Roland fórum
Nem vagy belépve.
Szia Vili!
Nem valószínű, hogy fejleszteni fogják az X-szériát (legalább is nincs róla semmilyen belsős infó), a G-sorozathoz várhatók frissítések.
Üdv:
Gabesz
Kilépett
Sziasztok!
Most olvastam, hogy az e-80-hoz kiadtak egy új szoftvert, amiben van mp3 lejátszás.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a fantom x sorozathoz nem adnak-e ki frissítést, és hogy várható -e az hogy ez a hangszer valaha tudni fog-e mp3-mat kezelni, vagy a roland cég ezt a sorozatot nem fogja fejleszteni, mert van egy újabb sorozata.
Mivel hogy az elmúlt 2-3 évben nem jött ki frissítés!!
Köszi
Kilépett
Szia!
Nem lehet több könyvtárat létrehozni a Fantom X-szériával, számítógéppel pedig nem szabad, mert nem látja és a szoftver is úgy van kialakítva, hogy ezt a könyvtárszerkezetet használja, ill. amit önmaga hoz létre pl. amikor megformálsz egy memóriakártyát.
Ha több memóriakártyát használsz lesz több Song mappád is, csak cserélgetni kell...
Kilépett
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy fantom x7-en hogyan tudok több könyvtárat csinálni,mert csak kb 300 nótát tudok lejátszani svq-ban zökkenőmentesen.Ezért kellene több könyvtár hogy eltudjam osztani a dalokat.
Próbáltam így de sehogyan sem látja ezt SEQ---SNG1---SNG2---SNG3 és igy tovább.Csak ezt SEQ---SNG és itt vannak a dalok egy könytárban és ez nem jó.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!Üdv mindenkinek!
Kilépett