Roland fórum
Nem vagy belépve.
a style converter kérdése megoldódott,nagyjából rájöttem...
úgyhogy az a kérdésem még áll:
-lehet-e hangerĹ‘t állĂtani a kitett kedvenc hangokra ( egymástĂłl fĂĽggetlenĂĽl )
ĂĽdv. Csordi
Kilépett
Üdv mindenkinek!
Roland GW-8 vásárlását tervezem januárban, de lenne 2 kérdésem: a tanító funkció az természetes hogy benne van és ezért nem írják ki [vagy én nem találom], nemrég adtam el egy CTK-800-ast, azon bal-és jobb kézrendre megtanította a beépített dalt, a másik, hogy a grafikus kijelzőt be lehet-e úgy állítani, hogy a billentyűzet egésze látszódjon? Köszönöm!
Kilépett
ĂĽdv.mindenkinek
kérés!!!!
ha valaki tudna segĂteni,gw8 -ba
-style converter3 nekem teljesen használhatatlan!!!ha van tipp megköszönném! más
-és h valaki tudnáá...
amikor kirakom a "kedvenc hangokat" ( 0-9 ) olyankor lehet-e kĂĽlön állĂtani azok hangerejĂ©t,egymástĂłl fĂĽggetlenĂĽl???
eddig én még nem találtam erre semmit,de ha ti tudtok valami megoldást rá...
előre is köszi
csá csordi
Kilépett
ha a cakeba csinálom a midiket , akkor hopgytudom azt megoldani hogy ha nemtetszik pl: csak a pergő azt hogy és hol tudom kicserélni ?? van -e gw-8 ins file ban olyan hogy csak pergő csak lábdob stb és azokat holtalűálom .
Kilépett
Igen nálam is megmarad,ott a hangszĂn,+effects de a stylust is betölti onnan,az a gond, a tone helyre mentem akkor viszont nem.Erre van megoldás?
Kilépett
feco400: csináltam hangszĂnt (effekttel) Ă©s elmentettem Performance-ba. Megmaradt. Vagyis nálam nincs gond...
Kilépett
SegĂtsĂ©g kellene!
A Roland GW-8 ba elmentett hangszĂnek alapkĂ©n jönnek vissza, effects nĂ©lkĂĽl. Ha a tone, vagy perform kĂ©nt menten el akkor is.A performba elĹ‘hĂvott hangszĂn , behĂvja a stylust is.
Akkor most, hogy kĂ©szĂtsem el a hangszĂneket, amiket használni szeretnĂ©k? Effects nĂ©lkĂĽl Ăgy nem jĂłl szĂłl ha a mentett hangszĂnt elĹ‘hĂvom. Van megoldás? Tudna valaki segĂteni?
Köszönöm előre is.
Kilépett
Bocsika sikerült leszednem, de ez már rég meg van magyarul
Kilépett
Köszi, tölteném a programot, de a link,re kattintva nem engedi mert nem vagyok oda regisztrálva, és nem is lehet most.
Kilépett
software, amivel le tudom venni az effekteke az hol van a GW -8 ba ennyi lenne a kérdésem még
És köszönöm a segítséget mindenkinek
Ferenc
Kilépett
feco400
A betöltött stílusok sajnos tényleg sz*rul szólnak
Van egy software, amivel le tudod venni az effekteket az arranger sávjairól, de GW8 hangszínt sajnos nem tudsz beváltani vele, mert még nem adták ki hozzá a GW8 konfigurációs részt
A progit innen letöltheted:
http://hunited.extra.hu/temp/download.p … 5c97c9e720
A hangszerhez kapott stíluskonverterről nekem is lesújtó véleményem van, bár én nem foglalkoztam vele igazán, és nagy valószínűséggel csak én vagyok hülye hozzá
Azzal, hogy "összevágták" a hangszert nem értek egyet, vagy ha mégis összevágták, akkor igen jól sikerült nekik:)
Merem állítani, hogy a Roland eddigi (egyik) legfelhasználóbarátabb hangszere a GW8!
Kézikönyvet meg nem értem miért nem kaptál hozzá, mert jár! (ha magyarországon vásároltad!)
Amúgy nem maradtál le semmiről, mert a könyvben semmi olyan dolog nincs leírva, amire 1-2 napi próbálgatás, nyomkodás után ne lehetne rájönni. Általános dolgokat ír le, mint pl. ne használjuk víz alatt a hangszert, és ha nincs hangja, vagy ki van kapcsolva, vagy ellenőrizd a hangerőszabályzót, hogy nincs e levéve a hangerő.... szóval semmi extra
Ez sajnos egy nagyon rossz szokása a rolandnak!
