Roland fórum
Nem vagy belépve.
Üdvözletem!
Olvastam a GW-8 Version 2-ről.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti mit tudtok erről és mikor lesz elérhető?
Előre is köszönöm a választ!
Kilépett
Elcserélném újszerű megkímélt állapotban levő Roland RD 300sx digitális zongorámat egy Roland GW-8 -ra.
Vagyis eladom a zongorámat.
tigram65@gmail.com
Kilépett
Köszönöm a segítséget!
Ara nem gondoltam, hogy fájlnév és dalnév is van.
Milyen apróság pedig......
Kilépett
Nos, a belső memória így néz ki 200 dal
Tehát a méret itt nem számít.
Ha nem látod a dalokat (csak .mid kiterjesztés lehet) sem pendrive-on, sem ha számítógéppel teszed fel a névvel lehet a probléma. Semmi extra karakter nem lehet benne és ne használj 8 karakternél többet. (Számítógépen készült fájloknál van fájlnév és dalnév is!!! )
Kilépett
Oké, köszönöm.
De ha fel akarok másolni midi számokat másol is, de miért nem találok lejátszani valot?
Stílus az rendben van de midi számok nem.
Mkkora egyáltalán a belső mmória?
Kilépett
A fájlok export/import funkciója csak pendrive-on lehetséges.
Kilépett
Sziasztok! Régebben írtam,hogy a gw8 nem kommunikál a windowsommal.
Nos, azóta újra telepítttem a gépet, most már felismeri, de nem tudok fájlokat cserélgetni . Mind a két usb beállítást kiprobáltam a hangszeren de nem megy.
Ezt írja:to have settings change take effect,switch the power off,then on again.
Kikapcsoltam-bekapcsoltam de semmi.
Tanácstalan vagyok. Exr-5 volt előtte, az külön meghajtoként jelent meg a sajátgépben. Ott egyszerű volt. Ötlet esetleg valakinek?
Kilépett
Export funkció.
Kilépett
Sziasztok,tudnátok abba segíteni,hogy amikor a stílulsból csinálok egy számot,(gw8) ugyebár azt song-ba tudom menteni,ezt lehet-e valahogy midi formátumba is menteni,vagy sem?
köszi üdv. csordi
Kilépett
Igen
Mégegyszer nagyon köszönöm!
Üdv
Robi
Kilépett
Győzött a telefonos segítség
Kilépett
Effekt beállításoknál a Source (upper/lower) nincs Performance-ra állítva?
Kilépett
Szóval ráengedi a performance effektbeállításait a midifile-ra
X aktás
Kilépett
Most kipróbáltam.... SMF0 és SMF1 -el is csinálja
Kilépett
Szia!
Köszi a gyors segítséget!
Nekem minden smf-m 1s formátumban van mentve, és eddig sosem csinálta, és mostmár azokkal a dalokkal is csinálja, amivel eddig nem volt gond. Tehát indítom a midifile-t, és performance üzemmódban váltogatom a patcheket, és változik a nótában is
Esetleg valami beállítás???
Kilépett
Szia, azt mesélte egy srác, hogy ezt a 0. SMF-re reagálja, az 1.-re nem. Én mindenesetre csinálnék egy olyan performancet (elmenteném) amiben nincs a "szükségtelen" effekt.
Kilépett
Sziasztok! Joe, vagy Csavar, vagy valaki, aki vágja a gw8-at plíííííz help me!!!
Olyat csinál a hanxer, hogy a Performance patch effekt beállításait ráengedi a midifile-ra! Lassan egy éve használom a szintit, eddig ilyet nem csinált. Factory Reset sem segít Mi lehet a probléma??? Akinek ötlete van írjon legyen szíves, mert nagyon sürgős lenne (du. lagzi)!
Előre is köszi!
Üdv
Robi
Kilépett
Hali!
A Preulde-ben van egy magyar, európai és latin stílusokat tartalmazó válogatás.
Ebben eltér a GW-8 stílus készletétől. Nem lesz más verzió nálunk.
Üdv
Joe
Kilépett
Sziasztok,a Prelude a gw8E-nek felel meg stíluskészlet szempontjából vagy itt is lesz latin verzió ? Kösz
Kilépett
Ha végigolvasod ezt a topicot, sok minden kiderül. Ez tényleg egy remek hangszer és az EM-20 után nagyon nagy továbblépés...érdemes cserélni.
Kilépett
Gondolkozom, hogy veszek egy GW8-ast, most egy EM20-om van amit 5-6 éve nyúzok. Mi a véleményetek a GW8-ról, mik a hibák, mik a pozitívumok?
Kilépett
steve80 írta:
Szép jó napot a Zenész Uraknak.
Ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném. Tegnap vásároltam egy GW8-ast és a hozzá mellékelt stílus konvertálóval nem igazán boldogulok. Ha megszeretnék nyitni egy mid file-t azt írja "is wrong file name" előre is köszönöm a segítséget.
Hello !
Ennyire nem egyszerű a dolog hogy rákattintok egy midi fájlra és stílus lesz belőle.
Másképp kellett volna elnevezni ezt a programot mert sokan félreértik.
Először is kell hozzá cakewalk /sonar program, telepített gw8 ins fájlokkal.
A Style Converter telepítőkészlet Quickstart/Sample könyvtárában találsz 3 midi fájlt.Így kell kinéznie az általad fordításra előkészített midinek , ügyességeden múlik hogy jutsz el idáig.Jó program ,de sonar vagy cubase ismerete nélkül fabatkát sem ér
Kilépett
Szép jó napot a Zenész Uraknak.
Ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném. Tegnap vásároltam egy GW8-ast és a hozzá mellékelt stílus konvertálóval nem igazán boldogulok. Ha megszeretnék nyitni egy mid file-t azt írja "is wrong file name" előre is köszönöm a segítséget.
Kilépett
Sziasztok! Tudna nekem vki segítséget nyújtani, gw-8 cakewalk - al történő mid áthangszerelésről!? Hangtérképet feltettem , látja a cakewalk a gw-t, át is hangszerelem, de van hogy közben mikor már majdnem minden jól szól, elállítódik, /nem igen vágom ezt a részét, most vettem a gw-t/ vagy ha mentem vissza áll a betöltött állapotba a nóta, /össze vissza kalimpál, rosszúl szól/!!! És ha rámásolom a pendrivra a kimentett nótát a szintiben is szarul szól!!!
Ha vki segítene, és részletesebben le tudná nekem írni ennek a menetét, nagyon nagyon megköszönném!!!
üdv! .:norbi
Kilépett
Helló,
egy mappában akár 300 dal is lehet...
lejátszás közben, a listák közt is és a mappákban is keresgélhetsz.
Kilépett