Roland fórum
Nem vagy belépve.
Köszi!
Akkor ezek szerint minden egyes mappába lehet 99 dalt feltölteni, és több mappa lehet. Viszont lejátszás közben keresni csak egy adott mappán belül lehet?
Kilépett
Szia,
valóban a Playlist Editorral tudsz sorrendiséget kreálni.
Hozz létre egy "playlistát", nevezd el és azokat a dalokat(99) pakold bele, amiket látni szeretnél. az egymásutáni sorrend is fontos!
A playlist Editor automatikusan létrehozza a könyvtárat a pendrive-on.
Kilépett
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Hogyan tudom megoldani, hogy a pendrive-on lévő midik és mp3-ak közül ne csak az első 99-et jelenítse meg a hangszer? Ha jól tudom, erre lenne alkalmas a playlist editor, de azt valahogy még nem sikerült alkalmaznom.
Előre is köszi: Dulicza
Kilépett
kollerk írta:
Sziasztok,
Nem vettétek még észre azt a hibát, hogy a billenytyűzet elhangolva szól bekapcsolás után, bizonyos hangmagassággal feljebb?
Majd felhúzom a Pitch Bend kart és visszaengedem, helyreáll a hangzás.... A kar nem koszos/poros, alig használom.
Most meg pl. hozzá sem nyúltam a karhoz és gyakorlás közben feljebb csúszott a hangmagasság... Megint megmozgattam a kart és visszaált.
Mi lehet ez hardver v. esetleg szoftver hiba?
A saját beállítások. dalok USB-re történő mentése után, csinálj egy Factory Reset-et. Majd ellenőrizd a jelenséget.
Ezzel a "hibával" még nem találkoztam...
Kilépett
sziasztok! gw8-hoz keresnék stilusokat,hangszineket. Elsösorban mulatós,lagzis stilusok,és orgona /rotary/hangszineket.Ha tudna valaki ebben segiteni, természetesen nem ingyen,
megköszönném!előre is köszi! berizoli@indamail.hu
Utoljára szerkesztette berenczzoltan (2009-06-06 17:07:36)
Kilépett
Sziasztok,
Nem vettétek még észre azt a hibát, hogy a billenytyűzet elhangolva szól bekapcsolás után, bizonyos hangmagassággal feljebb?
Majd felhúzom a Pitch Bend kart és visszaengedem, helyreáll a hangzás.... A kar nem koszos/poros, alig használom.
Most meg pl. hozzá sem nyúltam a karhoz és gyakorlás közben feljebb csúszott a hangmagasság... Megint megmozgattam a kart és visszaált.
Mi lehet ez hardver v. esetleg szoftver hiba?
Kilépett
doktorúr írta:
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a GW-8-hoz várható-e frissítés? Ha igen, akkor milyen irányban történik fejlesztés, lehet-e tudni erről valamit?
Esetleg dalszöveg megjelenítést nem lehetne valahogy megoldani?
Előre is kösz a választ!
Szia.
Konkrétumokról én még nem tudok, de az a hír járja, hogy elsőként a Prelude-on lesz ilyesmi.
Valamikor...
Kilépett
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a GW-8-hoz várható-e frissítés? Ha igen, akkor milyen irányban történik fejlesztés, lehet-e tudni erről valamit?
Esetleg dalszöveg megjelenítést nem lehetne valahogy megoldani?
Előre is kösz a választ!
Kilépett
Ezek szerint kevesen ismerik ezt a Korg cuccost.
Kilépett
Sziasztok!
Köszönöm a gyors választ, azért ennyien ne tolakodjatok! Péntekig kellett volna megoldanom, de látom, így már nem fog menni! Megkérdezem a korgosoktól is, hátha azok ismerik a GW 8-at is?!
Kilépett
Pikó Zoli írta:
Sziasztok Urak!!
Ha tudnátok segíteni, azt nagyon megköszönném!!!
