive betöltése 2-3 percről, 10-15 másodpercre csökkent ( kb. 500 midi).
Kilépett
Igen, több playlist létrehozható, de egyszerre csak egy lesz betöltve. A mennyiségre nincsenek számadataim.
A töltési időről: nekem 400 fájl volt a legtöbb. Ezek SMF-ek voltak és kábé másfél perc volt a töltési idő a régi verzióban, a 2.0 ez javult.
Kilépett
Köszi a választ!
Még egy kérdés, hogy kb. mégis mennyi a pen betöltési ideje, mert hallottam már 10 percről is.
Több Playlist is létrehozható és ezáltal nem csak 999 fájlt kezel? (csak Playlistenként 999?)
Üdv.:
pumek
Kilépett
Üdv,
Nem a háttértár mérete, hanem a fájlok mennyisége van megadva (ez is egy korlát).
A Pendrive-ot kétféleképpen kezeli:
- mint média-lejátszó, ekkor a Playlist Editor készít egy mappát
- Import/Export szekció, sok-sok könyvtárral (látható számítógépen is)
Sok fájl nagyobb töltési idő - értelemszerűen. "Végignézi" az összes beolvasásra váró fájlt.
Lejátszás közben, lehet keresgélni, nem állítja meg az aktuálist.
Kilépett
GW-8-ról lenne pár kérdésem.
- korlározva van-e, hogy mekkora pendrive-ot tud kezelni, vagy csak az hogy összesen 999 db file lehet rajta stílus és midi összesen, ki milyet és mekkorát használ?
- hogy kezeli a pendrive-ot? ugyanazt a könyvtárszerkezetet látod, mint a számítógépen vagy külön adatbázist épít, mint a régebbi típusok (G-1000, VA-7...)
- abból mi igaz, hogy lejátszás közben (stílus, midi, mp3) ha keresgélsz a pen-en és kilépsz abból a könyvtárból ahonnan lejátsza az adott file-t akkor megáll a lejátszás?
- és abból mi igaz, ha sok adat van a pen-en mondjuk 300 stílus, 600 midi, 100 mp3 akkor bekapcsoláskor nagyon sokáig tart míg játszani lehet a szintin
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv. pumek
Kilépett
Üdv,
Tapasztalatom még nincs az ügyben (nem megfelelő update), de nem tartom valószínűnek hogy szólna a hangszer (gondolom ezért szólt a kollégám).
Szerviz: van egy központi szervizünk. Oda fog kikerülni a hangszer. A garanciális kérdéseknek utánakérdezek...
bartaszili írta:
Sziasztok!
Mi történik akkor, ha másikat próbálok meg rá frissíteni, mert a PDF szerint kapok egy figyelmeztetést a géptől, hogy nem kompatibilis a szoftver az adott modellel?? Még nem olvastam annyira bele az angol leírásokba, de feltételezem, hogy a 21.században az a minimum, hogy nem engedi a gép...
Mondjuk nekem nincs még ilyen szintim, de örülök neki, hogy benne van a 2-es verzióban a micro edit és a többi frissítés.
MÁS KÉRDÉS:
Ha pld. veszek webshopban külföldről (EU) egy ilyen szintit. Az értékesítő azt mondja, hogy a roland eleve európai garanciát ad rá. Ha véletlenül beüt a mennykő, hogyan néz ki a hazai gar.szervizelése egy így vásárolt gépnél?
Kilépett
Stílus exportálásnál az összes User stílusban található elmentett történet egyszerre lesz kimásolva pendrive-ra. Egyesével nem lehet.
robimid írta:
Sziasztok!
Kilépett
Joe írta:
Hello!
Ingyenesen letölthető innen:
http://www.roland.com/products/en/_supp … ODUCT=GW-8
Ügyelni kell, hogy a megfelelő verziót töltsd le (európai modellhez)!
Üdv
Joe
Sziasztok!
Mi történik akkor, ha másikat próbálok meg rá frissíteni, mert a PDF szerint kapok egy figyelmeztetést a géptől, hogy nem kompatibilis a szoftver az adott modellel?? Még nem olvastam annyira bele az angol leírásokba, de feltételezem, hogy a 21.században az a minimum, hogy nem engedi a gép...
Mondjuk nekem nincs még ilyen szintim, de örülök neki, hogy benne van a 2-es verzióban a micro edit és a többi frissítés.
MÁS KÉRDÉS:
Ha pld. veszek webshopban külföldről (EU) egy ilyen szintit. Az értékesítő azt mondja, hogy a roland eleve európai garanciát ad rá. Ha véletlenül beüt a mennykő, hogyan néz ki a hazai gar.szervizelése egy így vásárolt gépnél?
Kilépett
Sziasztok!
Kilépett
Eddig a playlist editorral csináltam........
Működik!
Ezer köszönet ROBIMID-nek!!!!
Télleg!!!
áááááááááááá
!
Kilépett
Tehát:
A számítógépedbe beteszed a pendrive-ot!
Meglistázod, és a ROLAND/SONG mappába bemásolod a kívánt midifájlokat!
A pendrive-ot beteszed a hangszerbe, majd ha beolvasta, nyomd meg az "USB IMPORT" gombot!
Válaszd a "SONG" lehetőséget, és nyomj "ENTER"-t! Megkérdezi, hogy biztosan be akarod e tölteni a dalokat.... Nyomj újra "ENTER"-t!
Be fogja tölteni a dalokat, és ha "SONG" üzemmódba váltasz, ott kell, hogy legyenek a dalok!
Ha nem, akkor fordulj szervízhez, bár ezt kizártnak tartom!
Ja, ha a pendrive-on a ROLAND/SONG mappában nincs semmi, akkor valóban azt írja, hogy "File not found!"
Kilépett
Feladom. Kész. Nem megy!!!!!!!!!!
File not found- ot ír ki már meg!!!
Eddig másolt de már azt sem!
Nem is indította el a másoltat. " .mid" a formátum és USB-ről játszik szépen.
Sztem nem velem lesz már a gond .Géphiba?
Szerinted?
Köszi ,hogy bajllódsz velem......
Kilépett
Joenak igaza van, bár nekem nem írta felül a beállításaimat a frissítés!
Mindemellett ajánlatos megcsinálni, és mindig magadnál tartani egy példányt a Sound/System mentésekből!
Kilépett
bartizen!
Este még leírtam, de aztán valami zavar került a rendszerbe, és jópár bejegyzés eltűnt
Szóval, ha "SONG" üzemmódban vagy forgasd jobbra az alphadial-t, és ott kell lennie az importált dalaidnak!
Ha nem, akkor valamit rosszul csináltál
Kilépett
Ha a használati útmutatónak megfelelően a Backup-funkcióval elmented az adatokat, akkor azokat a frissítés után visszaállíthatod.
Üdv,
Joe
Kilépett
Uppsz! Eltűntek a válaszok!!
Ez most mi?
Pedig fontos választ várok
Kilépett
Üdv!
Annyi kérdésem lenne még a V2-vel kapcsolatban, hogy a frissítés után is vissza lehet állítani a régi beállításokat?
Kilépett
Hello!
Ingyenesen letölthető innen:
http://www.roland.com/products/en/_supp … ODUCT=GW-8
Ügyelni kell, hogy a megfelelő verziót töltsd le (európai modellhez)!
Üdv
Joe
Kilépett