Roland fórum
Nem vagy belépve.
A VA-5 lemezek még rendelhetők Csavar bejegyzése szerint (lásd lent).
Disk1 Demo és Styles 3.570.-
Disk2 Usr Prg és Styles 4.420.-
Kilépett
Vagy ami rajta van ha el tudnák küldeni. Köszönöm...
Kilépett
Helló az a kérdésem, hogy honnan kapom meg a va 5 eredeti floppy-át amit adni szoktak vele ?
Fontos lenne legyetek szivesek pls
Kilépett
Üdv, megrendelheted a Zenegalériában Deák Máté kollégánktól. Írj neki egy e-mailt, benne hogy mit szeretnél és egy telefonszámot szerintem.
cím a kapcsolatfelvételhez:
deakmate@rolandee.hu
Kilépett
Azt szeretném megtudni hogy hol lehet kapni oljan kis guikat amik járnak a bilentyük alá, nekem Va 5 van ha valaki tudja adjon egy ket tipet köszi szépen.
Kilépett
Hello az lenne a kérdésem hogy miért nem olvasa la a va 5 a flopyrol a stilusokat, ha csak 400-500 kb másolok rá akkor megy de ha annál töbet már kiirja, hogy Disk Error na ez miért van.
Köszönöm válaszotokat.
Lalo
Kilépett
ok köszi nagyon szépen
Kilépett
Lalo88 írta:
De kérdeztem valakitől és azt mondta hogy ki kel cseréli ahol van az egész oktávot.
Szrinted???
Igen, oktávonként lehet cserélni.
Kilépett
De kérdeztem valakitől és azt mondta hogy ki kel cseréli ahol van az egész oktávot.
Szrinted???
Kilépett
Lalo88 írta:
Hello csak az lenne a kérdésem hogy a Va 5 nek egy billentyüének nem elégé érzékeny a dinamikája mit lehetne vele csinálni???
Hacsak egy billentyű, akkor az szerviz lesz. Vélhetőleg cserére szorul.
Kilépett
Hello csak az lenne a kérdésem hogy a Va 5 nek egy billentyüének nem elégé érzékeny a dinamikája mit lehetne vele csinálni???
Kilépett
Milyen szoftverre gondolsz?
Kilépett
Az lenne a kérdésem hogy honnan kapnám meg a Va -5 szoftverét és nagyon fontos lenne Előre is kősz.
Kilépett
Sajnos nincs lehetőség a VA-5 memóriájának bővítésére, csak floppyról tud adatokat beolvasni.
Kilépett
Van e a Va-5 belső memoriája és hogy lehetne böviteni ? Hogy ne keljen az a sok floppy ha valaki tudja kérem adjon egy tipet. Elörre is kösz a tipeket.
Utoljára szerkesztette Lalo88 (2009-03-11 15:31:50)
Kilépett