A gw-8 hoz létezik-e hangtérkép? Ugyanis olyan zeneszerkesztő progim van,amibe a hangtérképet fel lehet tölteni. Ezért lenne rá szükségem.
A kiterjesztése :.vpm Ebben az esetben Roland GW-8. vpm
Előre is köszi a sgítséget!
Szia BeeJay!
Említetted,hogy tudsz segíteni gw-8 ügyben. Egyenlőre tanulom az eszközt, de 1-2 beállítás miatt foglak keresni!
Köszi
Üdv mindenkinek: Picasso
Szia Zoli!
Természetesen létezik a GW8-hoz "hangtérkép", amelyet itt találsz:
http://www.roland.com/synth/GW/download_E.html
viszont ez .INS kiterjesztésű, hogy ebből hogy tudsz .VPM-et csinálni azt sajnos nem tudom...
(de talán meg lehetne próbálni egy egyszerű átnevezést)
Egyébként milyen zeneszerkesztőt használsz?
Üdv: Bee Jay Budai
Kilépett
Sziasztok!
Lehet, hogy megint megrónak, de megkérdezem! Kaptam egy Korg ih Vocal harmony-t. Tudja valaki, hogy hogyan lehet összemidizni a GW 8-cal, hogy az smf dalokra tegye a vocalt? Vagy a másik, hogy úgy összemidizni, hogy a billentyűn az általam megfogott akkordokra tegye a vokált?
Azt meg tudom-e csinálni a GW-n, hogy elindítom a midi vagy MP3 formátumú dalt, s közben megfogom billentyűn a dalban lévő harmóniákat és így vezérlem a vokál harmony-t?
Kilépett
Sziasztok Urak!!
Ha tudnátok segíteni, azt nagyon megköszönném!!!
A gw-8 hoz létezik-e hangtérkép? Ugyanis olyan zeneszerkesztő progim van,amibe a hangtérképet fel lehet tölteni. Ezért lenne rá szükségem.
A kiterjesztése :.vpm Ebben az esetben Roland GW-8. vpm
Előre is köszi a sgítséget!
Szia BeeJay!
Említetted,hogy tudsz segíteni gw-8 ügyben. Egyenlőre tanulom az eszközt, de 1-2 beállítás miatt foglak keresni!
Köszi
Üdv mindenkinek: Picasso
Kilépett
Ez nem túl jó hír,azért köszönöm...
Üdv
Kilépett
Szia,
Még titok, hogy mik az új termékek, de sajnos új arranger nem lesz...
ennyi "apró jelet" tudok adni
üdv: gabesz
Kilépett
Sziasztok !
Ismét musikmesse,lesz új roland arranger ??Tudom , bár nem értem a vásár előtti titkolózást ,de legalább egy apró jelet adhatnátok ha igen,nem árulom el senkinek. Jó ajánlatot kaptam a rolandomra, tanácstalan vagyok .
Kilépett
Szia Doktorúr !
Szerintem nincs miért exkuzálnod magad.
GW-8-ast használsz ? Igen !
A GW-8 kommunikál zenei szoftverekkel? Igen !
A témáról beszélgettetek, kicsit haladóbb szinten, nem a tegnapi Mónika show-ról.
Mi itt a gond ?
Üdv: Api
Kilépett
Skacok!
Félre a vitával!
Őszintén megmondom, hogy azért kerestem itt a fórumon Beejaybudait, mert csak itt tudtam elérni (mea culpa)!
A féligazság pedig az, hogy itt jöttünk össze, mert mindkettőnk egy GW 8-at nyúz, s mindketten azon vagyunk, hogy a hangszert minél jobban kezeljük, minél jobb megszólalású dalok kerüljenek a repertoárunkba, s ne "tucat-midik".
Így az egész az én bűnöm!
Kilépett
Ez a mondatod viszont meggyőző volt.
Ezzel nem igen lehet vitatkozni.
Akkor csak így tovább ebben a szellemben....