Kilépett
Üdv,
Magyar nyelven gépkönyv jár hozzá (Neked miért is nincs?)
A GW-8-ban stílus szerkesztő valóban nincs. Stílusokat importálni Pendrive-ról tudsz, ezeket a stílusokat a stílus konvertálóval átalakíthatod...
A hangszer nincs összevágva (micsoda kifejezés ) csak elképzelhető, hogy nem elégíti ki a Te igényeid. Ár/szolgáltatásban korrekt hangszerről beszélünk. Stílusok variálására megfelelőbb hangszer például az E-50.
Kilépett
Hát kollégák én elakadtam rendesen a Roland GW-8 al, Se magyar leírásom nincs hozzá, se szekvenszere, ahol a stílus sávokat be tudom állítani, vagy hangszínt cserélni a sávokon.
A betöltött stílus szarul szól, A dobkészlete eszméletlen jó, és a hangszínei, de nagyon összevágták ezt a hangszert, úgy látom. Cáfoljon, meg aki nem így érzi de akkor segítsen is mert , se szerkeszteni nem lehet rajta stílust se beállítani hagy jól szóljon, vagy dob készletett cserélni. Programot meg senki se mond, hogy mivel kellene esetleg csinálni rá stílust, mert meg is venném, ha lenne. Vagy kiszállok ebből a GW-8 ból mert ez így nem tuti, hiába jók a magyar stylusok benne, de hozzátenni, szerkesztgetni nem lehet. A hozzá adott
Style Converter 3 egy nagy szar” használni azt nem lehet. Ez nem csak az én véleményem, hanem 3 Rolandos srác nézte de kifogott rajtuk is. Ha valaki tudd, kérlek, segítsen, vagy cáfoljon, meg ha tévedek, és írja le hogy kéne csinálni ezeket.
Ferenc
Kilépett
Én is kellemes ünnepeket és sok bulit kívánok mindenkinek!
Üdv:robson
Kilépett
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és eredményekben gazdag, boldog Újesztendőt kívánok minden zenésztársamnak!
Remélem nem voltam túl OFF
Kellemes ünnepeket fiúk-lányok
Kilépett
Pedig van és jár is hozzá Magyar nyelven kézikönyv. Kiváncsi lennék hol nem adtak hozzá ?!? Írj nekünk e-mail (gyáriszámot ne feledd!) és küldünk!
Kilépett
Sziasztok
Most vettem Roland GW-8 at, persze Magyar nyelvű használatit azt nem adtak hozzá.
Szóval elakadtam rendesen. Aki tudna segíteni nagyon jó lenne. S:S
Korg PA 50 em volt, de nem bántam meg ezt mert szépen szól, csak hangszínt nem tudok cserélni a stylusokon, és zenget ha betöltök egy stylét.
A segítség az jól jönne, aki tud segíteni nekem :feco38@freemail.hu a címem.
Eddig én segítettem a Korg oldalon több száz embernek de most én szorulok segítségre, és remélem egyszer viszonozhatom amit segítetek majd.
Kilépett
Milyen hangszer stílusait konvertáljátok a GW-re?
Kilépett
Szia Jani!
Én nem tudom, nekem is mondta valaki, hogy megoldotta. Az én gépemmel nem volt ilyen probléma, én mondtam neked!
Azt hiszem a gép beállításainál a zengető 127-re volt állítva a gépében. Mást nem tudok róla, de majd megnézem neked!
Vegyük fel a kapcsolatot, mert én meg nem tudok stílust konvertálni styleconverterrel! Te tudsz?
Kilépett
sziasztok. ha átkonvertálok egy stilust a rolandra akkor hogytudom azt megoldani hogy nelegyen vizhangos?? a doktorur azthiszem tudja.
Kilépett
Sziasztok! Látom van egy kis gond Nos majd igyekszem jobban idefigyelni erre a topikra, de örömmel tapasztaltam, hogy az egymás segítése is sok problémát megoldott (köszönöm: robimid ). Ha komolyabb probléma akad és a lentebb említett "product support "-ra van szükség, bátran írhattok levelet is. (cím a név alatt)
Azért majd nagyobb figyelem következik!
doktorúr: a playlist editorban minden odakerül ahová a felhasználó rendezi. nálam egy sorrendbe tett lista végére helyezett "gyűjtemény" ott is maradt. nem okozott galibát.
Kilépett
Mikimanó!
A Lock funkció Performance módban működik, ha csak stílusok közt válogatsz, akkor nem.
Kilépett
Köszönöm a segítséget Robimid!
Eszem ágában sem volt bántani Őket!
Kilépett