Roland fórum
Nem vagy belépve.
Oksa
Kilépett
Aha...no...így már világos...
Ezer hálám üldözzön
Kilépett
Midivel szinkronizálni tudod, vagyis egyszerre indulnak, ez hasznos lehet...tehát a timecode-on kívűl másra MIDI ügyileg ne számíts!
Csak natúr audióban történő átjátszás lehet...
Kilépett
Ahham...kezdek megvilágosodni. És akkor számgépről úgy tudom áttenni a vsre, hogy...lényegében átjátszom, mintha felvennék.
Ha jól értelmezem, akkor fordítva is így működik, hacsak nincs egy zipdrive-om...
És azt meg lehet -e, hogy...midivel összekötöm egy számgéppel, és a vsről rögtön a gépre veszem?
asszem' nem lesz több hülye kérdésem:)
A lényeg az, hogy egy dobsávot szeretnék a számítógépemről áttenni a vsre.
Kilépett
Nem jól értelmezed! Audiót játszol át a számítógépedre (pölö cd-írás miatt). Felveheted a vs sztereó hangját...ennyi! Itt nem lesz "fogd és vidd"
...sajnos...
Kilépett
Aha...nagyon köszi:)
A használatiban nem találtam erre semminemű utalást. Gondolom, nem drag 'n' drop módszerrel működik a dolog... Sorry a zaklatásért, de nagyon nem vágom a dolgot, és nem ismerek senkit, aki tudna segíteni...
Mit javasolsz, mivel töltsem rá...és hogyan... Van valami szoftver, amit le kell töltenem hozzá?
A sört mikor kéred?))
Kilépett
MIDI-n keresztül sehogy. klasszikus audió formátumban igen. a hangkártya és a vs audiocsatlakozói között kell összeköttetést létrehozni (ejh )
Kilépett
Sziasztok!
Az az én nagy problémám, hogy:
Vettem egy Roland VS-840 stúdiócskát próba és ötletrögzítés céljából.
A számítógépemhez egy Midisport UNO nevezetű cuccal kötöttem rá, de sehogy nem tudok rájönni, hogyan lehetne a számítógépemről sávokat átküldeni a VS-840re. Perpillanat egy szerkesztett dobsávot szeretnék áttenni a kütyümre, hogy utána rá tudjak játszani gityót, meg basst.
Ha valaki tudja, hogy ez hogyan kivitelezhető (ha kivitelezhető...), akkor nagyon szépen megköszönném, ha segítene ezügyben... Ha sikerül, vendégem egy sörre:)
Holla!
Kilépett