Kilépett
Nem áll szándékomban meggyőzni
Kilépett
Halihó !
Ha az a kevésbé rutinos felhasználó, akiről írtál bekukkant erre a topikra és azt látja, amit néhány héttel ezelőtt láthatott (semmit vagyis passzivitást) szerintem vissza sem tér ide. Én is tévedtem már olyan fórumba, ahol a legutóbbi hozzászólás két éve volt. El is könyveltem, hogy ez egy halott topik. Ettől egyrészt bármi jobb, másrészt pedig van itt azért jó néhány haladó kolléga is, aki már többször tanubizonyságot tett a segítő szándékáről, akkor is, ha teljesen zöldfülű volt az illető aki kérdezett.
Ne haragudj, de én továbbra is kitartok amellett, hogy amíg ez másokat nem zavar addig inkább legyen a témához távolabbról kapcsolódó információ áramlás, minthogy ne legyen semmi.
Igazából nem győztél meg, hogy ez kinek rossz és miért.
Kilépett
Api írta:
"Uraim!
Ez egy GW-8-as topic. A Reason nem igazán ebbe a kategóriába tartozik és a meglehetősen privátra sikeredett beszélgetést legyen szívesek inkább e-mail formájában folytatni!
Köszönöm! "
Bocs Csavar, hogy vitába szállok, de ez még mindig jobb, mint amikor nemrég egy hónapig senki sem szólt egy kukkot sem. Szerintem a rendszer elbírja ezt a kis kitérőt. Megérteném, ha az intenzív forgalmat zavarná a témához csak lazán kapcsolódó diskurzus. De így ?
Na mindegy, ne én legyek a megmondó ember!
Szerintem kérdezzük meg a hallgatóságot, aztán abból vonjuk le a következtetést:
Kedves Fórum Társunk !
Zavar-e Téged, ha olyan téma is szóba kerül a fórumon, amely ugyan nem szorosan, de közvetve kapcsolódik a GW-8-as hangszer használatához és amiből mások is leszűrhetnek hasznos információkat ?
Engem egyáltalán nem zavar, sőt örülök neki.
Az inkább zavar ha nem történik semmi.
Na akkor OFF-oljunk:
Egyáltalán nem zavar. Sőt azt hiszem jópárszor kifejeztem hálámat e kis (GW-8-as) közösségért és tettem pozitív kinyilatkoztatást.
Ha zavart volna kimoderálom (törlöm)!
De abszolúte hasznos, de nem GW-8! Ilyesmihez valószínűsíthetőbb egy külön topic. Bárki tud topicot indítani.
A bajom ezzel hogy egy kevésbé rutinossabb felhasználó (van bőven) aki csak bekukkant a GW-8-as topicba rendesen össze lesz zavarodva.
Ennyi!
ON.
Kilépett
"Uraim!
Ez egy GW-8-as topic. A Reason nem igazán ebbe a kategóriába tartozik és a meglehetősen privátra sikeredett beszélgetést legyen szívesek inkább e-mail formájában folytatni!
Köszönöm! "
Bocs Csavar, hogy vitába szállok, de ez még mindig jobb, mint amikor nemrég egy hónapig senki sem szólt egy kukkot sem. Szerintem a rendszer elbírja ezt a kis kitérőt. Megérteném, ha az intenzív forgalmat zavarná a témához csak lazán kapcsolódó diskurzus. De így ?
Na mindegy, ne én legyek a megmondó ember!
Szerintem kérdezzük meg a hallgatóságot, aztán abból vonjuk le a következtetést:
Kedves Fórum Társunk !
Zavar-e Téged, ha olyan téma is szóba kerül a fórumon, amely ugyan nem szorosan, de közvetve kapcsolódik a GW-8-as hangszer használatához és amiből mások is leszűrhetnek hasznos információkat ?
Engem egyáltalán nem zavar, sőt örülök neki.
Az inkább zavar ha nem történik semmi.
Kilépett
Uraim!
Köszönöm!
Kilépett